.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Вече прекалява .. !

Здравейтее .. Сега ще напиша някои работи които таят в мен и искам някъде да ги споделя .. Имам си сериозен приятел .. Ходим от година и 5 месеца .. И двамата сме на 15 .. Но в последните седмици .. Нашата връзка е ад .. До такава стенен ми е дотегнал, че ми иде с удоволствие да го разкаррам .. Но после като ми мине яда, след като сме се скарали, ще съжалявам .. от личен опит знамм .. Само се карамее .. Не ме оставя намираа .. Постоянно се виждаме в училище .. Постоянно иска да си говорим по телефона .. Weekend-a иска да съм само с него .. Започва да ми писва от всичката тази работаа .. И когато му го кажа това всичкото което написах тукк .. Се сърди .. И започва да се държи агресивно .. Много опити съм правила да го зарежа, но незнам в последно време ме е страх поради причината, че когато се оптвахх .. Той ме заплшваше, че ще ми направи живота ад .. Ревнува от най-малкото нещо което се сещатее .. Направи незнам какво да правяя ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ами зарежи го ,тои без това и сега ти прави живота ад

Ох незнамм страх ме е .. Незнам много съм обърканаа

Много пъти съм говорила с него на тази тема и той все обещава, но вси е все същиятт ..

Кажи му, че просто искаш малко да дишаш, а и искаш да се виждаш с приятелите си също. Нека разбере, че не е единствен... А ако не иска да го разбере, му казваш да си събира багажчето и да се изнася, т.е. зарязваш го... Пък хайде да видим как вчерашен пикльо ще ти направи живота Ад. Много начини има да се разправяш с такива. Ама след такава заплаха, че ще ти направи живота Ад, аз бих го зарязала.

Говорила съм с него на тази тема, че не е единственн, че искам свобода .. И той уж ме разбираа .. Но после става обратнотоо ..

Еми като не разбира - шута... Казах ти, един вчерашен пикльо на 15 години нищо не може да направи, празни заплахи отпраща. А пък ако ти посегне или нещо такова мога да ти дам съвет какво да правиш. Кажи му да си свива перките, за да не му ги свиеш ти набързо, зарязвай го, какво чакаш, сам да си бие шута ли?! Виж го, смешен е направо... Няма какво да си тровиш нервите с някой пикльо, има къде-къде по-стока от него...

Оставяй го този.. щом си мисли, че си негова собственост.. ;]

Наистина си праваа . . В най-скоро времее това ще станее !!!

Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Точно за такава ме мисли за негова собственост ..

Разбирам те напълно, че ти е гадно, казваш си, че е лесно отстрани да се говори, а да действаш е трудно... Но трябва да стиснеш зъби и това е... В началото може да ти е малко криво, но после даже ще се радваш. Както казах по-горе, има къде-къде по-стока от него.

Град
    Антиохия

Re: Вече прекалява .. !

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Той ме заплшваше, че ще ми направи живота ад .. Ревнува от най-малкото нещо което се сещатее .. Направи незнам какво да правяя ..
    Махай тоя прост геврек , наречен твое гадже . Ти си едва на 15 години , а този индивид , позволяващ си да заплашва момиче също . Ако ти прави проблеми говори със семейството си . В тази възраст те веднага ще ти помогнат . Това момче , ако всичко казано от теб е вярно не те заслужава. Как така ще заплашваш момиче бе ! Ако искаш да бъдеш третирана като животно и да му "слугуваш" продължавай да си с него .

ПС. Ако го обичаш , но ако наистина го обичаш си поговорете хубавичко . Бори се или каквото там решиш , но мен ако питаш няма да сте дълго заедно .

ПС2. Пожелавам ти успех и дано нещата се наредят така както искаш !
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Точно за такава ме мисли за негова собственост ..
    Затова го остави.. Защо да се тормозиш и измъчваш заради него?..
    Или пък, ако толкова ти е трудно да го оставиш му покажи, че не си негова собственост и имаш право на личен живот.. :}

Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    ми нямаш ли приятели момчета които могат да му се противопоставят?
    Те все могат да я защитят, ако тръгне да я удря, в най-лошия случай... Въпроса е не те да му се противопоставят, а тя самата...

Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    ми нямаш ли приятели момчета които могат да му се противопоставят?
    Азз и приятели момчетаа .. Тойй не ми дава да се ебавамм с момчетата от моя клас .. камо ли да са ми приятелии . .

По-добре го остави, докато е време. Колкото повече чакаш, толкова по-лошо ще стане. Едва ли той ще се промени изведнъж и ще се чувстваш отново щастлива с него.
    Остави го, в началото той сигурно ще продължи да те търси, но не му се връзвай на приказките и след известно време ще се примири, а ти отново ще си свободна.

И аз съм една наивница и си мисля, че може да се промени ..

Еми, какво да те посъветвам... а сещам се... И АЗ БЯХ С ЕДИН ТАКЪВ, ама като го зарязах... Свобода! (и аз съм на 15) Зарежи го, не те заслужава тоя.
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Град
    Антиохия
    Нищо няма да се промени . Говори с баща си . Малко ще ти се покара , но ще умъртви този геврек прост !
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Цитирай Първоначално написано от T91
    Нищо няма да се промени . Говори с баща си . Малко ще ти се покара , но ще умъртви този геврек прост !
    Баща ми е извън България .. И го виждам 1-2 в месеца ..

Хората не се променят толкова лесно и толкова бързо..
    Недей да страдаш, заради грешките на другите.. ;]

Мога да го скъсам .. но страх ме е да не ми навреди .. защото е в същото училище .. Наистина познавам го .. И го познавам много добрее ..

Мога да го скъсам .. но страх ме е да не ми навреди .. защото е в същото училище .. Наистина познавам го .. И го познавам много добрее ..
    И в това училище няма ли учители, педагог, възрастен, който би могъл да го спре, ако случайно реши да ти посегне?
    Или пък някое момче, на което имаш повече доверие от класа си?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Той да не ти се явява стопанин? Я го разкарвай! И няма да ти навреди, някакъв пикльо на 15 лесно може да бъде поставен на място. Ако трябва кажи на баща си да му бие два шамара. И не се притеснвай, че приятелят ти може да вземе да те изпорти, че правите секс. Винаги можеш да лъжеш до дупка, пък и дори да стане гад, хлапакът ще си го отнесе, а ти дори да хапнеш един шамар, едва ли ще те изгонят от вкъщи. Толкова са ви лесни проблемите, а толкова си ги усложнявате с опитите да мислите. Ако не ви се отдава, винаги може да потърсите помощ от мама и тати...

Ние не правим сексс .. Не съм още готова за това ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си