- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов между различни религии...?
Не ми говорете като на малоумен, бе нещастници! Много по-добре от вас знам какво е расизъм и какво е дискриминация, ама май вие не знаете, че има голяма разлика между двете. Туй дето изрода го говори е точно дискриминация. Расизъм е да мразиш черните, расизъм е да мразиш китайците, не турците! Това пак е дискриминация, ама НЕ РАСИЗЪМ!!! Не ме познавате, не ми говорете празните си лапешки приказки. "Думата "расизъм" в себе си съчетава безпочвената омраза на едни хора към други на база предрасъдаци и стереотипни обеждения" Искаш да кажеш, че е расизъм ако кажа, че руснаците са пияници, а ирландците имат големи зърна??? Ако така мислиш, мога само да те съжалявам. Много сте отворени, ама само ако знаехте колко сте смешни...Първоначално написано от T91
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Нашето момче обаче пак си знае неговото... Вкопчил се е в буквалното значение като удавник за сламка и това е. Твърдоглави хора не подлежат убеждение. 100% ли си уверен, че ние говорим глупости? Защото не един и двама ти казаха, това което ти повтаряме, а никой не те е подкрепил теб, ми се струва. Използвай я тази глава малко.
Мило , момче. Защо просто не си признаеш ,че си на 11 годинки ? Пък и малчо , смятам ,че ООН знаят по добре от теб какво е расизъм .
![]()
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Абе хора тука нестава на вапрос за вас и дали хар турци.Момчето и вапросното момиче искат да се оженят така.А от тука идва и моя вапрос абе пич спорет теб да не мислиш 4е сички туркини се женят за турци.100 на 100 има туркини оженили се за мъже с др религия и обратното.Но тука идва и още 1 вапрос родителите ви сагласни ли са но до няква степен те не решават щото живота си е ваш.Така че според мен оженете се ако се обичате.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Авторе ти на колко години си,ако може да попитам ?Първоначално написано от sti4i
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Бъди така добър да не използваш непредизвикана ирония при условие, че не искаш аргумент и реално нищо съществено не каза, освен да се повтаряш.SpeakSoftlyLove написа:
Авторе, казаха ти какво да правиш - ако я обичаш и тя също те обича, действай.
Последен офтопик въпрос.
Колко от тези хора, които твърдят, че между расите няма разлика,всеки ден се сблъскват със най-различни раси или най-малкото, имат някакъв по-съществен опит със тях?
Аз . Няма смисъл да се води спор обаче . За мен всички са равни , да , не се различават по нищо . Странно , а ?
ПС. Спирам да пиша в тази тема ,че се наводни .![]()
Ем .. ходила съм с турско чедо и имам на представа що годе какво е... Но със сигурност беше грешка.![]()
Така че .. и аз си падам расистка.![]()
I'm inlove with a criminal...
а ако Русия .. не беше помогнала и мъчението беше продължило още ? тогава какво ... ти щеше да си с турчин .. ? И турците пак ли нямаха да имат нищо общо .. ок спирам ... няма кво да обсъждам и деля с вас това си е мое мнение и не мисля да си го променям .. лека вечерПървоначално написано от nadeto0405
Защо просто не си признаете, че сте на по 14 годинки, и си нямате идея какво говорите? Щом за вас да си расист означава, да мразиш руснаците, защото са пияници и македонците, защото са идиоти, значи споря с банда малоумници. Не виждам смисъл да продължавам със спора, хората са си го казали: "Спориш ли с идиоти, ставаш идиот", тъй че айде късмет. Ръсете си лапешките теории другаде.Първоначално написано от T91
П.С. Не, не съм на 11 най-малкото, защото нямаше да пиша факти, а щях да поствам теми "Как дъ Си НъМеРиъ ГадЖи??2?", каквито предполагам вие имате в повече.
STRAIGHT EDGE
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
XXX
xNiKx , стига се излага вече, смешен си...
До автора- само ти можеш да си прецениш дали искаш да си с тази жена, или не. Да питаш във тийн форум пълен с хора дето не знаят какво говорят, е малко несериозно... Според мен един месец е прекалено малко време , за да се говори за брак, но ти си знаеш...
Расистите, вие сте много зле...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Вие също сте много зле, обърнахте го на история и не знам си какво ... Сегашните турци каква вина имат за стореното от прадедите им преди не знам си там колко време?![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Казах си вече, няма какво повече да споря с малоумници, мислещи, че разбират неща, за които очевадно си нямат идея. Ако и ти се причисляваш към тях, поздравления.Първоначално написано от rosskata
STRAIGHT EDGE
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
XXX
Колко си смешен ... Патриот бил . Поучи малко , после ставай каквото искаш .Първоначално написано от xNiKx
![]()
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Според мен няма смисъл тук (във форума) където половината нямат и 16, да питаш дали да се жениш, за кого и т.н.![]()
Радвам се, че се разяснихме. Сега може да спреш с глупостите си и да ходиш да помпиш гумите на влака.Първоначално написано от T91
STRAIGHT EDGE
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
XXX
Първоначално написано от xNiKx
![]()
![]()
![]()
-генерал Патон
Първоначално написано от T91
![]()
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
XXX
Обаче наистина изби рибата с тази фраза. Айде стига сме спамили . Беше ми приятна дискусията .
![]()
-генерал Патон
Съгласен, приятно ми беше да поспорим. Някой друг път - пак.Първоначално написано от T91
![]()
STRAIGHT EDGE
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
XXX
а? Сериозно? А стига ве...Първоначално написано от pp
facepalm
The blood that binds us ..till death unites us
ем граждански брак?защо да е религиозен?
ремихс нещо си там аз като си имам приятели турци предател ли съм?
Знаеш ли защо гърците ни мразят?защото ние сме ги клали не веднъж и сега какво ?
ами Германия и Франция?тези две страни се ненавиждат но не им пречи да имат бракове с германец или с францзузин
или руснак и полякиня,американец и максиканка?
и има още много такива примери
и да попитам целия форум ако тези така наречени примери
започнат да се колят помежду си какво ще стане?
я се осъзнайте малко важното е че се обичат това е компромисен вариант винаги има
и нека силата бъде с вас
нака силата бъде с вас