- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже или най-добър приятел?
Ок, нормално е да ревнува до няква степен - човешко е, всички ревнуваме, но неговото просто се превръща в параноя... Той както стоим и си говорим някакви неща и изведнъж ги свързва с бившия и почва да прави скандали... Всяко едно нещо го свързва с бившия - това не е нормално ревнуванеИ вие не можете да ме разберете... НЯМАМ ЧУВСТВА КЪМ БИВШИЯ!!! НЕ ИСКАМ ДА СЪМ С НЕГО - просто е добър приятел и не мога да отида и да му кажа "еми сори ама вече няма да съм ти приятелка щото Х не дава" разбирате ли? Ще ми се изсмее в очите и ще ми каже "ти собствено мнение нямаш ли, че слушаш Х за всяко нещо? И точно това е другото, което ме дразни - не искам някой да ми поставя условия и да ми казва с кого да говоря и с кого не... Аз съм отделен човек, имам си собствено мнение и сама съм преценила с кой да бъда приятелка и с кой не... да се научи да ми вярва ебати... ако исках да му изневеря до сега 100 пъти да съм го направила...
Цялата нация, сърбаме една и съща пумия. В края на играта и царя и пешката отиват в една и съща кутия.