- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече прекалява .. !
Прави стее ..Сънувах го ... Как се целувамее ..
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Времето лекува. Отначало ще ти е трудно, нормално, били сте заедно не седмица или две. С времето ще свикнеш да си без него.Първоначално написано от pussucetka
Макар че не се връзвай на сънищата и аз сънувам много работи, но и половината от тях не стават![]()
Боклук. Зарежи го. Такива хора оправия нямат.Първоначално написано от pussucetka
Temet Nosce
벨야카
Ахахаха за пореден път ще се окажа прав. Ама щом на някои хора им допада да страдат за глупости - ваша воля
*Самопочерпва се с бира*
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
valdes .. не е толкова лесно да забравиш човек с който си бил година и половинаа ..![]()
Писале е на моя приятелка .. И е казал, че иска да се върна при него, но не нямала да съм го направила, заради самочувствието ми ..![]()
еми той така или иначе ти го прави и сега така, че ако наистина си сигурна в решението си (без да те е страх от това) го остави .. трудно е, но не е непреодолимо ..![]()
Минал съм по тоя път. 2години и половина. живяхме заедноПървоначално написано от pussucetka
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много хора вече ти казаха-биеш му шута и това е.Той не те заслужава.Пък твоят живот сега е ад, няма как да стане по-голям,,ако го зарежеш..Напротив--ще е по-добър.Без него можеш,,бъди сигурна.![]()