.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

xodq s naiprekrasnoto mom4e no ne e balgarin

obi4am go mnogo no maika mi i bashta mi ne go odobrqvat .. POMOGNETE MI KAKVO DA PRAVQ ??
    ГАЛИАНКАТА ***

Ако наистина го обичаш ще ви потръгне след време ! А и според мен трябва да говориш с ваще че го харесваш много!

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Помниш ли историята за циганският Ромео и българската Жулиета, които съвсем наскоро бяха актуални по новините? Момичето свърши под релсите на влака, докато за жалост Ромео оживял. Двамата направили опит за самоубийство заради невъзможната им любов. http://vbox7.com/play:fb6815da Трагична история, но с голяма поука за такива като теб. Опитът говори достатъчно... Останалото са излишни приказки. Опичай си акъла, момиче!

Първо говори с ваще... След това действай...
    Аз съм си аз

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    На колко си въобще .. ? Голяма ли е разликата помежду ви?
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Имам няколко въпроса твоят възлюбен от какъв произход е кажи си го направо без да се срамуваш... бий разбрала ваще ако е от ромски произход защото наскоро моята сестра имаше такъв пробем с един сръбски циганин... много го обичаше и той нея също ... но майка ми щеше да се поболее от тревоги ,че тя ходи с циганин... и сега дори незнам дали е приключило.... просто помисли...
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Помниш ли историята за циганският Ромео и българската Жулиета, които съвсем наскоро бяха актуални по новините? Момичето свърши под релсите на влака, докато за жалост Ромео оживял. Двамата направили опит за самоубийство заради невъзможната им любов. http://vbox7.com/play:fb6815da Трагична история, но с голяма поука за такива като теб. Опитът говори достатъчно... Останалото са излишни приказки. Опичай си акъла, момиче!
    Това беше 100% убийство. Всички от Брусарци могат да потвърдят, че циганинът е избягал, когато е дошъл влака. Вие как мислите е оцелял?

Щом е чужденец го зарежи. Няма надежда в тия връзки.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от wallmart
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Това беше 100% убийство. Всички от Брусарци могат да потвърдят, че циганинът е избягал, когато е дошъл влака. Вие как мислите е оцелял?

Щом е чужденец го зарежи. Няма надежда в тия връзки.
    Е да ,ама нали беше там със счупен крак
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Доколкото разбрах е ръката, а не крака и некви травми на главата.
    Обаче то тва може да се инсценира, те мангалите са некви зле.
    airplanes..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Т. 1.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си