Здравейте! На кратко: Имам си приятел от 1 година и проблемът е в това, че е много ревнив. По-специално ревнува най-много от моят най-добър приятел, който същевременно с това ми е и бившо гадже. Обесних на сегашният ми приятел, че няма от какво да ревнува тъй като с бившия сме само и единствено приятели и нещата между нас отдавна са изстинали, но ревностните скандали не спират. Вече не издържам почти всеки ден да се караме и то без повод. Сега взе, че ми постави и ултиматум да избирам - или той или бившия. Не искам да избирам, защото държа и на двамата и не мога просто ей така да се лиша от присъствието на единия, но приятелят ми ме заплаши, че ако не направя своя избор това за него значело, че съм избрала другия... Не разбирам как не може да разбере, че в случая аз нямам какво да избирам - аз вече съм избрала да съм с него, а другото момче ми е просто фр... Дайте някакъв съвет, вие на мое място как бихте постъпили?

ПП Моля без обиди по адрес на приятеля ми - той е свестно момче, просто ревността го изяжда