- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- много ми се учи
Постоянно търся кви книги да чета,ама най-интересна ми е психологията,също и биологията.Сега си свалям някви медицински термини и искам да ги науча![]()
![]()
![]()
Нормално ли е тва![]()
![]()
Искам да стана доктор![]()
Емии..зависи от интересите на човек...аз мога да се занимавам чавое наред с програмиране и четене на литература свръзана с това...така че е нормално мисля
и аз съм запалена по медицина, нищо че уча икономикалошо няма
не ти пречи да си учиш и аз искам да стана хирург
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И аз бях много запален в осми клас, особено след като изгледах др. хаус...
Обаче с тая биология дето я учим сега направо ми се завива свят и не си помислям за медицина![]()
бе мани го доктор хаусНие пък учим много интересни неща - анатомията на човека и сега мъжка полова система
доста интересно
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И научаваш ли много ови неща за мъжете![]()
![]()
![]()
Беше ми интересна анатомията...сега учим за белтъци, ензими, нуклеинови киселини...неща дето не звучат гадно, но всъщност са ужасни...
е не аз си знам всичкоиначе това, което учите не звучи лошо бе.
Тва че ти се учи,само можеш да се гордееш
Аз съм нямал такъв проблем,но знам че ако искам да стане нещо голямо от мен трябва
moisture, лошо няма, ама ти не беше ли първи курс? Повечето хора се ориентират още в гимназията. А и ти не учеше ли нещо свързано с медицина (оплакваше се от биофизика)?
ПС: Как ти остава време за странична литература, пък с материала по специалността ти не се справяш? Хубаво е човек да си обогатява общата култура, но трябва да се научиш да си подреждаш приоритетите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз пък си мислех, че е ученик...
---
Ами поне за мен тея работи са отвратителни...то вярно, че повече ме мързи тая година (пък и съм профилирана паралелка с друг профил), ама това е друг въпрос...Направо като почна да я чета ми се завива свят
![]()
Иначе от биологията, анатаомия на човека ми беше най-интересна, и като се замисля имах най-висок успех, имах само 1-2 петици по нея![]()
Биологията от анатомия нататък (за училищния конспект говоря) дава практични знания. Поне за мен е много полезна. Пък и в тази от задължителната подготовка няма нищо сложно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами да, наистина не е толкова сложна, но като цяло на мен ми е доста по-малко приятна от миналогодишната (само отбелязам), пък и по-малко я разбирамПървоначално написано от Chacho
.
Както и да е, хората са си различни - на някои им харесва, на други не, на някои им е по-лесна, на други по-трудна![]()
Бе яко е да я учиш анатомията. Нито е сложна, нито нищо. Интересна е, и лесна за учене.
Това пък ми беше любимо.Първоначално написано от L0ST
Първоначално написано от Chacho
А ти какво ще кандидатстваш/какво следваш?
Предполагам, че си по-голям от мен, какво се учи след биологията в 9ти клас?
Tи да са подготвиш, че ще учиш много, виждамзарибениии такива :Д
бреххто сякаш много учене ще падне
![]()
Аз съм 10. клас в езикова гимназия,тоест Биологията ни е за 9. клас и другата година се учи генетика, ако не се лъжа. Принципно много ми харесва и мн се интересувам oт такива неща (гени, мозък, психология). Ама вероятно щом се учи в училище желанието ми ще умре, както винаги. Повечето неща са интересни, докато не станат задължителни ... Надявам се да не ми умре желанието, де ; ) !Първоначално написано от L0ST
Ммм.... да дано станеш свестен доктор с чесно искарана професияПисна ми от доктори които си нямат понятие от нещата
Таааа така и така си тръгнал да си прайш реклама,каи си името след някоя и друга година да идваме при тебе
![]()
Еми след биохимията учихме генетика и еволюция на човека. Генетиката ми беше интересна, еволюцията я проспах.
Ще кандидатствам компютърни науки, информатика и т.н. в Софийски. Всичко що има с компютри във Университета. И в технически ще пробвам потока с телекомуникации, компютри и там кво беше. Програмистка му работа.
Хах, насочил съм се точно към същото...Мисля си за софтуерно инженерство, компютърни науки, или там в квото влза в СУ-то или ТУ-то.
@Никенцето:
Май не вярваш, че ще пада голямо учене![]()
а не бе L0ST - за теб съм сигурна, че ще учиш.Ще има към който да се обръщам, ако има нещо.
:P
и аз уча икономика но ме влече биологията...Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)