.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Искам да попитам на къде отива света ?

Само едно не мога разбера на къде отива света ? Гледаш по улиците некви лапета 1-2 клас не могат ходят в пътя на 15 см токчета ,тея на по 12 и нагоре пък пият, пушат кат луди. Просто се изумих за 1 час 2 кутии ? Кво е тва ? Всичките се гласят кат за последно преси ,гримове ? И то всеки ден хах някой ще ми обясни ли щот явно аз не съм от тая планета и за мен не е нормално всеки божи ден да си гориш косата ? Хах сори не искам никого да засягам ама просто тва ме измъчва и искам да споделите мнението си .Може темата ви се стори тъпа ама за мен не е .

Мега фен Аватара на L0ST
    Ами и аз не мога да и го обясня. Но явно това е да сиготин - пиеш, пушиш и там кво ли още не от 1 клас...

Света не знам на къде отива, но знам България на къде отива.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми и аз това постоянно са чудя.. няма как.. имам приятелки, които коренно се промениха. Тръгнаха да ми се свалят с "импулс звездите" , почнаха да ходят по New Yorker да се снимат във пробните, почнаха да ми ходят в известните кафета - и вече мн големи. Едно на ръка, че са мишки. След това облеклото - то е ясно. Както каза едва в правия път вървят, тръгнали ми с токчетата, с шалварите до земята и вече аз съм Господ. Пушенето друг въпрос - преди това цигара не са пипали, гълтат там и те незнаят кво праят. Иначе големи гъзари с цигарите в джоба. Пресите - същата работа. Така е, с какъвто се събереш такъв ставаш. Курвентийки пълни навсякъде.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Chacho

Re: Искам да попитам на къде отива света ?

Цитирай Първоначално написано от nikita2013
    Само едно не мога разбера на къде отива света ? Гледаш по улиците некви лапета 1-2 клас не могат ходят в пътя на 15 см токчета ,тея на по 12 и нагоре пък пият, пушат кат луди. Просто се изумих за 1 час 2 кутии ? Кво е тва ? Всичките се гласят кат за последно преси ,гримове ? И то всеки ден хах някой ще ми обясни ли щот явно аз не съм от тая планета и за мен не е нормално всеки божи ден да си гориш косата ? Хах сори не искам никого да засягам ама просто тва ме измъчва и искам да споделите мнението си .Може темата ви се стори тъпа ама за мен не е .
    Господ ви измисли начин да отсявате качественото още с поглеждането. Може да ми кажете поне едно мерси.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Има два много точни термина - деградация и регрес. Това става.

Пф и на мен това най-много ми тежи за приятелите ми дето толкова много се промениха и кво постигат с тва не ми е ясно ади ще сме интересни 1-2 години и после ? до там .Но все пак се радвам ,че има поне още няколко осъзнати хора ,дано с времето и другите разберат че от всичко това просто няма смисъл.

Град
    Варна
    извинявай Chacho (bow)
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    извинявай Chacho (bow)
    Господ прощава
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Варна
    Е то, ако на мен не прости, на кой я

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Всеки има право да прави каквото си поиска.

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Всеки има право да прави каквото си поиска.
    Всеки има правото на грешен избор.

Голям фен

Re: Искам да попитам на къде отива света ?

Цитирай Първоначално написано от nikita2013
    А на мен ми е много интересно като някой ми зададе въпрос от сорта на "пушиш ли/пиеш ли" и аз като кажа 'не' и ме гледат като някое извънземно. Всеки сам си решава. И за мен веднага се изгражда мнение, че съм 'зубър' и 'загубен' и нз си к'во още . Оттам нататък с тези хора никакъв контакт и дотам...

Град
    around the world !
    Всеки иска да изглежда добре и да бъде забелязван, интересен,харесван и известен. Жалко е, че в стремежите си за това много хора са буквално пародия.

Мега фен
    Град
    <3
    На майната си отива. Идваш ли?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Е сега ще ти кажа на къде отива.. Отива натам, където е бил в някой кошмар. Някой по-горе каза: деградация и регрес. Тези 2 неща са въз основа на огромния "контрол" над децата и над това какви права им се дават. Да не говорим за свободата. Всеки ден гледам момиченца 3 клас като курва закоравяла вече (с извинение). Един малч0 2 клас се удари в мен и ме нахрани хубаво.. Какво е това ? Ако някой може да ми допълни мисълта, моля.

P.S ShtrudeL.. Идвам

Преди няколко години, като бяхме на тяхното дередже, също се псувахме, търсехме внимание и се правехме на големи. Wojczek в 3 клас повечето деца ги обличат родителите им. А малко по-късно, като ги удари пубертета, започват да се водят от модата. Това че тя е педераска и курвенска е отделен въпрос. Пък и най-цветно се псува на млади години обикновено. Като съзрееш малко и станеш по-осъзнат, тогава вече е притеснително, какво ти е държанието.

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Преди няколко години, като бяхме на тяхното дередже, също се псувахме, търсехме внимание и се правехме на големи. Wojczek в 3 клас повечето деца ги обличат родителите им. А малко по-късно, като ги удари пубертета, започват да се водят от модата. Това че тя е педераска и курвенска е отделен въпрос. Пък и най-цветно се псува на млади години обикновено. Като съзрееш малко и станеш по-осъзнат, тогава вече е притеснително, какво ти е държанието.

Да, така е.

Днеска някво малко тей силно се блъсна в мен, че за малко да ми изхвърчат пиците от ръката и най нагло започна да ме псува, идваше ми да го изритам така, че да изхвърчи на 2 метра, ама си викам айде бе, то малко, не разбира още, ще се оправи като порасне

Град
    Варна
    съмнявам се, да се осъзнае

Аз пък разказвах на баба ми на три пъти вица, за бебетата близнаци в корема на майката, дето едното се оплаква че чичкото с голата главичка му гледа картите. Беше ми кеф, че ми се караше само.

И помежду другото, като малък и аз псувах като каруцар. ^^

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Всеки иска да изглежда добре и да бъде забелязван, интересен,харесван и известен. Жалко е, че в стремежите си за това много хора са буквално пародия.
    Точно.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Охх отдавна не съм писал във форума ...Да.Всеки има правото да избира бъдешето си,желанията си , да избере това ,което иска да постигне.За мен лично казвам ,че пуша.Не е за да се правя вече на голям газар или ,че всичко около мен пушат дай и аз ... Желанието ми да пуша дойде още от 11годишен.Всеки път гледам баща ми как се трови.Сякаш тогава някак си ми се втълпи мислъта ,че трябва и да пуша.Още от малък съм пасивен пушач.Всеки около мен пуши.Сега съм на 14.Пуша когато съм нервен.Когато майками ме ядоса за нещо,преди изпит,когатои имам двойка или просто съм самотен.И пка ще кажа ,всеки определя съдбата си .... Колкото и да е тъп някой ,той ще си остане тъп и ще си знае все неговото си... Не можете да го промените ...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Град
    из източната част
    отива на май/ка си в мин/джата, харабията е ти да си последен и да се измъкнеш. Иначе не очаквай света да се промени, мисля е ясно защо

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Пак всичко опира до родители.. Преди всичко, и те трябва да са съвестни ако искат от детето да стане нещо.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Ми такава е модата сега, чалгаджииски дрехи, фешански прически, и импулсе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си