.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Ние не правим сексс .. Не съм още готова за това ..
    Още по-добре, значи дори и да те натопи, можеш да докажеш обратното! Не се страхувай да късаш! Рано или късно на всекиго се налага да се сблъска със сериозността на подобно решение. А и какви последици толкова очакваш, че ще има? Той да не е някой дивак, хванат от гората, че да тръгне да ти отмъщава по кодекса на племето, за наранета му гордост и чест? Ако тръгне да ти посяга, то какъв би изглеждал в очите на всички? Ти представяш ли си го? Та нали му имаш доверие, нали уж се обичате (сте се обичали), би трябвало да го приеме, макар и по трудния начин. Дълбоко се съмнявам, че има шанс дори 1% да ти посегне. Ако имаш съмнения в него, че би направил подобно нещо, то дори сега още му е времето да бягаш, вместо до такава степен да те обсеби, че нещата след време да ескалират до истинско насилие. Все пак трябва да си даваш сметка, че колкото по-късно, толкова повече би се влошило положението. И като толкова много изпитваш страх, вече ти казаха, в учлище информирай приятелите си, че късате и при някакви опасения от подобни ексцесии, каквито са ти само във въображението в действителност ама карай, ще имаш някаква гаранция, че близките ти ще те пазят.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Брей 15 годишните много отворени станахте бе. Ама като стане въпрос за сериозни решения и веднага си проличава колко струвате.(това се отнася и за двамата)

Мрън мрън - всичко това дето пишеш са оправдания за да не го зарежеш. Изясни се какво искаш - да те тъпчат или да си отстояваш желанията.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Скъсах с него и той ме заплаши, че ще имам `` изненада `` в понеделник .. в училище .. Страх ме е ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Град
    В мислите на хората
    Скъсах с него и той ме заплаши, че ще имам `` изненада `` в понеделник .. в училище .. Страх ме е ..
    По скайп/фейсбук/телефона?

What a parody

А тоя трябва да е голямо лайно че да тръгне да те заплашва. Ама споко - само плаши.

Dr. Gregory House

По телефонаа ..

Град
    million miles away (:
    Аххх,тия момчета колко са елементарни в пубертета,не е истинааа!!
    Това ми напомня на много бивши - мои и на приятелки: "Ще скоча от покрива!","Ще се блъсна с колата!","Ще си прережа вените!" .... Забавно беше,също и как им вярвахме тогава!
    Тааа,понеже твойто положение е малко по-различно: Да не те бърка хич беее,ти нямаш ли си приятели или нещо такова,които да ти застанат зад гърба? Ако пък не - имаш родители. От такива изроди само те могат да те защитят,въпреки че не ми се вярва този да е сериозен. Хайде да видим какво ще ти направи,де,да видим!

П.П: На колко години сте,понеже не съм чела цялата тема??
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    В мислите на хората
    Ебаси пародията на връзка сте имали, честно.

Приказвам си

Dr. Gregory House

На 15 и дваматаа . . Ако направи нещо, той трябва да е болен .. и то сериозно ..

Град
    million miles away (:
    ^^^ Охооо,на 15 значи. Браво. А на какъв се прави??? Я покажи,че си в кондиция и не си беззащитна,предупреди го,че ако само посмее да те доближи повече ще си има сериозни проблеми! Смешник.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Казаах му, че да не смее да направи нищо .. защото ще си има проблеми .. той се засмя и каза `` какво ще направиш, ще се оплачеш на мама и татии `` .. и аз : няма значение просто не си прави проблеми .. и той : ти внимавай ..

Град
    В мислите на хората
    Е не..

Филма е страшен, а трагедията пълна.

П.П. Що му се връзваш на глупостите?

Dr. Gregory House

Незнамм .. Все пак незнам какво да очаквам . .

Абе не му обръщай внимание, остави го да се пали като иска. До понеделник има време, споко. На училище все ще си заобиколена от хора, сигурно си имаш и приятелки, едва ли ще посмее да ти направи нещо пред тях.
    И винаги можеш да кажеш на майка си, след като баща ти го няма (доколкото разбрах). Или на някой друг възрастен, на който имаш доверие. Не се страхувай, на това разчита той.

Успех!

Цитирай Първоначално написано от Monstre
    Абе не му обръщай внимание, остави го да се пали като иска. До понеделник има време, споко. На училище все ще си заобиколена от хора, сигурно си имаш и приятелки, едва ли ще посмее да ти направи нещо пред тях.
    И винаги можеш да кажеш на майка си, след като баща ти го няма (доколкото разбрах). Или на някой друг възрастен, на който имаш доверие. Не се страхувай, на това разчита той.

Успех!
    Благодаря ти !

Нали знаеш, че куче което лае не хапе.. Мисля, че е само на приказки, защото вътрешно му е гадно и го е яд, че си го оставила.. и сего по този начин избива комплекси и си мисли, че ако те е страх от него би могъл да те върне и да те задържи..
    Не му обръщай внимание.. и не му показвай, че те е страх от него, защото още повече ще си повярва и ще си навири ушите.. ;]

Еми то е сигурно, че го е яд .. Надявам се всичко да е наред .. И това да остане в миналото ..

Град
    В мислите на хората
    Е нали и си ходила с него => ти трябва да го познаваш.

Аз като казвам че имате пародия на връзка, кой да слуша.

Хев Фън, явно нямам работа тук.

Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    <3
    Живота е радост и тъга.
    Някой се оплакват от липса на внимание,други че само им го дават (вниманието..)

^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ем познаавам го .. но понякогаа се променяя и става другг ..

Супер фен Аватара на WrongLife
    Ами всички ти казаха-шута. Няма от какво да те е страх, няма какво да ти направи. От личен опит знам, че момчетата на 15-16 години само говорят, като пинчерите, лаят, но рядко хапят. Той едва ли държи на теб истински, така както ти би искала. А и това навлизане в личното пространство, е просто непоносимо, не знам как го търпиш до себе си.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Поговори с него спокойно, без караници, без викове, без разправиии. Обясни му, че те задушава и искаш малко време само за себе си. Ако ли пак не те разбере му бий дуспата. Няма от какво да те е страх.Със заплахите си просто те манипулира и цели точно това - да не го зарежеш. Нищо не може да ти направи. Едно куче дето много лае, не хапе.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Егати филма ... Ходите година и половина, късате и той почва да те заплашва Жалка картинка, момче да опита да посегне на момиче А колкото до училище надали ще ти направи нещо, дори и да опита, не вярвам, че някой ще стои и ще гледа как момче пребива момиче... Може да сме много гадни, но чак толкова безчувствени същества не вярвам да сме станали. Може би не бих те посъветвала да се разделиш с него, но ако наистина те е страх, че може да ти посегне, по-добре, че вече не сте заедно.
    А да и един въпрос това момче може ли да ти навреди по някакъв друг начин освен физически?

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Егати филма ... Ходите година и половина, късате и той почва да те заплашва Жалка картинка, момче да опита да посегне на момиче А колкото до училище надали ще ти направи нещо, дори и да опита, не вярвам, че някой ще стои и ще гледа как момче пребива момиче... Може да сме много гадни, но чак толкова безчувствени същества не вярвам да сме станали. Може би не бих те посъветвала да се разделиш с него, но ако наистина те е страх, че може да ти посегне, по-добре, че вече не сте заедно.
    А да и един въпрос това момче може ли да ти навреди по някакъв друг начин освен физически?
    Всичко е възможно .. Не мисляя, че може да ми посегне .. Може нещо друго да направи .. но какво точно незнамм .. Каза, че ще направи всичко възможно за да ми е гадно .. защото съм го била зарязалаа ..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Всичко е възможно .. Не мисляя, че може да ми посегне .. Може нещо друго да направи .. но какво точно незнамм .. Каза, че ще направи всичко възможно за да ми е гадно .. защото съм го била зарязалаа ..
    А дали на теб ще ти е гадно е съвсем друг въпрос. Ако му се вържеш наистина ще ти е гадно, ако ли пък не му обърнеш и грам внимание ще продължава с глупостите си до едно време и накрая ще миряса.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

Ако трябва да съм честна, не очаквай нещо много от едно 15 годишно момче, повечето са силни само на думи, но действията ги няма никакви ... Имай някакво самочувствие и не му обръщай много внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си