.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Прави стее .. Сънувах го ... Как се целувамее ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Прави стее .. Сънувах го ... Как се целувамее ..
    Времето лекува. Отначало ще ти е трудно, нормално, били сте заедно не седмица или две. С времето ще свикнеш да си без него.
    Макар че не се връзвай на сънищата и аз сънувам много работи, но и половината от тях не стават

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Вече прекалява .. !

Здравейтее .. Сега ще напиша някои работи които таят в мен и искам някъде да ги споделя .. Имам си сериозен приятел .. Ходим от година и 5 месеца .. И двамата сме на 15 .. Но в последните седмици .. Нашата връзка е ад .. До такава стенен ми е дотегнал, че ми иде с удоволствие да го разкаррам .. Но после като ми мине яда, след като сме се скарали, ще съжалявам .. от личен опит знамм .. Само се карамее .. Не ме оставя намираа .. Постоянно се виждаме в училище .. Постоянно иска да си говорим по телефона .. Weekend-a иска да съм само с него .. Започва да ми писва от всичката тази работаа .. И когато му го кажа това всичкото което написах тукк .. Се сърди .. И започва да се държи агресивно .. Много опити съм правила да го зарежа, но незнам в последно време ме е страх поради причината, че когато се оптвахх .. Той ме заплшваше, че ще ми направи живота ад .. Ревнува от най-малкото нещо което се сещатее .. Направи незнам какво да правяя ..
    Боклук. Зарежи го. Такива хора оправия нямат.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ахахаха за пореден път ще се окажа прав. Ама щом на някои хора им допада да страдат за глупости - ваша воля

*Самопочерпва се с бира*

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

valdes .. не е толкова лесно да забравиш човек с който си бил година и половинаа ..

Писале е на моя приятелка .. И е казал, че иска да се върна при него, но не нямала да съм го направила, заради самочувствието ми ..

еми той така или иначе ти го прави и сега така, че ако наистина си сигурна в решението си (без да те е страх от това) го остави .. трудно е, но не е непреодолимо ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    valdes .. не е толкова лесно да забравиш човек с който си бил година и половинаа ..
    Минал съм по тоя път. 2години и половина. живяхме заедно

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Много хора вече ти казаха-биеш му шута и това е.Той не те заслужава.Пък твоят живот сега е ад, няма как да стане по-голям,,ако го зарежеш..Напротив--ще е по-добър.Без него можеш,,бъди сигурна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си