- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ама вие сериозно ли така правите?
Въпросът ми е и към двата пола:
Момчета, наистина ли смятате , че ще "забиете" някое момиче с реплики като " оу, мърша страшна си ш'тъ скъсъм" ; " мн си яка , п*тко ща клатъ кът гладин цигънин зрялъ джанкъ"; " ей курво , ш'тъ помпъм нъ заднъ до скъсвъни" ?![]()
И към момичетата: сериозно ли ви действат такива реплики ?!?!?!![]()
![]()
Явно аз си живея я някакъв измислен поетичен свят на "изтънчени" , сравнено с горните, думи. Какво толкова й има на думата секс, че не я използвате вече?![]()
П.С. Опитах се да запазя оригиналното произношение на фразите. Не съм толкова неграмотна.
Сигурно искаш да попиташ "В кое село живееш?"Първоначално написано от w0lf
![]()
Варна. За протокола да отбележа , че не съм нито от Владиславово, нито от Аспарухово и тем подобни.
А дори не съм сигурна , че и най-дивата селянка би се впечатлила в положителен смисъл от подобно нещо.
На мен ми връзват с тая реплика,готен съм налиАс сам сиганчето Тони, мъкнем с батко ми кашони,ела при мен да ми галиш к*ура и после отзад ша ти го тура.Азс сам ромски инвеститор,ела да лижа твоя клитор, после ша те вода в махалата, да ти го тури и родата.![]()
Попитах за града заради цветущите реплики. Иначе не знам кое самоуважащо се момиче ще позволи да и се говори по такъв просташки начин. Явно не са много интелигентни.
madafaka
На мен като ми кажат така и можете да се сещате какъв е отговора..Защото в крайна сметка всеки си има достойнство (е почти всеки) и да му кажат такова нещо е наистина много долно. която се върже трябва да е егати селянката.
Има момчета, които ще използват такива думи, за да свалят момичета, но има и момичета, които ще се вържат на тези думи. Тези момчета, които иползват такива реплики са доста големи идиоти. А момичетата, на които въздействат такива реплики явно са доста закъсали от липса на секс и на гаджета.
Така и такаПървоначално написано от w0lf
Тъпа е тя да му се върже, не момчето да се пробва
![]()
че кво му има на владиславово, бе мила![]()
![]()
а ся и аз да се изкажа по темата.. до сега не съм чувала чак такива превзети изрази и не мисля, че са толкова често срещани. Не знам ти къде живееш или от кое дскл си, но поне в моето ежедневие са рядкост. Просто не им обръщай внимание или се забавлявай, като ги слушаш както правя аз. Като пораснат тия хлапета сами ще си се смеят на глупостите, които са дрънкали като малки.
Не,не,не.. не се притеснявай това не действа положетелно, а точно обратното.. Най-много момичето да го напсува или да не обърне внимание![]()
Първоначално написано от fgirl14
Ами при вас явно момичетата са с по-различно мислене. Аз лично не познавам някое, на което би му харесало такова нещо. Иначе като ми каже някой така, не му обръщам особено внимание или му се изсмивам.![]()
мале аз като чуя няква такава реплика и направо ми се скъсява животеца с 5 години !!! ТОЛКОВА ДА МИ Е ПРОТИВНО СМЕШНО ЛАПЕШКО ТЪПО ГРОЗНО СЕЛСКО и т.н. и т.н... ОТВРАТ !! Незнам кое момиче би се впечатлило от подобни реплики но със сигурност знам че доста често се употребяват с тази цел - да впечатлят някоя мацка.
На мене ако така ми кажат ще покажа среден пръст или ще го нахраня макар че принципно съм възпитана. Но такива простаци не мога да ги трая.
Да, това ако някой ми го каже ще го заключа в една клетка с разгонен негър и ще му пожелая приятно прекарване... С любов!![]()
![]()
Първоначално написано от shalala123
Момиче това е смешно . Предполагам само селяните от селцата се изразяват така . Да. Като се замисля познавам селяндур говорещ по този начин !
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Няколко пъти ми се е случвало..![]()
Но честно казано изобщо не ги отразявам.. ;]
Аз никога не употребявам такива изрази от изброените пред когото и да е било.![]()
![]()
![]()
Т'ва са баси педерасчетата дет говорят така на момиче
![]()
![]()
![]()
.
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Никога не съм чувал да се сваля така момиче. Или говориш глупости, или преувеличаваш, или връстниците, от които си чула тези реплики са безпризорни.
Доводите ти са абсолютно коректни и правилно изложени, но държа да отбележа факта, че
ЩА СКЪСАААААААААААМ![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Накара ме да се замисля.Първоначално написано от shalala123
Може би ако живеех в някое гето, или общо казано в среда на нискоинтелигентни хора - и аз щях да се питам същото.
А относно въпроса ти: Излез разходи се малко, възможно е да откриеш и нормални хора, все още.
Винаги очаквай неочакваното!
Такива кретени моментално отиват в графата "Тъпанари не заслужаващи вниманието ми" ^^ Глупави човеци.Първоначално написано от shalala123
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
незнам аз такова нещо не съм виждал, ма ти мн си се вкарала в филма![]()
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!