Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
Цитирай Първоначално написано от TheVampireGirl

Държа и на двамата... Единия го обичам... Другият пък ме съветва в трудни моменти... Как да избера ? Накрая ще ме принудят да ги зарежа и двамата...
А защо гледаш и на двамата като хора, с които ще скъсаш? Ами и двамата си ги поставила на везни и качествата им се припокриват. Щом и приятелят си ще зарежеш, то като на какъв приятел гледаш на него в момента? Приятелите не се зарязват... Явно качествата на двамата правят сбор на твоят идеал за момче... А на никой не гледаш като просто такъв, каквато роля казваш, че играе в живота ти. Няма средно положение, или избирай, или никой...
Не че съм ги поставила на везни, но проблемите няма да спрат. Ако не направя никакъв избор гаджето ми няма да спре със скандалите - той сам ми каза, че никога няма да се примири с тоя факт и докато не зарежа приятелството си с бовшия няма да престане да се кара с мен... А аз не мога да издържам всеки ден едно и също само и само скандали и караници... От друга страна не мога и да кажа на бившия "няма да общувам с теле щото Х не дава" - ще ме помисли за някаква кукла на конци едва ли не... Не знам какво ще правя, но за сега се разбрахме с гаджето ми, че аз няма да търся първа другото момче, но ако то ме потърси няма да се правя на идиот и ще му отговоря...