- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Натискане..съблазняване..??
Първоначално написано от valdesbg
абсолютно!
Авторке, виж ся ... ту партс...Значи първо има голяяяма разлика между това, което той иска и между това, което ти искаш. Не знам какво значи, че "той е голям", защото ако ти си на 12, а той на 16 за теб е голям, но за мен .. не. Та... ако смяташ да се натискаш с него и да се "възбуждате взаимно" /звучи ми много тъпо тва
/ не се учудвай, че по някое време започва да ти сваля панталонките/рокличката/поличката, ок? Той най-вероятно ще предположи, че щом си се навила да се натискаш с него, щом си се навила да ЛЕГНЕТЕ НА ЛЕГЛО и да се натискате на купон, значи си готова и на секс. Ако не искаш да си го помисли просто не му давай грешни сигнали. Ако пък искаш наистина да се натискате, но нищо повече, просто отиди с него, направи си кефа и когато се стигне до нещо повече му тегли шута. Но не очаквай после да ти ходи след гъза. ;]] А относно съветите какво да правиш.. как да ти го обясня, то си идва отвътре ... най-просто казано : каквото искаш той да ти прави на теб и ти това парви на него. Ако искаш да те прегръща го прегръщай, ако искаш да те целува по врата, ти го целувай, ако искаш да те обарва отдолу, ти го направи. Накрая ще му намериш цаката.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Все едно някой да ти показва някой огромен шоколад и на края, след като са ти потекли лигите, просто да си го прибереПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Аз затова винаги ходя с по-малки от мен.![]()
Наистина м/у натискането и секса има няколко минути разтояние. Едното води до другото. Лично аз като почна да се натискам на гаджето ми и той като се възбуди и до там сме. Следващото изречение е "Къде са презервативите?"![]()
Нз какво подразбираш под натискане...само целувки, галене ли...къде...?
За мен лично натискането представлява всичко, което може да възбуди гаджето ми преди секс.
Ако толкова искаш да му се натискаш най-добре си вземи един презерватив за всеки случей, че да не стане белята. Аз много пъти едва съм се възпирала да не го направя без презерватив, понеже съм била прекалено възбудена, но слава богу винаги съм се удържала.![]()
Ако не искаш секс, но си му се натискала ще трябва все по някакъв начин да компенсираш липсата му. Било то със свирка или просто чекия....абе оправяй се не мога да ти помогна.На теб не ти се прави секс, а аз умирам за това...
![]()
СъгласнаПървоначално написано от anyfany2
![]()
Първоначално написано от Callisto
Да не си овенче ?![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Ебаси тъпата кофаПървоначално написано от denety
![]()
![]()
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
На колко години си ?![]()
А той харесва ли те ?
Защото , ако не те харесва едва ли ще се стигне и до натискане. А може и да се стигне до секс. Наистина се повтарям , но всички тук сме еднодушни! Ако не ти се играе на хорото , не играй!
да ти кажа моето дете наясно сме с това.Първоначално написано от denety
.. но както казаха и някои колеги преди мен: Ти да не си мислиш, че той няма да си го поиска ..
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..