.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Влюбен в момиче...

Здравейте!
    От няколко месеца съм влюбен в момиче... Постоянно мисля за нея, не мога да си я избия от главата.
    Ние обаче сме само познати, дори не сме кой знае какви приятели.
    Реших да й призная какво чувствам към нея като на 1ви март й подарих мартеничка с надпис "Обичам те". Оказа се обаче, че точно тогава тя имаше сериозни сем. проблеми и ми каза, че сега не й е до нищо. Аз се опитах да я разбера и не съм правил каквото и да е повече по въпроса. И сега незнам какво да правя. Аз й казах, че правих какви ли не глупости за да се запознаем, защото много ми допадна. Тогава тя ми отговори, че и тя искала да се запознае с мене ама не намерила начин. Това ме накара да си помисля, че изпитва нещо към мен. Досега сме ходили само 1 път на кафе и то с една нашо обща приятелка. Даже тогава те ме поканиха на кафе. Няколко пъти я каних на кафе ама тя все отказваше под различни извинения, в скайпа не си пишем кой знае колко... пишем се само ако аз я заговоря. В училище обаче е различно - тя идва при мен и си лафим за общи неща... Не мога да я разбера...
    Казах й в скайпа един път, че явно тя не изпитва нищо към мен и не искам това да развали приятелството ни с надеждата да каже, че греша и, че изпитва и тя нещо към мен, но тя отговори, че за нея не е проблем...
    Явно наистина не изпитва нещо към мен...
    Но защо каза, че искала да се запознае с мене
    Аз съм на 17, а тя на 15!
    Какво да правя?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами тя май не знае какво иска. Хем те викат на кафе, хем искала да се запознае с теб, хем когато я викаш на кафе да отидете, тя си намира оправдание. Явно има чуства към теб, но е срамежлива, и не иска да излезете насаме. Щом в училище си говорите, явно нещо я мъчи отвътре. Ти си и признал чуствата си, какво друго да направиш. Питай я дали ще стане нещо м/у вас. Ако продължава да си намира така извинения, няма смисъл да те занимаваш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ми сближете се някак си.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Направил си най-доброто, което си можел като си й признал чувствата си. Оттук нататък нещата зависят от нея. Следващия път като се заговорите в училище я покани пак на кафе и ако откаже с някакво тъпо оправдание я попитай директно защо толкова много пъти ти отказва да излезете, след като тя самата е казала, че е искала да се запознаете
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Това, че е искала запознанство не значи, че задължително си бил обект на желанията и може да е искала просто да станете приятели.Освен това по нещата, които прави се вижда, че всичко при нея е на приятелска почва.По-хубаво се откажи, защото си вкарваш напразни илюзии.Най-добре говорете един път и тогава ще знаеш със сигурност

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Това, че е искала запознанство не значи, че задължително си бил обект на желанията и може да е искала просто да станете приятели.Освен това по нещата, които прави се вижда, че всичко при нея е на приятелска почва.По-хубаво се откажи, защото си вкарваш напразни илюзии.Най-добре говорете един път и тогава ще знаеш със сигурност

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ами тя май не знае какво иска. Хем те викат на кафе, хем искала да се запознае с теб, хем когато я викаш на кафе да отидете, тя си намира оправдание. Явно има чуства към теб, но е срамежлива, и не иска да излезете насаме. Щом в училище си говорите, явно нещо я мъчи отвътре. Ти си и признал чуствата си, какво друго да направиш. Питай я дали ще стане нещо м/у вас. Ако продължава да си намира така извинения, няма смисъл да те занимаваш.
    +2
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Стига глупости с това, че не знае какво иска. Тя много добре си знае какво иска щом е отказала толкова открито на съвсем ясно предложение. Остави я намира поне докато тя не реши да се заинтересува от поканата ти. Тя по всяко време си остава валидна, щом чак си й признал, че я обичаш. Вече има 2 основни проблема: Има те за сигурен и така значително губи интерес, а второ, отказът е бил категоричен и ясен. Сега не е хубаво да ставаш обсебващ и да я обсипваш с признания в любов, изчакай я сама да прецени иначе ще я отблъснеш съвсем ако още малко караш в същия дух и едва ли не й кажеш, че не можеш да живееш без нея.

Повече от фен
    Дава ти противоречиви сигнали
    Май наистина не знае какво иска. Трябва да се опознаете повече, според мен.

п.с. това, че не ти пише по скайп не значи, че не иска да си говори с теб. Имам приятелка, която като се видим не спира са ми говори, но пък в скайп не ми пише. Просто е такава.

Град
    Wonderland
    мн го мразя това 'аа имам си проблеми,не ми е до връзки сега.'

ми нали човекът срещу теб ше те успокоява и ше ти помага да се справяш с трудностите бе.........................
    добре,отделен въпрос,изпускам си нервите

---

а иначе,ми мацката не те харесва,разиграва те.

тя е на 15, а ти на 17 и ти ходиш по нейния г.ъ.з? интересно..

Голям фен Аватара на FantaMen
    Tогава тя ми отговори, че и тя искала да се запознае с мене ама не намерила начин.
    Не ви Утива акъл на 17 годишен и 15 годишно момиче...Осъзнайте се малко пораснете пък тогава може да се получи нещо... Нищо лично но тя е 2 години по малка от теб и от прочетеното бая си те върти :X .... Всеки има право на грешки но няма право да ги повтаря ..
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    +
    но не забравай че може да има и др момче за което не знаеш...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah

Сигурен съм, че няма никой друг, защото тази наша обща позната й е най-добра приятелка и ми каза, че няма друг.
    А аз след като й признах какво чувствам не съм говорил изобщо по този въпрос с нея. Държа се с нея както с всяка друга. Така, че не може да става и дума за преследване и т.н.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от daskalit
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah

Сигурен съм, че няма никой друг, защото тази наша обща позната й е най-добра приятелка и ми каза, че няма друг.
    А аз след като й признах какво чувствам не съм говорил изобщо по този въпрос с нея. Държа се с нея както с всяка друга. Така, че не може да става и дума за преследване и т.н.
    а тя няма да те излъже!

ех и ти ще пораснеш... ма след време...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Направил си най-доброто, което си можел като си й признал чувствата си. Оттук нататък нещата зависят от нея. Следващия път като се заговорите в училище я покани пак на кафе и ако откаже с някакво тъпо оправдание я попитай директно защо толкова много пъти ти отказва да излезете, след като тя самата е казала, че е искала да се запознаете

++++++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Съгласна
    Но ще допълня, спри да и повтаряш за чувства и за голяма любов и т.н., това може да изплаши едно 15 годишно момиче, а и самите думи "Обичам те!" вече се използват толкова фалшиво и без да се чувства любов, че не всеки може да ги оцени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си