.

Виж резултатите на анкетата: За или против момчетата да носят обици?

Гласували
64. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

30 46,88%
  • Против

34 53,13%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Как да убедя майка ми ... ?

Как да убедя майка ми да се съгласи да си пробия лявото ухо?Аз съм момче на 14, почти 15 години и от около две седмици се заребих по тая тема, след като сънувах, че съм си пробил ухото.И моля без базици!!!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

отиваш и направо се пробиваш,кво ма да му мислиш ако наистина го искаш..И не че вярвам на тея простотии,обаче преди 2-3 едни приятели си говореха точн оза тва на кое ухо било че като се пробиеш там начи си педал и говореха за лявото така че проучи щото да не стане после да те гаврят някви идиотчета

Голям фен Аватара на BlueKnife
    недей
    the sky is the limit.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    отиваш и направо се пробиваш,кво ма да му мислиш ако наистина го искаш..И не че вярвам на тея простотии,обаче преди 2-3 едни приятели си говореха точн оза тва на кое ухо било че като се пробиеш там начи си педал и говореха за лявото така че проучи щото да не стане после да те гаврят някви идиотчета
    На дясното ухо означава, че си педал - тва отдавна го знам
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Да май вярно дясното беше педалското Ами първо,намекни и лекичко,за да разбереш нейното мнение по въпроса-дали е съгласна или не.А до пробиването-аз лично не бих си пробил ухото,обаче баща ми е с обица на ухото,така че според мен и момчетата можем да носим

Мега фен Аватара на ameli
    искаш го от 2 седмици .. след още толкова ще ти омръзне

по-добре недей
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ем ако толкова искаш питай баща ти..ако и той не ти даде направо отивай и си го пробивай..после и да ти се карат няма как да ти махнат обицата..така,че обаче аз съм против момчетата да носят обици..тъпо е

Град
    Улицата
    Има на някой много им отива на др никак.Реши си сам

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    майко .. 02:32 и прочетох " Как да убия майка ми .. "

а така де да не е спам по добре дне се дупчи никъде ...
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен
    Град
    Earth...
    мъж с обица = педал!!!

но ти си решаваш...

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Ем ако толкова искаш питай баща ти..ако и той не ти даде направо отивай и си го пробивай..после и да ти се карат няма как да ти махнат обицата..така,че обаче аз съм против момчетата да носят обици..тъпо е

Супер фен Аватара на someonerandom
    Между другото вярно е,че на някои им отива,на други им стои педалско...според мен най-добрият вариант ще е да попиташ някакви приятели според тях как ще ти стои обица или да си купиш магнитна и сам да видиш

Голям фен
    защо пък трябва да е педа* ако носи обица на ухото?
    лично аз имам приятели дето носят обица и на тях им отива,но както каза някой по-горе на теб може да ти отива,може и да не ти отива опитай,нищо не ти пречи,апък и обицата можеш да я свалиш по всяко време,др е въпроса дали бързо ще ти се запушат дубките или не
    Опитай!

Мега фен Аватара на xoxi
    Какво пък вие всички го нападате ?!
    Това, че вие не харесвате момче с обица, не означава, че е тъпо! Егати..

Иначе майка ти защо точно не ти дава ?
    Опитай се да и обясниш колко много те кефи това и колко много би искал да си пробиеш ухото. Ако още се инати изчакай известно време и пак и напомни. Ако и тогава не иска, направо отивай и се пробивай. Ако ти мине кефа за обици, сваляш я и готово. Тея дупки бързо зарастват в началото.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy

Цитирай Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
    и аз посред бял ден го прочетох ДА УБИЯ

ПТ: недей. ще ти омръзне след време пък и педалско.

Цитирай Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe

Голям фен Аватара на Stellsy
    Поне не съм единствената, която сънува, че си пробива ухото,, аз сънувах, че имам 6 обици .. И аз ще си пробивам, но 2-ра (момиче съм) Ами.. моли й се много и накрая ще й писне и ако не е упорита ще ти угоди и ще ти даде. Аз много исках на езика, но майка ми не ми даде и й казах, че искам на ухото и тя се съгласи за да не й натяквам за езика. Успех.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

ако толкова искаш направи го .. като я поставиш пред свършен факт нищо няма да направи .. може да мрънка малко ама... то не пречи

Град
    Stara Zagora
    Първо си сложи обица на фотошопа, за да видиш как ще изглежда.
    Иначе за всеки е различно, имам приятели, които са о обеци и им отива.
    Има обаче и хора, на които им седи смешно.

Голям фен Аватара на Callisto
    След време ще съжаляваш. Момиче съм:навремето имах по 3 лоби обици на ушите (общо 6), 1 пиърсинг на пъпа, 1 уеб на ръката и 1 на езика. Мина известно време и разбрах колко тъпи неща съм правил апрез живота си. Колко време съм изгубила да спя вместо да уча и да изкарамдобри оценки, колко вечери съм прекарала в кръчмата и колко цигари съм изпушила...толкова много тъпи и ненужни неща, без които съм можела да живея. Свалих всичко обици до 1, намалих пиенето до минимум, цигарите почти ги спрях. Сега да пуша по 1 на ден, ако ми се пуши. Стегнах се в училище и сега искарвам само шестици...Просто се замислих как досега съм проваляла живота си. Нямо лошо човек да се забавлява, но е добре да имаме някаква граница и да я спазваме.
    Когато бях на твоите години и аз мислех така: искам пиърсинг, искам да се напия, искам да се напуша, уииии купон.....минаха 3/4 годинки и се осъзнах как си преебавам живота, как приятелите ми почват да странят от мен, понеже пропадам, как си сасипвам здравето и тн. Хванах се в ръце и сега ми е добре. Пак се забавлявам, ходя на купони, имамси гадже, с което се обичаме и сме си заедно почти всеки ден, пак се случва да запаля цигара или да надигна някоя биричка, но го правя с мярка.
    Ако наистина го искаш отиди и си направи пиърсинга. Няма нищо лошо. Аз като реших да си продупча езика проведох следния разговор с майка ми:
    Аз: Мамо отивам да си продупча езика!
    Мама: Не може.
    Аз: Ама аз не питам дали може. Аз ти казвам само, че да не се чудиш къде съм.

Изправи я пред свършен факт...нищо няма да може да направи.
    Ще последват изрази от типа: Как можа? Болеше ли? Е честито, да си го носиш със здраве.

П.С: гаджето ми имаше преди полувин година обица на ухото и я свали след няма и месец, под предлог, че вече не го кефи.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    мъж с обица = педал!!!

но ти си решаваш...

Супер фен
    Хах недей пита - направо ходи се дупчи.Ще има да викат после малко,ама след свършен факт ... И моите не ми даваха да ис правя повече дупки от тея,които имах,ама ходих вече няколко пъти и хрущяла си пробих .. и както не даваха,тъй нищо не казаха след това.
    Обичам те <3 !!!

Re: Как да убедя майка ми ... ?

Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    Как да убедя майка ми да се съгласи да си пробия лявото ухо?Аз съм момче на 14, почти 15 години и от около две седмици се заребих по тая тема, след като сънувах, че съм си пробил ухото.И моля без базици!!!

И да си направиш и да не си направиш се тая... като ти умръзне я махаш и тва е :д или ако я направищ без ваще да знаят след тва може и без ухо да останеш :д

Мисля че е малко естрентично да си пробиваш ухото можеше езикът или някъде другаде но както и да е.По-добре не го прави,защото после ще съжаляваш или ще ти омръзне и няма как после да се махне или пък няма да ти стои добре.Пък и това се изисква доста грижи и е болезнено и скъпо.И е много важно в кой кабинет ще си пробиеш ухото да не е някакъв евтин че после да пипнеш нещо. Не съм против това обаче в твоя случай си малък и не си наясно какво точно искаш.Сигурно след една година като това не е на мода ти ще искаш друго което е на мода и така ще продължиш.Съвета ми е помисли малко и недей да пребързваш преди да ти стане ясно дали наистина искаш да го направиш или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си