.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторке - ясно, искаш още да шикалкавиш и да не поемаш отговорност.

Доколкото виждам и разбирам, щеш или не - все на единия ще угодиш, макар и да не искаш. Значи излиза че си кукла на конци отново.

Хев фън

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от egois74e
    доколкото разбрах приятеля ти те задушава със своята ревност...на няколко пъти си му доказала обичта си и верността си, но той продължава да те ревнува, от което следва, че ти няма доверие..не прави компромиси за вашата връзка..кара те да избираш, кгоато знае колко ти е трудно..мисля, че дори и да зарежиш твоя бф в името на гаджето си при появата на някое друго момче в твоето обкръжение приятеля ти ще започне да те ревнува отново... според мен му бий шута... аз не понасям да ми нямат доверие при положение, че съм доказала обичта и верността си и не давам поводи за ревност... пък и да трябва да избирам... в крайна сметка има още толкова мн момчета, който стават за гаджета и са свястни...не губи истинския си приятел зарди някого, който не може да те оцени {}
    Ето за това говоря... Единствената, която ме разбра Благодаря!

Иначе, че няма да го зарежа -няма, защото наистина го обичам, но ще гледам да намеря някакво компромисно решение за ситуацията...
    Цялата нация, сърбаме една и съща пумия. В края на играта и царя и пешката отиват в една и съща кутия.

Град
    Wonderland
    аз пък толкова обичам да ме ревнуват.

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    аз пък толкова обичам да ме ревнуват.
    Аз също обичам, но когато е в рамките на нормалното А неговото просто се превръща в параноя... и малко или много наистина почва да ме задушава
    Цялата нация, сърбаме една и съща пумия. В края на играта и царя и пешката отиват в една и съща кутия.

Град
    В мислите на хората
    Хем сърби, хем боли...

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Хем сърби, хем боли...
    Може и така да е... и да - признавам си, че искам да задържа и гаджето си, и най-добрия приятел... може да звучи егоистично, но и двамата са ми ценни по различни начини

Град
    В мислите на хората
    Еми от два стола да не се окажеш на земята накрая.

В живота не може да имаш всичко - само необходимото

Dr. Gregory House

Нормално е да ревнува като вижда,че не го чувстваш близък,за да можеш вместо на най-добрия си приятел,да споделиш на него,не разбирам за какво си с него като той не може да ти помага в трудни моменти?Та нали любовта е разбирателсвто,приятелств ,тръпка,страст?Аз имам много добър приятел,но на гаджето ми съм споделила,повече неща,отколкото на него,по простата причина,че просто ми е по-близък,защото пред него съм се ракрила по всякакъв начин(говоря в сексуален и духовен смисъл)

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    ами приятелят ти е прав,поне според мен,бивш...пък и най-добър приятел...fuck a duck!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ох боже, защо ли нещо не ми се вярва работата с този "най-добър приятел"... Момче, с което си била, имала си връзка и после да си останете приятели, при това най-добри е някак невъзможно. Разбираемо е гаджето ти да ревнува.
    Цитирай Първоначално написано от TheVampireGirl
    не идн или два пъти имах възможност да се върна при бившия, но аз отказах.
    Ето това е вашето приятелство. Е как няма да ревнува, като ти си имала възможност пак да започнеш връзка с бившия си, а в същото време му повтаряш, ама ние сме само приятели. Ако сте само приятели, няма да има никакви шансове за връзка между вас.
    С бившия ти си можела да споделяш, той те разбирал, ами гаджето ти не правили тези неща? Ще умра от ревност, ако приятеля ми почне да ми дрънка, че можел да си споделя с някаква бивша... Щом имаш връзка с някой, той трябва да е и гадже, и приятел, и човек, на който може да се довериш.

Ето за това говоря... Единствената, която ме разбра Благодаря!
    Иначе, че няма да го зарежа -няма, защото наистина го обичам, но ще гледам да намеря някакво компромисно решение за ситуацията...
    Но ти явно си си чакала да чуеш мнението, което ти изнася и другите да не ги приемаш Значи моето няма да ти хареше, но се замисли каква работа имаш при бившия ти.

Оф... вие не разбирате ли, че проблема не е само в бившия ?! Проблема е във всяко момче! Приятелят ми си мисли, че е в бившия и че ако спра да общувам с него нещата ще се оправят, но НЯМА! Той ревнува от всичко! Дори и да разкарам бившия от живота си, Х няма да престане! Само ще чака някое момче да се появи и пак ще почне със сцените! Проблема не е в бившия - той не е направил нищо, защото когато имах възможност да се върна при него бях сама, не бях с Х и презд периода, в който съм с Х бившия нито е казал нещо не както трябва, нито е направил нещо... просто Х си се вакрва сам в някви филми и се опитва да ме убеди, че проблема е в бившия, но същност не е... Познавам Х толкова добре, че просто не 100%, а 1000% съм сигурна в това, че няма да престане дори и да махна бившия... Кара се с мен щото някъв си простак ми подсвирнал на улицата... последния път бях на диско с приятелки (само момичета) и се запознахме с една компания момчета, но абсолютно нищо нередно не е ставало, Х видя някакви снимки и ме изкара ебати боклука... и
    така прави всеки път, независимо дали има причина или не.... Всеки път ме кара да се чувствам като к***а едва ли не само защото говоря с друго момче и въпреки всичко си го обичам и искам да съм с него - в моментите, в които не ревнува ни е страшно хубаво заедно, но тая проклета ревност разваля всичко... Искам да ми има малко повече доверие, а вече не знам какво да правя, за да го спечеля това доверие...

Град
    В мислите на хората
    Добре де, след всичките помии, които изказа по адрес на сегашния - хайде обясни ми защо още си с него?

Щото това е основното в случая.

Нали от началото на темата се опитвам да разбера какво аджеба намираш в него, толквоа важно и съществено, че всички тия диващини ги пренебрегваш.

НЯмаш отговор нали?

Внимавай какво ще кажеш. Щото си на една крачка да се оплетеш съвсем.

Dr. Gregory House

Аз го казах вече - в моментите, когато не ревнува ни е адски хубаво заедно, обичам го, свестен е, различен е просто като всяко друго същество и той си има и добри, и лоши страни... Искам да ми вярва - това е...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Продължаваш да чакаш някой да изкаже, това което всъщност си мислиш да правиш, както го нарече "компромисното решение", да прекратя чакането?
    [sarcasm]Продължавай да си излизаш с бившия и да си споделяш с него. Той е ценен човек от твоя живот и е важно да го задържиш близо до себе си, гаджета има, ама приятелите са ценни и са малко и трябва да ги пазиш. Гаджето ти не те ревнува основателно. Ясно е от историята ти, че ти нямаш никакви намерения да се връщаш при бившия и да изневеряваш на приятеля си. Просто това няма да се случи и приятеля ти се държи супер детински. Не е прав и трябва да спре да те ревнува. Ако пък не разбира в какво затруднено положение си това говори просто лошо за него. Няма ти никакво доверие и това не е правилно, тъйкато ти очевидно не си му давала поводи да те ревнува. Това просто няма 2 мнения по въпроса, че ти си абсолютно честна със себе си и най-вече си честна с приятеля си. В крайна сметка трябва обаче да ви продължи връзката, защото ти го обичаш в моментите, когато не се държи като пълен тъпак, и наистина смятам, че това е основата за една връзка. А в другото време просто е по-добре да не се мисли за него. Не е сякаш е от значение това. Все пак проблема е в него, че те ревнува, и ще го прави пак и пак, ама това е част от неговия характер и ти очевидно го харесваш такъв какъвто е.[/sarcasm]

А искате ли да чуете истинското ми мнение по въпроса?

Офффффффф добре ще си зарежа приятеля заради гаджето! Сега доволни ли сте ?!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Зарежи драмата за момент просто и виж нещата каквито са.

бляя .. valdesbg изказвам искрената си подкрепа..
    (почна да става по - често явление )

А колкото до..

"Офффффффф добре ще си зарежа приятеля заради гаджето! Сега доволни ли сте ?!"

въпроса е дали ти ще си доволна, не ние ..
    Твой си е избора .. ти си преценяваш .. тук те съветваме само като странични наблюдатели ..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl

"Офффффффф добре ще си зарежа приятеля заради гаджето! Сега доволни ли сте ?!"

въпроса е дали ти ще си доволна, не ние ..
    Твой си е избора .. ти си преценяваш .. тук те съветваме само като странични наблюдатели ..
    Доста правилно
    И аз ревнувам, и мен ме ревнуват и то може би доста пъти е заради глупости. Но никога няма да кажа лоша дума за приятеля ми. Когато имаш връзка се учиш да се съобразяваш с някои работи Би трябвало да си го разбрала ...

Не знам защо всички изкарват нея виновна за ревността на простия и приятел... момиче не си виновна.. той те ревнува неоснователно ..няма ти доверие... поставя те в много кофти ситуация да избираш между две ценни същества за теб... виж .. разбра мнението ми за приятеля ти и съответно вариянта да го зарежеш, но в крайна сметка ТРЯБВА да избереш..който и да избереш ще е по добре отколкто да загубиш и двамата... накрая и двамата ще загубиш, така че решавай и действай
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Град
    В мислите на хората
    Офффффффф добре ще си зарежа приятеля заради гаджето! Сега доволни ли сте ?!
    От твоето решенеи пари в моя джоб няма да влязат, в къщи няма да стане по топло, и жена ми няма да ме обича повече. Така че ми абсолютно безразлично какво ще направиш. Пропускаш момента обаче, че последиците ги поемаш ти, а не ние.

Което пък ми говори много за твоята личност и обяснява защо изобщо се стига до тая ситуация.

Умението да си приоретизираш нещата у теб тотално липсва. Мога искрено да ти завиждам за безбожния инат, който си покавала когато родителите ти са искали да ти кажат/покажат/научат нещо. Просто не вярвам че има толкова безотговорни родители, че да те зарежат на произвола на съдбата.

Както вече ти казах - ти тотално се оплете в историята си. Което е разбираемо, защото нямаш идея за нито един от двамата. Играеш по свирката на единия и на другия. Обаче собствено мнение ти липсва.

И така

Весел и усмихнат ден.

Dr. Gregory House

Откъде тръгнахме, къде стигнахме... Не намесвайте родителите ми и възпитанието, което са ми дали плс Няма нищо общо с конкретната ситуация! И за твое сведение и за сведение на всички останали - винаги съм съумявала да постъпвам правилно в дадена ситуация, просто тук се затрудних, защото става дума за две същества, на които държа адски много и ми е трудно да избера само единия... Ако теб те постовят пред такава дилема да избираш между двама човека, които са ти много скъпи как ще се оправиш ? Как ще съумееш да избереш само едения, при положение, че и двамата са ти ценни?
    И не знам защо всички ме нападнахте, че не съм била казала една добра дума за приятеля си... Нищо лошо не съм казала - той ревнува много, това е факт, за добро или за лошо... На няколко пъти споменах, че го обичам и че ни е хубаво заедно, но тая негова ревност е побъркваща... Ако не мислех нищо добро за него и изобщо ако не държах на него, както го изкарвате вие, дали изобщо щях да се двоумя какво да направя? Щях да му бия шута и да си запазя най-добрия приятел, но аз не мога да постъпя така точно защото обичам гаджето си... Когато се появи за пръв път той беше нещо като лъч светлинка в живота ми... веднага разбрах, че е различен и че може би е момчето, което чаках от доста време... Кара ме да се усмихвам, да съм доволна от живота и от любовта, с една дума - чувствам се обичана и щастлива с него, но ревността му наистина е задушаваща и малко или много помрачава цялата тая приказка... Моля ви опитайте да ме разберете без да ме нападате... Аз ще се постарая да намаля контактите си с бившия (едва ли ще мога изведнъж да ги спра изцяло, но поне ще опитам да ги намаля, пак е нещо...) заради моя човек, за да се почувства малко по-спокоен и дано вземе да ми има малко повече доверие... Но продължавам да мисля, че не трябваше да се стига дотук и да избирам - аз същност нямам какво да избирам, те дори не са равнопоставени - единия ми е гадже и съм направила избора си да съм с него, другия ми е приятел... да се двоумах с кого от двамата да бъда, да харесвах и двамата - ок, да избирам, но като не е така... Както и да е. Благодаря на всички, които са си направили труда да прочетат темата ми и да дадат някакъв съвет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си