.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Ама вие сериозно ли така правите?

Въпросът ми е и към двата пола:

Момчета, наистина ли смятате , че ще "забиете" някое момиче с реплики като " оу, мърша страшна си ш'тъ скъсъм" ; " мн си яка , п*тко ща клатъ кът гладин цигънин зрялъ джанкъ"; " ей курво , ш'тъ помпъм нъ заднъ до скъсвъни" ?

И към момичетата: сериозно ли ви действат такива реплики ?!?!?!

Явно аз си живея я някакъв измислен поетичен свят на "изтънчени" , сравнено с горните, думи. Какво толкова й има на думата секс, че не я използвате вече?

П.С. Опитах се да запазя оригиналното произношение на фразите. Не съм толкова неграмотна.

Повече от фен Аватара на w0lf
    омг в кой град живееш
    madafaka

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от w0lf
    омг в кой град живееш
    Сигурно искаш да попиташ "В кое село живееш?"

Варна. За протокола да отбележа , че не съм нито от Владиславово, нито от Аспарухово и тем подобни.

А дори не съм сигурна , че и най-дивата селянка би се впечатлила в положителен смисъл от подобно нещо.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Ас сам сиганчето Тони, мъкнем с батко ми кашони,ела при мен да ми галиш к*ура и после отзад ша ти го тура.Азс сам ромски инвеститор,ела да лижа твоя клитор, после ша те вода в махалата, да ти го тури и родата.
    На мен ми връзват с тая реплика,готен съм нали

Попитах за града заради цветущите реплики. Иначе не знам кое самоуважащо се момиче ще позволи да и се говори по такъв просташки начин. Явно не са много интелигентни.
    madafaka

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    На мен като ми кажат така и можете да се сещате какъв е отговора.. Защото в крайна сметка всеки си има достойнство (е почти всеки) и да му кажат такова нещо е наистина много долно. която се върже трябва да е егати селянката.

Има момчета, които ще използват такива думи, за да свалят момичета, но има и момичета, които ще се вържат на тези думи. Тези момчета, които иползват такива реплики са доста големи идиоти. А момичетата, на които въздействат такива реплики явно са доста закъсали от липса на секс и на гаджета.

или пък са по големи идиоти от момчетата?
    madafaka

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от w0lf
    или пък са по големи идиоти от момчетата?
    Така и така Тъпа е тя да му се върже, не момчето да се пробва

indeed
    madafaka

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    че кво му има на владиславово, бе мила а ся и аз да се изкажа по темата.. до сега не съм чувала чак такива превзети изрази и не мисля, че са толкова често срещани. Не знам ти къде живееш или от кое дскл си, но поне в моето ежедневие са рядкост. Просто не им обръщай внимание или се забавлявай, като ги слушаш както правя аз. Като пораснат тия хлапета сами ще си се смеят на глупостите, които са дрънкали като малки.

Супер фен
    Не,не,не.. не се притеснявай това не действа положетелно, а точно обратното.. Най-много момичето да го напсува или да не обърне внимание

Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    Почти на всяко момиче му харесват тея реплики
    без мен

Ами при вас явно момичетата са с по-различно мислене. Аз лично не познавам някое, на което би му харесало такова нещо. Иначе като ми каже някой така, не му обръщам особено внимание или му се изсмивам.

мале аз като чуя няква такава реплика и направо ми се скъсява животеца с 5 години !!! ТОЛКОВА ДА МИ Е ПРОТИВНО СМЕШНО ЛАПЕШКО ТЪПО ГРОЗНО СЕЛСКО и т.н. и т.н... ОТВРАТ !! Незнам кое момиче би се впечатлило от подобни реплики но със сигурност знам че доста често се употребяват с тази цел - да впечатлят някоя мацка.

Повече от фен
    На мене ако така ми кажат ще покажа среден пръст или ще го нахраня макар че принципно съм възпитана. Но такива простаци не мога да ги трая.

Да, това ако някой ми го каже ще го заключа в една клетка с разгонен негър и ще му пожелая приятно прекарване... С любов!

Град
    Антиохия

Re: Ама вие сериозно ли така правите?

Цитирай Първоначално написано от shalala123

Момчета, наистина ли смятате , че ще "забиете" някое момиче с реплики като " оу, мърша страшна си ш'тъ скъсъм" ; " мн си яка , п*тко ща клатъ кът гладин цигънин зрялъ джанкъ"; " ей к***во , ш'тъ помпъм нъ заднъ до скъсвъни" ?

Явно аз си живея я някакъв измислен поетичен свят на "изтънчени" , сравнено с горните, думи. Какво толкова й има на думата секс, че не я използвате вече?

П.С. Опитах се да запазя оригиналното произношение на фразите. Не съм толкова неграмотна.

Момиче това е смешно . Предполагам само селяните от селцата се изразяват така . Да. Като се замисля познавам селяндур говорещ по този начин !
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Няколко пъти ми се е случвало..
    Но честно казано изобщо не ги отразявам.. ;]

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Аз никога не употребявам такива изрази от изброените пред когото и да е било. Т'ва са баси педерасчетата дет говорят така на момиче .
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Никога не съм чувал да се сваля така момиче. Или говориш глупости, или преувеличаваш, или връстниците, от които си чула тези реплики са безпризорни.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Доводите ти са абсолютно коректни и правилно изложени, но държа да отбележа факта, че

ЩА СКЪСАААААААААААМ
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Момчета, наистина ли смятате , че ще "забиете" някое момиче с реплики като " оу, мърша страшна си ш'тъ скъсъм" ; " мн си яка , п*тко ща клатъ кът гладин цигънин зрялъ джанкъ"; " ей к***во , ш'тъ помпъм нъ заднъ до скъсвъни" ?

Накара ме да се замисля.

Може би ако живеех в някое гето, или общо казано в среда на нискоинтелигентни хора - и аз щях да се питам същото.

А относно въпроса ти: Излез разходи се малко, възможно е да откриеш и нормални хора, все още.
    Винаги очаквай неочакваното!

Мега фен
    Град
    <3

Такива кретени моментално отиват в графата "Тъпанари не заслужаващи вниманието ми" ^^ Глупави човеци.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Шумен
    незнам аз такова нещо не съм виждал, ма ти мн си се вкарала в филма
    Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си