.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Любов между различни религии...?

Здравейте, преди месец се запознах с приятелката си,която е туркиня, но противно на моите очаквания се оказа най- страхотния човек, когото сам срещал някога и нито едно българско момиче не може да й се опре във всяко едно отношение, но тук идва и моят въпрос, тя не иска просто гадже, а по- скоро иска да се жени, аз попроучих нещата и исляма не позволява такива бракове на жени с немюсюлмани, някой знае ли за някакво изключение и спред вас струват ли си всичките усилия за тази вразка при положение, че всеки ден откриваме колко сме различни, но въпреки това ни е супер заедно ?

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    ужассс туркиня
    Най гадната страна
    предлатам ти са идеш в Турция нямаш място тук и още повече щом нито едно българско момиче неможе да се опре в отношение с нея..си тръгнал да търсиш помощ от бг . тва мн ме ядоса
    изчезвай или питай в турски форум
    Егати расиста....
    Ако много я обичаш, седнете и обсъдете нещата за тая религия. Ако е религиозна (в което се съмнявам), не знам...
    Но мисля, че сега повечето хора пренебрегват свещените книги на религиите си

Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH
    ужассс туркиня
    Най гадната страна
    предлатам ти са идеш в Турция нямаш място тук и още повече щом нито едно българско момиче неможе да се опре в отношение с нея..си тръгнал да търсиш помощ от бг . тва мн ме ядоса
    изчезвай или питай в турски форум
    Егати расиста....
    Ако много я обичаш, седнете и обсъдете нещата за тая религия. Ако е религиозна (в което се съмнявам), не знам...
    Но мисля, че сега повечето хора пренебрегват свещените книги на религиите си
    ++
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

i az gore dolu taka mislq, no bi mi bilo interesno da 4uq razli4ni mneniq

Авторе,предател

Ахмед Доган е вашият бащаааа

Прасни я един път в гъза и я остави

Расист била,а това че са на клали 500 години кво е бе тъпаци,килеши,
    С турчин,туркиня макс може нищо повече от приятелство и това ако не ти натрапва че е турчин и джагалските му тъпотий,но нищо повече

fgirl14 ми расизъм.. расизъм ама не можеш ли да намалиш агресията в себе си.. ил злобата не знам кое по точно.. масата от мненията ти са някви злобарски...

по темата.. миии към автора първо.. не мисля, че трябваше да прайш толко радикално заключение, което сякаш е миродавно, че никое българско момиче не може да и се опре.. звучиш като недорасъл влюбен пубертет ..както и да е.. обсъдете нещата с нея .. тя е по-запозната и може да намерите компромисен вариянт...а ако няма такъв защо не и предложиш да се покръсти, ако тя не го смята за убидно... или обратното, ноооооо за предпочитане първото
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Мега фен
    Град
    <3
    Познавате се от месец,а ти се чудиш дали може да се ожените? И дори и така да е...може да се живее и без сватба ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Враца
    Чакай, бе... Имате ли поне 16
    еlsy

bratle na 21 sme ina4e za zlobnite komentari, nqma nujda vaobshte da im otgovarqm,4estno kazano i az taka misleh ot koeto me s sram,no kakvo da se pravi...za svatbata, tq q iska, ne az...

Цитирай Първоначално написано от pp
    bratle na 21 sme ina4e za zlobnite komentari, nqma nujda vaobshte da im otgovarqm,4estno kazano i az taka misleh ot koeto me s sram,no kakvo da se pravi...za svatbata, tq q iska, ne az...
    Срам те е,че си българин
    Само така

bratle,da ti poqsnq,poneje osven 4e si ot selski grad kato pd, ne me razbra, misalta mi e 4e i az misleh kato teb, no ve4e mislq po absoljutno drug na4in,shoto ti ne q poznavash, ina4e na malkata nqma nujda da otgovarqm, shtoto osjte hodi prava pod masata...

Мега фен
    Град
    <3
    Ти пък да не си от по-градски град бе? Ебати *цензура*
    Не искам пореден бан. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ако искаш яла в Пловдив да го кажеш това и да ти променим мисленето.
    Ти да не си от Анкара случайно?
    И пиши на кирилица бе резак смотан

Цитирай Първоначално написано от egois74e
    fgirl14 ми расизъм.. расизъм ама не можеш ли да намалиш агресията в себе си.. ил злобата не знам кое по точно.. масата от мненията ти са някви злобарски...

по темата.. миии към автора първо.. не мисля, че трябваше да прайш толко радикално заключение, което сякаш е миродавно, че никое българско момиче не може да и се опре.. звучиш като недорасъл влюбен пубертет ..както и да е.. обсъдете нещата с нея .. тя е по-запозната и може да намерите компромисен вариянт...а ако няма такъв защо не и предложиш да се покръсти, ако тя не го смята за убидно... или обратното, ноооооо за предпочитане първото
    това мнение изчерпва част от това което мислех да напиша по темата, или ти трябва да приемеш исляма като своя религия или тя да стане християнка, но от това което знам едва ли тя ще стане християнка и ще зареже семейството си, но на колкото и да си тъй като пишеш във форум за тийнове не мислиш ли че ти е малко рано за подобни действия ?? От колко време сте заедно ? Колко са сериозни нещата ? Има доста въпроси на които сам за себе си трябва да си отговориш преди да си кажеш ще се женя за да е зряло и обмислено решението ти. Импулсивните и прибързани решения не прокопсват дълго и не лежат в основата на здравите и дълготрайни връзки между двама души.
    "Never do to others what you would not like them to do to you." by Confucius
    http://vbox7.com/play:8e46669f

Град
    Некъде из Сливен
    Темата нямаше нищо общо с расизма, а вие я направихте такава! Мисля, че трябва модераторска намеса. Момчето искаше помощ, като не можете да я предложите поне не спамете! Има само един вариант и той е да говориш с нея във връзка с техните обичаи и т.н. Ако все още иска да се жени след това явно ще трябва да правиш избора. ;]
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Тя може да иска да скочиш от прозореца - ще скочиш ли? Писал си, че сте се запознали преди 1 месец - не мислиш ли, че ви е малко раничко за сватби? Има хора, които с години са заедно и не предприемат такава сериозна крачка, а вие още след първия месец искате да се жените... Не ще нещо ама има голям шанс ако го направите после да съжалявате... Млади сте още-изживейте си хубавите години както трябва пък после ако ви е писано се женете! Иначе по въпроса ти - опитай да проучиш как стоят нещата... Тя не е ли на ясно?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    bratle,da ti poqsnq,poneje osven 4e si ot selski grad kato pd, ne me razbra, misalta mi e 4e i az misleh kato teb, no ve4e mislq po absoljutno drug na4in,shoto ti ne q poznavash, ina4e na malkata nqma nujda da otgovarqm, shtoto osjte hodi prava pod masata...
    турчино пиши на кирилица!!
    показа ли се къв си
    боклук
    Ти обаче си маса проста, нали? Вземи се кротни и се научи да си изказваш мнението по-интелигентно и в рамките на добрия тон. Никой не е длъжен да ти търпи предменструалните изблици.

По темата: връзка на българин с туркиня - много трудно. Най-малкото - нейните родители едва ли ще те приемат. Плюс това, ако тя смята, че трябва да си смениш религията, според мен не си заслужава - това е вече някакъв фанатизъм. Гражданският брак не изисква еднаква религия от двама ви. Една Истинска туркиня никога няма да се хване с българин, те си държат на религията и на етноса.

За разлика от нас... очевидно.

П.П. Мисля, че мъъъничко прекали с фантазиите си в тая тема
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Re: Любов между различни религии...?

и нито едно българско момиче не може да й се опре във всяко едно отношение..
    дали??
    и спред вас струват ли си всичките усилия за тази вразка при положение, че всеки ден откриваме колко сме различни, но въпреки това ни е супер заедно ?
    за мен не си струва изобщо да се хващам с момче от друга религия, но щом така си решил бъди с нея ..

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Любов между различни религии...?

Здравейте, преди месец се запознах с приятелката си,която е туркиня, но противно на моите очаквания се оказа най- страхотния човек, когото сам срещал някога и нито едно българско момиче не може да й се опре във всяко едно отношение, но тук идва и моят въпрос, тя не иска просто гадже, а по- скоро иска да се жени, аз попроучих нещата и исляма не позволява такива бракове на жени с немюсюлмани, някой знае ли за някакво изключение и спред вас струват ли си всичките усилия за тази вразка при положение, че всеки ден откриваме колко сме различни, но въпреки това ни е супер заедно ?
    хаха да не повярваш и аз съм си харесвал ислямиска... даже 1 потребител от тоя форум ме бъзикаше щото беше правила научна работа за исляма и аз я помолих да ми го прати... както и да е... след 2-3 дена чист въздух и малко размисъл се стигна до извода че това е било от лигня и от това че се чуда каква глупост да направа... с др думи не си заслужава...

+ че жените в исляма се смятат за БОКЛУК и тя няма право да избира...

Ох, много им е радикална тяхната религия. Първо ти го казаха това за сватбата /!/, после - няма да те приемат. Почти съм сигурен, защото има строги порядки и закостенели традиции, които едва ли ще можеш да надхвърлиш. Особено пък между българи и турци напрежението каквото е..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Замисли се толкова бързо брак? Да живееш с тази жена цял живот? И това го реши само за месец? Според мен не избързвай, никой не ви гони. Ако тя толкова иска брак може да ти разясни как стоят нещата с религията, особено ако е по-вярваща. В днешно време предполагам, че е възможно да сключите брак. Но пак казвам рано ви е...

бе никое момиче не можело да и се опре .. явно толкова си се срещал със свестни момичета ...
    честно по тъпо изказване не бях чувала ! има сумати красиви и свестни българки тва че си се спрял на някаква туркиня не значи че след време няма да намериш някои още по добра българка !
    а щом иска да се омъжва това говори за нея ... гледа да се обвърже с някои без да претендира че го познава толкова добре ! поне ти мисли разумно

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от Zaritu
    бе никое момиче не можело да и се опре .. явно толкова си се срещал със свестни момичета ...
    честно по тъпо изказване не бях чувала ! има сумати красиви и свестни българки тва че си се спрял на някаква туркиня не значи че след време няма да намериш някои още по добра българка !
    а щом иска да се омъжва това говори за нея ... гледа да се обвърже с някои без да претендира че го познава толкова добре ! поне ти мисли разумно
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Замисли се толкова бързо брак? Да живееш с тази жена цял живот? И това го реши само за месец? Според мен не избързвай, никой не ви гони. Ако тя толкова иска брак може да ти разясни как стоят нещата с религията, особено ако е по-вярваща. В днешно време предполагам, че е възможно да сключите брак. Но пак казвам рано ви е...
    Тези две мнения са правите. ;]]

Има три варианта - един от двамата да приеме религията на другия, да не сключвате брак или просто да се разделите, ако толкова държите на брак.

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Авторе,предател

Ахмед Доган е вашият бащаааа

Прасни я един път в гъза и я остави

Расист била,а това че са на клали 500 години кво е бе тъпаци,килеши,
    С турчин,туркиня макс може нищо повече от приятелство и това ако не ти натрапва че е турчин и джагалските му тъпотий,но нищо повече
    и кво тва момиче е виновно за тва кво са праили турците с БГ преди около 617 години?! е гати мн ме дразнят такива кат теб...тва все едно целия свят да мрази германиците, заради хитлер?! моля ти се...аз пък имам мн добри приятелки, които са туркини и са ми наистина ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛКИ! за тва си мери приказките!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си