- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- много ми се учи
оо mIRC, аз още съм си редовнаама нещо много го разделиха. Иначе и аз утре ще се наспа, и после взимам грамадата учебници и почвам да уча
че особенно по Математика и аз как съм закъсала при нашия сваляч..
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ми ние не сме се много отклонили от темата, все пак е свързана с ученето и с нови знания
. Аз неделя съм на състезание по ИТ, като е мога да участвам, поне ще ида да видя другите проекти.
Липсва ми мирк...скучно ми е сега, няма с кой да си пиша![]()
аз дори сега немога да вляза мамка мупоне тривиа да играя липсва ми
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Май така е правилно !Първоначално написано от L0ST
Иначе Mirc, не беше ангажиращо, всмисъл можеш да пишеш в канала и така нататък, а скайп вече е друга работа. Не че някои хора и сега нямат в скайп листовете си по 300-400 абонати,от които най-вероятно си пишат с около 50-тина максимум и може би 200 не могат да разпознаят, но въпрос на гледна точка.
Бтв, какъв е проекта ти по инф. Ние сега учиме html ; ), надявам се да имам 6, че и без това оценките са ми 3,6,5. Оценките ми все така варират.
![]()
И мен ме бие носталгията по мирка. Насън пишех asl, pls. Айде да лягам и аз, че ми предстои цял уикенд от задачи. И някой купон измежду ученето. Лека ви от мен!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Лека и да сънуваш математика ! (при мен това е кошмар, но за теб явно е ползотворно) : )Първоначално написано от Chacho
Лека.
Ами проекта е на C#, помагало по математика. Замилено беше с датабаза, възможност за изчертаване на някои чертжи и ест. добавяне на уроци от страна на учител/преподавател..
Една голяма част от него е готова, но имам още работа по него...Нищо, здраве да е, на есен за Шумен![]()
Учене, учене, учене - ще се побъркамЛека и мека Chacho :P
Еми така е... и аз ще лягам след малко, че нощес докато си изгледам сериалчетата беше станало към 3, а в 6 и 40 станах![]()
сама ли пак оставамстига бе хора
![]()
![]()
Амии...лаягай и ти?Нафлуудихме темата на човека сериозно, вече ми е неудобно да пиша тука
![]()
Хубава тема с амбицирани хора..Аз съм ученичка( 9 клас ) и съм малко като автора.Чак термини мн не съм почнала да уча ама чета доста неща свързани с биологията и медицината.Просто ми е интересно.Не се сещам за друга специалност която ще ми допадне толкова.Много се учи-знам че е трудно но когато човек е достатъчно упорит върши и най-труднодостижимото.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Емиии къде да се пише ?!![]()
Все пак темата обсъждамеВсе пак ако искаш си лягай, аз да не досаждам..
![]()
Одеве погледнах темата - 2 страници, преди малко ми хрумна да вляза - 5 страници, викам к'во става тука ;оо![]()
говорихме за учението![]()
![]()
Да, прочетох постовете.Имате много добри идеи за бъдеща реализация
![]()
Еми явно ще се ляга. Лека L0ST , лека all![]()
Нощта тепърва започва, а вие лягате.. бива ли такива работи ? Лека и мека тогава![]()
Тази нощ няма да се спи. Утре ще има "Не отлагай днешната математика за утре, като може да я отложиш за другиден."
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мда, аз работя на съшия принцип: "Не отлагай днешната математика за утре, като може да я отложиш за другиден."![]()
Но, за съжаление днеска няма как да я отложа
Добро утро, btw
Добро да е. Уж и аз нямаше, но си намерих друго заниманиеМързел, кво да го правиш. И без това съм тръгнал към ада, поне да ми е сладък пътят натам.
Добро утро и от мен ; ) ! И аз днеска ще уча по математика, а като знам колко дълго време ми трябва да уча по математика ... Докато се настроя, докато седна, докато понауча нещо и то ще дойде време за контролната. Иначе -> http://en.wikipedia.org/wiki/Procrastination отлагането не е полезно
![]()