.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Някоя 12-15 годишна патка може и да се върже ама момиче, което има поне малко достойнство едав ли.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Вижте ся, понякога може да се изпадне в такова настроение да го наречем "по-мръснишкото" настроение и малко по-нахакани изрази разменени с гаджето, играйки роли, (ей, кучко моя, ела при бати ) действат възбуждащо, ама сега цигански истории, е мисля, че е прекалено.
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Вижте ся, понякога може да се изпадне в такова настроение да го наречем "по-мръснишкото" настроение и малко по-нахакани изрази разменени с гаджето, играйки роли, (ей, кучко моя, ела при бати ) действат възбуждащо, ама сега цигански истории, е мисля, че е прекалено.

С гаджето не се брои. Тя пита за такива навън, външни хора...С гаджето остави настрана
    Good luck, Bad luck, Luck...

само някой див селянин може да го кае на момиче просто трябва да си уникално тъп що не каге нещо смислено като от типа "Може да не съм най-красивия тук но само аз говоря с теб"

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от sti4i
    само някой див селянин може да го кае на момиче просто трябва да си уникално тъп що не каге нещо смислено като от типа "Може да не съм най-красивия тук но само аз говоря с теб"
    това е от типа фрази, които направо "прелъстяват"

По темата : Значи ако схванете това, което ще напиша, супер, защото и аз не мога да схвана точно какво мисля.
    Момичетата се делят на курви и не-курви / хихи /. По принцип, да ви кажа честно, всички момичета си падат по това някой да им подсвирква и да им говори мръсно. Е точно, където е думата "мръсно" се слага границата между зарибяването и селяндурщината /без да обиждам никого, има селяни и селяни/ ;] . Значи, момичетата обичат някой да говори колко са секси, как ще ги опнат и т.н., но не-к**вите не обичат да се прекалява... така де, зарибяване до границата на културното и възбуждащото, а не да ти викат мършо и мастийооо.... Докато к**вите не че харесват да ги псуват и да им говорят все едно са овце, но просто понеже СА овце, не им пука какво им говорят. Иначе казано :
    не-к**ви - отрицание на селяндурщина
    к**ви - непукизъм и безпристрастие към селяндурщината
    Аз лично само да ми говорят на "ма" полудявам и ще смажа някой.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Ми на мен не ми харесват тези реплики и хората, които са в моето обкръжение не ги използват

Re: Ама вие сериозно ли така правите?

Цитирай Първоначално написано от shalala123
    Въпросът ми е и към двата пола:

Момчета, наистина ли смятате , че ще "забиете" някое момиче с реплики като " оу, мърша страшна си ш'тъ скъсъм" ; " мн си яка , п*тко ща клатъ кът гладин цигънин зрялъ джанкъ"; " ей к***во , ш'тъ помпъм нъ заднъ до скъсвъни" ?

И към момичетата: сериозно ли ви действат такива реплики ?!?!?!

Явно аз си живея я някакъв измислен поетичен свят на "изтънчени" , сравнено с горните, думи. Какво толкова й има на думата секс, че не я използвате вече?

П.С. Опитах се да запазя оригиналното произношение на фразите. Не съм толкова неграмотна.
    Въъъ баткаа мноу яснъъ ъ ъ Хахаха,има тъпи путки поздрав --
    Bate Sasho - Тъпи путки.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си