Цитирай Първоначално написано от valdesbg
П.П. Каква е разликата между натискането и секса? Освен 10-15 минути време?
абсолютно!
Авторке, виж ся ... ту партс... Значи първо има голяяяма разлика между това, което той иска и между това, което ти искаш. Не знам какво значи, че "той е голям", защото ако ти си на 12, а той на 16 за теб е голям, но за мен .. не. Та... ако смяташ да се натискаш с него и да се "възбуждате взаимно" /звучи ми много тъпо тва / не се учудвай, че по някое време започва да ти сваля панталонките/рокличката/поличката, ок? Той най-вероятно ще предположи, че щом си се навила да се натискаш с него, щом си се навила да ЛЕГНЕТЕ НА ЛЕГЛО и да се натискате на купон, значи си готова и на секс. Ако не искаш да си го помисли просто не му давай грешни сигнали. Ако пък искаш наистина да се натискате, но нищо повече, просто отиди с него, направи си кефа и когато се стигне до нещо повече му тегли шута. Но не очаквай после да ти ходи след гъза. ;]] А относно съветите какво да правиш.. как да ти го обясня, то си идва отвътре ... най-просто казано : каквото искаш той да ти прави на теб и ти това парви на него. Ако искаш да те прегръща го прегръщай, ако искаш да те целува по врата, ти го целувай, ако искаш да те обарва отдолу, ти го направи. Накрая ще му намериш цаката.