.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Е,кво като е от друга страна .. не е болка за умиране,дори е готино.ако я обичаш,ще разбереш,че каквато и да е за теб няма значение ..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Изясни първо. ''Тя иска да се жени'' или ''тя иска да се жени за теб'' ? Ако иска да се жени за теб би трябвало да е наясно какво може да стане. Единствения вариант е да поговорите.

И все пак - 1 месец е твърде малко време.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Поговорете..Обясни й,че още е много рано да се взема такова решение - все пак сто заедно от 1 месец..

-----------------------
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Расист била,а това че са на клали 500 години кво е бе тъпаци
    Аре престанете да се защитавате с това..Да не би днешните турци да са виновни за случилото се ?..
    Поне щом ги мразите - намерете поне една причина,по която наистина си заслужава да ги мразим
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    ужассс туркиня
    Най гадната страна
    предлатам ти са идеш в Турция нямаш място тук и още повече щом нито едно българско момиче неможе да се опре в отношение с нея..си тръгнал да търсиш помощ от бг . тва мн ме ядоса
    изчезвай или питай в турски форум
    Егати расиста....
    Ако много я обичаш, седнете и обсъдете нещата за тая религия. Ако е религиозна (в което се съмнявам), не знам...
    Но мисля, че сега повечето хора пренебрегват свещените книги на религиите си
    Айде ти откри новата раса, вече са 4: индоевропейска, монголоидна, негроидна и... турска. Хахахах, първо си оправете термините, после казвайте кой какъв е! Турците са най-тъпия етнос на света! И това няма почти нищо общо със това, че 500 години са се държали с нас като с животни. Правят го и сега, отворете си робските очи! Освен това са по-изостанали и консервативни от нас, жените нямат равни права с мъжете, изобщо не си добре да се бъркаш с тях. Да кажеш, че нито едно българско момиче не е по-добро от нея... нямам думи, ти не си виждал момичета, вярно, че повечето българки днес са злеееееее, ама да предпочетеш някоя мустакато фередже....
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Град
    Антиохия
    Моля за извинение , но в този сайт няма ли модератори ? Как е възможно да се допуска подобен расизъм ?

От 10 мнения едно имаше стойност . Колкото до туркофобите - седнете си на задниците и учете . Навярно не сте говорили никога с турчин . Тъпи ? да много са тъпи , толкова тъпи ,че за 50 години създават една огромна империя , а всичко е започнало от една територия голяма колкото бургаската област ... Тъпи са , тъпи и то много , нали ? Дори в момента докато тук ние умните си сечем горите и парковете , те , тия глупави и тъпи ислямски ъъъ рязани , типове правят закони ,че да не се секат парковете поне 50 години , даже човешки крак да не може да стъпи в такъв парк . Как може да са толкова прости ? Нашите УМНИ мозъчета не го побират . Мани , че те дори са демократи повече и от нас . Ма не , как може в държавата на РЯЗАНИТЕ да има такива дискриминации ? http://e-vestnik.bg/3217

Едно имам да кажа . Предпочитам да живея в Турция (както и в Израел ,че даже и при враговете им - Иран) , а не тук . Нито ме е срам , нито съм ограничен като повечето потребители . Аз съм Космополит , от написаното тук едва ли ще успее някой да разбере ,че съм такъв , но е факт . Подобни расистки изказвания като на fgirl14 не бива да бъдат толерирани .

Ако искате да кажете - боклуци са от тая държава - първо се погрижете вашата да не я мислят в цяла Европа за най-пропадналата .

Успех и весело плюене .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Град
    Разград
    Отново казвам: КАКЪВ РАСИЗЪМ??? Ти знаеш ли какво е раса??? Прочети малко. Ако наричаш човек, който не е съгласен с изказването, че една туркиня е по-добра от всички български момичета болен, значи трябва ти да се прегледаш. Всеки българин има пълното право да мрази етнос, който се гаври всячески с родината му - както преди 200 - 300 години, така и до днес. Никой не е казал, че България е велика, но не смей да отнемаш правото на човек да бъде патриот!
    STRAIGHT EDGE
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    XXX

Град
    ForSaken city (:
    Щом се обичате, не мисля, че имат значение религиите ви.

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от xNiKx
    Отново казвам: КАКЪВ РАСИЗЪМ??? Ти знаеш ли какво е раса??? Прочети малко.

Расизмът, според ООН, е расова дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения и нанасяне на вреди според цвета на кожата, етническата, религиозната или националната принадлежност.

Източник : Уикипедия

ПС. Драги , бъди патриот . Аз пък съм космополит . Ти на свой ред не можеш да отнемеш моето право да имам различни възгледи от твоите промити такива . Тоест аз съм с пълното си право да ти кажа това ? Нали ?

Колкото до по-долните ти думи ,че туркинията не е повече от българката ... Откъде-накъде ? Вярва в Бог . Има само един Бог , Аллах или просто Бог - няма значение . Има мозък , има две очи , предполагам и крака и ръце . Навярно има и първични и вторични полови белези . Сигурно може и да говори . Тя също като българката произлиза от общи прародители с туркинията , идващи от Африка. С кое тя е по-малко от българката ? За съжаление , дори те вече не са така консервативни както преди .

Хората са равни , без значение от етноса си , расата хах и религията . Не , не съм комунист , няма нищо общо с него .
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

^ Подкрепям горното мнение до толкова, че към хората от различни раси, религии и т.н. не бива да се държим агресивно (ако само това е причината).

Но само до там подкрепям.
    Как така, две раси, които имат очевадни разлики (факта, че са две отделни раси...) може да са еднакви? Как може две неща, които не са еднакви да са равни? ДА, хора сме, но дотам.... нека има равни човешки права за всички и те да се спазват строго, но и да не си затваряме очите за очевидни неща.

ПП Говоря принципно, не атакувам определена раса.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Страшна работа, от крайно расистки мнения през патриотични, опозиционни.. брех, брех страшна работа.
    Аз не съм вярващ. С това казано нека да е ясно, че изобщо не разбирам къде идва връзката между религия и любов. Някой да обясни? Мнеее не ми се четат още глупости, знам какви ще ми ги надиплите.
    На няколко въпроса трябва да си отговори автора, няма да са лесни, за да вземе решение.
    Обичаш ли я?
    Обича ли те?
    Чустваш ли се готов?
    Искаш ли деца(нека не се заблуждаваме, какъв е смисъла на брака между двама 21-а годишни, без намерение да се правят деца)?
    Иска ли тя деца?(равностойни са въпросите, нищо че са един след друг)
    Как ще се издържате?
    Какви са ти перспективите в живота?
    Има ли нещо, което трябва да направиш, което е по-важно на този етап, вместо брака?

За мен, всички други въпроси са абсолютно безсмислени да си ги задаваш. Приеми тези за основни и размишлявай на тях. Абстрахирай се от всичко останало.
    И ако имаш топки, родителите й няма да имат проблем с това какъв етнос си и каква религия изповядваш. Ако избощо изповядваш някаква. Защото не стана ясно това.

Никъде не е забранено българин да е католик, будист, мюсюлманин и т.н. Ще бъда какъвто си искам, кой си ти да ми кажеш?
    Както е при мен аз не съм вярващ това са глупости за мен(адските глупости).

И още нещо, Пловдив селски град? Е, пък това от къде ти хрумна? Хората в злобата си казват много глупави неща.

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от T91
    Отново казвам: КАКЪВ РАСИЗЪМ??? Ти знаеш ли какво е раса??? Прочети малко.

Расизмът, според ООН, е расова дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения и нанасяне на вреди според цвета на кожата, етническата, религиозната или националната принадлежност.

Източник : Уикипедия

ПС. Драги , бъди патриот . Аз пък съм космополит . Ти на свой ред не можеш да отнемеш моето право да имам различни възгледи от твоите промити такива . Тоест аз съм с пълното си право да ти кажа това ? Нали ?

Колкото до по-долните ти думи ,че туркинията не е повече от българката ... Откъде-накъде ? Вярва в Бог . Има само един Бог , Аллах или просто Бог - няма значение . Има мозък , има две очи , предполагам и крака и ръце . Навярно има и първични и вторични полови белези . Сигурно може и да говори . Тя също като българката произлиза от общи прародители с туркинията , идващи от Африка. С кое тя е по-малко от българката ? За съжаление , дори те вече не са така консервативни както преди .

Хората са равни , без значение от етноса си , расата хах и религията . Не , не съм комунист , няма нищо общо с него .
    Много точно: "РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ"! Каква раса сме ние и каква са те? Да не са негри или китайци??? Не са различна раса от нас, така че не се прави на остроумен.
    Точно те са си толкова консервативни, колкото и преди и това им е проблема. Лесно ви е на вас у големите градове, да видите няколко турчина на километър. В моя град са поне 60 процента, българска реч не можеш да чуеш. Имам приятели турци и наистина са точни и готини хора, обаче не знаете какви помияри са повечето. Аз съм атеист, така че за религия изобщо не говоря. Не ми пречи някой да има приятели турци, да ходи с турци и т.н. обаче той говори за брак и как никое българско момиче не може да стъпи на пръста на няква туркиня.
    STRAIGHT EDGE
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    XXX

Град
    Антиохия

Чети ,после ми казвай дали съм остроумен . Явно съм .
    -генерал Патон

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Страшна работа, от крайно расистки мнения през патриотични, опозиционни.. брех, брех страшна работа.
    Аз не съм вярващ. С това казано нека да е ясно, че изобщо не разбирам къде идва връзката между религия и любов. Някой да обясни? Мнеее не ми се четат още глупости, знам какви ще ми ги надиплите.
    На няколко въпроса трябва да си отговори автора, няма да са лесни, за да вземе решение.
    Обичаш ли я?
    Обича ли те?
    Чустваш ли се готов?
    Искаш ли деца(нека не се заблуждаваме, какъв е смисъла на брака между двама 21-а годишни, без намерение да се правят деца)?
    Иска ли тя деца?(равностойни са въпросите, нищо че са един след друг)
    Как ще се издържате?
    Какви са ти перспективите в живота?
    Има ли нещо, което трябва да направиш, което е по-важно на този етап, вместо брака?

За мен, всички други въпроси са абсолютно безсмислени да си ги задаваш. Приеми тези за основни и размишлявай на тях. Абстрахирай се от всичко останало.
    И ако имаш топки, родителите й няма да имат проблем с това какъв етнос си и каква религия изповядваш. Ако избощо изповядваш някаква. Защото не стана ясно това.

Никъде не е забранено българин да е католик, будист, мюсюлманин и т.н. Ще бъда какъвто си искам, кой си ти да ми кажеш?
    Както е при мен аз не съм вярващ това са глупости за мен(адските глупости).

И още нещо, Пловдив селски град? Е, пък това от къде ти хрумна? Хората в злобата си казват много глупави неща.
    Браво! От 3 страници мнения най-после едно смислено!

Аз лично мисля,че има достатъчно красиви,умни и добри момчета и момичета в БЪЛГАРИЯ,но щом авторът е решил така ние не можем да го съдим!

Град
    Разград

Боже, ЧЕТИ ТИ БЕ! "РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ"!!!! Ние сме индоевропейска раса, турците също! Няма расова дискриминация м-у нас! Има друга, и то напълно заслужена. Това е все едно китайците да дискриминират расово японците. Бати малоумните!
    STRAIGHT EDGE
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    XXX

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Боже, ЧЕТИ ТИ БЕ! "РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ"!!!! Ние сме индоевропейска раса, турците също! Няма расова дискриминация м-у нас! Има друга, и то напълно заслужена. Това е все едно китайците да дискриминират расово японците. Бати малоумните!
    Абе тъпчо, думата има повече от едно значения просто прочети какви са те. Не се хващай за буквалното само. Думата "расизъм" в себе си съчетава безпочвената омраза на едни хора към други на база предрасъдаци и стереотипни обеждения. На прост език(че да можеш да го разбереш), това ще рече: Аз съм бял, той е черен, и го мразя защото има друг цвят на кожата(расова дескриминация). Аз съм християнин, а той мюсюлманин и го мразя защото се кланя на друг бог и изповядва неверни неща(религиозна дескриминация). Аз съм българин и мразя турци, защото сме били по тяхно робство(национална дескриминация, А защо е така можеш ли да си отговориш? Едва ли..)Аз съм консервативно настроен комунист и мразя демократи капиталисти(политическа дескриминация).
    Всички тези значение могат взаимно да се обединят в една дума. Можеш ли да се сетиш коя е тя?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Абе религия... Стига глупости! Какво значение има религията?! Всички сме хора.
    Никоя религия не може да ви попречи да сте заедно, ако това е, което искате. Още повече живеем в 21-ви век.
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    измежду тия всичките извъдени християни и патриоти [сред които се намира някой и друг да плюе някъде другаде колко смотана е държавата ни (не че не е вярно де, държавата да, страната - не)] и някак да кажа "бъди атеист" ми звучи като "бъди непукист"... но така или иначе - дори да ходиш на църква и да си крайно вярващ, то ще да ти е писано да бъдеш с нея... и да се допитваш до един форум, пълен с олигофрени, едно 80% от които не знаят какво говорят... е глупаво, но ти си знаеш...

п.с.: понякога си се радвам, че съм атеист... всичките тия междурелигиозни свади не ми допадат...

Авторе,предател

Ахмед Доган е вашият бащаааа

Прасни я един път в гъза и я остави

Расист била,а това че са на клали 500 години кво е бе тъпаци,килеши,
    С турчин,туркиня макс може нищо повече от приятелство и това ако не ти натрапва че е турчин и джагалските му тъпотий,но нищо повече
    И аз не харесвам турци заради миналото ни.. Ноо ти си ебатии бруталния, тъп и комлексиран расист.. Праснии я в гъза и я оставии .. Пожелавам ти да изпиташ болката от това да те използват ;]]
    Да нахлуем дружно в сектор Г,
    за да няма повече свине
    Няма, няма вече ЦСКА,
    има само Левски София.. <3
    30.юни.1971 ;(;( ГУДНИ <3

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от thefreak

Абе тъпчо, думата има повече от едно значения просто прочети какви са те. Не се хващай за буквалното само. Думата "расизъм" в себе си съчетава безпочвената омраза на едни хора към други на база предрасъдаци и стереотипни обеждения. На прост език(че да можеш да го разбереш), това ще рече: Аз съм бял, той е черен, и го мразя защото има друг цвят на кожата(расова дескриминация). Аз съм християнин, а той мюсюлманин и го мразя защото се кланя на друг бог и изповядва неверни неща(религиозна дескриминация). Аз съм българин и мразя турци, защото сме били по тяхно робство(национална дескриминация, А защо е така можеш ли да си отговориш? Едва ли..)Аз съм консервативно настроен комунист и мразя демократи капиталисти(политическа дескриминация).
    Всички тези значение могат взаимно да се обединят в една дума. Можеш ли да се сетиш коя е тя?

xNiKx ето ти и елементарно обяснено какво е расизъм (чети горе) .

thefreak мерси ,че обясни на този 13 годишен хлапак на разбираем език.
    -генерал Патон

Авторе, казаха ти какво да правиш - ако я обичаш и тя също те обича, действай.

Последен офтопик въпрос.
    Колко от тези хора, които твърдят, че между расите няма разлика,всеки ден се сблъскват със най-различни раси или най-малкото, имат някакъв по-съществен опит със тях?

Град
    in the reality : )
    Авторе,предател

Ахмед Доган е вашият бащаааа

Прасни я един път в гъза и я остави

Расист била,а това че са на клали 500 години кво е бе тъпаци,килеши,
    С турчин,туркиня макс може нищо повече от приятелство и това ако не ти натрапва че е турчин и джагалските му тъпотий,но нищо повече
    Значи приятел може, ама гадже не може!? И защо?!? БСП-арите ни доведоха до просешка тояга, сърбите, гърците и румънците ни ограбиха и хиляди българи в Македония не могат да получат българско гражданство, за да се върнат в родината си, но ние все говорим за турците. Мили мои събратя, и ние сме клали, и ние сме бесили, преди животът на човешкия народ е бил война, какво очаквате? Който имал късмета да създаде империя си е негова работа. Но вече сме в демокрация, тъй че стига сме псували, ами да се замислим колко много ни трябва още, за да се превърнем в цивилизовани хора. И сега вместо да ме наречете ш*бана туркиня и да ме пратите да си ходя в Турция мога да ви кажа, че вие БЪЛГАРИ и ПАТРИОТИ дори не познавате Велика България, но сте тръгнали да се правите на праведни граждани. Както и да е.

По темата : Въпреки че казах всичко това, възпитанието на българин и на мюсюлманин най-вероятно е много различно и остави това за вярата, но самите вие и вашите интереси, принципи, стереотипи ще са различни. Не знам дали си готов да встъпиш в брак с човек, с когото може би няма да се разбирате. Но ако се обичате нищо не ви пречи. Въпреки това, това че тя иска да се омъжва не трябва да те кара да прибързваш. Знаеш, че мюсюлманите бързат да се женят, това пак показва разлика между схващанията на теб и на нея. Замисли се хубаво преди да си направил глупост.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Никога не бих си фанал аверка мюсюлманка...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от SpeakSoftlyLove
    Авторе, казаха ти какво да правиш - ако я обичаш и тя също те обича, действай.

Последен офтопик въпрос.
    Колко от тези хора, които твърдят, че между расите няма разлика,всеки ден се сблъскват със най-различни раси или най-малкото, имат някакъв по-съществен опит със тях?
    Аз . Няма смисъл да се води спор обаче . За мен всички са равни , да , не се различават по нищо . Странно , а ?

ПС. Спирам да пиша в тази тема ,че се наводни .
    -генерал Патон

Re: Любов между различни религии...?

Цитирай Първоначално написано от pp
    Здравейте, преди месец се запознах с приятелката си,която е туркиня, но противно на моите очаквания се оказа най- страхотния човек, когото сам срещал някога и нито едно българско момиче не може да й се опре във всяко едно отношение, но тук идва и моят въпрос, тя не иска просто гадже, а по- скоро иска да се жени, аз попроучих нещата и исляма не позволява такива бракове на жени с немюсюлмани, някой знае ли за някакво изключение и спред вас струват ли си всичките усилия за тази вразка при положение, че всеки ден откриваме колко сме различни, но въпреки това ни е супер заедно ?
    Има много изключения, ама то хората са така...Аз по много теми съм писал, ще пиша и тук:

-Ако не е туркиня, можеше да се окаже, че не е на "подходяща възраст" (тука имаме ейджисти, които с калкулатор си пресмятат кой на колко е...)

-Ако пък е на подходяща възраст, ще е от друга раса (според много хора, българинът не може да се жени за черни или жълти...расизъм, брато!...)

-Ако ли пък всичко е наред, някой ще ти каже, че майка й и баща й не са готини хора и не може да се ожените...

Абе всеки се хваща за какво ли не, в твоя случай - за етнос и религия...

(Ако някой не знае - турците имат и християни. Турци-християни, в самата Турция, които си имат християнска църква и се молят на Христос. Факт!)

Можете да сключите граждански брак, защото законът не го интересува кой на какво се моли. Няма да можете да сключите църковен брак, но, ако и ти, и тя сте хора на науката, а не на религията, няма да се занимавате с простотии като това, кой в какви призраци вярва. За мене религиите са опиум за народа, учен-материалист съм.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Re: Любов между различни религии...?

Цитирай Първоначално написано от pp
    ае - турците имат и християни. Турци-християни, в самата Турция, които си имат християнска църква и се молят на Христос. Факт!).
    Това е вярно!Но пак са подложени на същите традиции като на турците.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си