- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Спомениии
Здрастии на всички :P Предлагам всеки от вас да напише три от любимите си песни и да сподели спомените свързани с всяка от песнитенадявам се темата да се е харесала на останалите от форума. Хайде аз ще започна първа :
Giannis Vardis - Min Ertheis Xana ... 22.08.2009 г. може би една от най - хубавите ми вечери в живота. Никога няма да я забравя. Едно незабравимо място със специалните за мен хора. Падащата звезда допринесе за незабравимия момент![]()
Nic Chagall ft. Jonathan Mendelsohn - This Moment ... 1 година и 9 месеца ... Беше изключително приятно с такъв човек до мен
Dj Black Vs. Анелия - Не Ме Принуждавай (Extreme Mix) ... безброй луди вечерипрекарани в компанията на едно страхотно момиче което винаги ще е в сърцето ми
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !