Дойде и моят ред за такава тема!
Наскоро се запознах с едно момче. Стана ми много симпатичен и доколкото разбрах и аз на него. Започнахме да прекарваме много време заедно. Той бил казал за мен че "момиче не го било радвало така до сега, защото не съм била лигла и съм му напомняла за него самия". Една вечер се случи да останем сами за цялата вечер (щяхме да спим навън ) .. и както си лежахме реших да му призная че го харесвам.. той също ми отговори че ме харесва и ме попита дали искам да ходим.. Аз приех и така сещате се.. След известно време решихме да правим секс. Доообре, обаче стана малка издънка и когато си тръгвах на другата сутрин видях един мой добър приятел на спирката и му разказах какво се е случило, обаче си падам малко гръмогласна и майката на един познат ме е чула. Когато дойдох след обяд няколко момичета ме чакаха на спирката и ме питаха какво съм била казала за въпросното момче. Аз не им отговорих и си продължих пътя. След малко момчето дойде и ми каза, че всички го били подигравали за това което съм казала сутринта на спирката. Опитах се да му обясня, но не ме оставиха. Осъзнавам че съм виновна, но искам да се сдобрим. Той е всичко което имам и много съжалявам за глупавата си постъпка. Няма как обаче да поговорим спокойно. Не мога да отида там където той живее, защото след тази случка едва ли ще си тръгна жива от там. Писах му 2 пъти, че ще направя всичко възможно да поправя грешката си, че много го обичам и поемам цялата вина за това което съм казала и направила, но той не ми писа.. Как да говоря с него и да му обясня че не съм го направила нарочно и че искам отново да сме заедно??