Имах едно гадже.. Но така се стекоха обстоятелствата, че нещата се обърнаха срещу мен .. ... Бяхме се разделили, не след време решихме само да се целуваме ии.... без да имаме отношения... Но една вечер тя ми каза че всичко е приключило ... Тогава реших да не се разправям. Спрях да обръщам внимание, нито здрасти да казвам, нито да я поглеждам .... ноооооо не беше само това .... БиВшАтА ми се оплакала на няколко момчета.. Един ден след училище, точно когато излизах от вратата, ме чакаха едни доста странни физиономии (разбира се познавах ги ! не са от тези които си поплюват). Всъщност, първо беше само един, но как стана така, че после дойдоха 20 човека да гледат "боя", който така и не се състоя ... Разминах се лекичко.. Унижих се публично като и се извиних за нещо което така и не съм направил. Но неразбирам защо стана така ... Аз не съм я обиждал никога нея, а в един момент всичко стана така че аз съм я наранил и онижавал ............ ХОРА НЕЗНАМ К`ВО СТАНА АМА ДАЛИ МОГАТ ДА МЕ НАШАМАРАТ ЕДНО ХУБАВО .... ЩОТО ДОСТА НАРОД МИ СЕ КАНИ АМА СЛАВА БОГО НЕ МЕ ПИПАТ .... ПРОБЛЕМА Е ЧЕ СА ДОСТА ПО ГОЛЕМИ ..... ?