През пролетта на почти всички жени почва да им закъснява. Това е заради смяната на климата. На мен пък за щастие ми дойде! Аз съм 40 килограма и не би трябвало да имам цикъл...нямах към 7 месеца и докторите ми казаха, че ми няма нищо...просто съм прекалено слаба и трябва да се храня повече.

П.С: много е безотговорно да го правите без презерватив...да не кажа тъпо. Вярно искате да почувствате какво е...нека този път ви е бил за урок и, ако решите да го правите пак ще ви помоля да е след като и двамата (най-вече тя) навършите 18, за да можете да поемете отговорност за евентуалното дете, което ще се бръкне от този секс. Аз на моя съм му казала: получаваш всичко от мен, но всичко стига да се спазва правилна хигиена, съобразено е с безопасността и е напълно разумно. Секс без презерватив нищо против след като той навърши 18, понеже сега е много малък(по-малък от мен) и не може да поеме отговорност за действията си. Ако правя секс без презерватив искам да съм сигурна в партньора си и в това, че не би ме заебал, ако случайно забременея.