- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-трудно е
Еми само веднъж ме е виждала да плача и то беше на погребението на баща ми преди месец и половина.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
^^ съжалявам за баща ти![]()
Аз попринцип .. абе в училище всичките ми приятелки си викат (и са ми го казвали и на мен): "Ето виж я Ева, винаги се хили ,шегува се и прави глупости..."
За жалост обаче, никой не ме познава такава, каквата съм всъщност.. А и всички си мислят ,че живея най-прекрасния живот, въпреки ,че само аз си знам ,чо той се срива.. поне от психическа гледна точка..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Аз много рядко съм плакала пред нашите.Сега вече не и обичайно се затварям в стаята си слагам на вратат стол за да не може никой да не дойде и да ме види докато плача. И това ми се случва да крия сълзите си от нашите доста често понеже съм много стиснителна и,не самоуверена и без приятели и вечно като имам проблем в училище въобще не споделям с нашите фа плача в продължение на няколко минути след което ми олеква.
Много рядко съм плакала пред майка си ...
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
да! по принцип не споделям нищо с нашите така че.. сещате се
FUCK-тически не ме интересувате..
Да, имала съм, но сега вече споделям на майка всичко ии ми е много по-добре![]()
ако е заради загубата на някой от близките ни не си го позволявам-просто защото и влияе и тя се разплаква...ако е нещо друго се еслучвало да говоря с нея и да плача-и ми олеква..като цяло може би мама е единствения човек,който ме е виджал особено слаба и ранима-пред друг не си го позволявам
крила съм,но мама пак ме разбира..все пак ми е майка...![]()
почти никога не се случва пред наще.. само ако нещо говоря с тях и защото съм много чуствителна и се разплаквам иначе на месец поне 1-2 пъти си плача..за всичко което ми тежи ..
+1Първоначално написано от ecstazy
Точно!!! При мен е същото. Никой не ме познава такава, каквато съм всъщност, дори и майка ми... Не обичам да споделям и не споделям с никой (майка, приятели... с никой). И при този факт всички си мислят, че живота ми е с перфектно розов цвят, но уви. И може би само възглавницата ми, с всички проляти по нея сълзи знае как се чувствам...Първоначално написано от BeezyJey
ааа и някой беше казл... Хората понякога не забелязват как плаче през нощта този, който върви в живота смеейки се!
It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what !?!
Love is for the weak!!!
Никога пред родители или семейство и приятели.Тъпо ми е да ме питат що плачеш?Как да ти помогна?Имам чувството,че ако ме видят,че плача,ще ме сметнат за слаба![]()
Да.. и най вече ги крия,защото до толкова се вживява в моите истории,че после ми представлява голяма пречка за някои работи.
А и ми го натяква. Предпочитам да съм сама,когато плача.
+1Първоначално написано от Munut0
Асии <3 , Наннсии <3
Първоначално написано от nymphadora
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Само че аз мога и пред майка ми да плача, въпреки че избягвам да го правя. Не ме е срам, не ме е страх, ако пред нея не плача, тогава пред койПървоначално написано от Fruity