.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от T91
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Цитирай Първоначално написано от xNiKx
    Расизмът, според ООН, е расова дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения и нанасяне на вреди според цвета на кожата, етническата, религиозната или националната принадлежност.

Чети ,после ми казвай дали съм остроумен . Явно съм .
    Боже, ЧЕТИ ТИ БЕ! "РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ"!!!! Ние сме индоевропейска раса, турците също! Няма расова дискриминация м-у нас! Има друга, и то напълно заслужена. Това е все едно китайците да дискриминират расово японците. Бати малоумните!
    Абе тъпчо, думата има повече от едно значения просто прочети какви са те. Не се хващай за буквалното само. Думата "расизъм" в себе си съчетава безпочвената омраза на едни хора към други на база предрасъдаци и стереотипни обеждения. На прост език(че да можеш да го разбереш), това ще рече: Аз съм бял, той е черен, и го мразя защото има друг цвят на кожата(расова дескриминация). Аз съм християнин, а той мюсюлманин и го мразя защото се кланя на друг бог и изповядва неверни неща(религиозна дескриминация). Аз съм българин и мразя турци, защото сме били по тяхно робство(национална дескриминация, А защо е така можеш ли да си отговориш? Едва ли..)Аз съм консервативно настроен комунист и мразя демократи капиталисти(политическа дескриминация).
    Всички тези значение могат взаимно да се обединят в една дума. Можеш ли да се сетиш коя е тя?

xNiKx ето ти и елементарно обяснено какво е расизъм (чети горе) .

thefreak мерси ,че обясни на този 13 годишен хлапак на разбираем език.
    Не ми говорете като на малоумен, бе нещастници! Много по-добре от вас знам какво е расизъм и какво е дискриминация, ама май вие не знаете, че има голяма разлика между двете. Туй дето изрода го говори е точно дискриминация. Расизъм е да мразиш черните, расизъм е да мразиш китайците, не турците! Това пак е дискриминация, ама НЕ РАСИЗЪМ!!! Не ме познавате, не ми говорете празните си лапешки приказки. "Думата "расизъм" в себе си съчетава безпочвената омраза на едни хора към други на база предрасъдаци и стереотипни обеждения" Искаш да кажеш, че е расизъм ако кажа, че руснаците са пияници, а ирландците имат големи зърна??? Ако така мислиш, мога само да те съжалявам. Много сте отворени, ама само ако знаехте колко сте смешни...
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Нашето момче обаче пак си знае неговото... Вкопчил се е в буквалното значение като удавник за сламка и това е. Твърдоглави хора не подлежат убеждение. 100% ли си уверен, че ние говорим глупости? Защото не един и двама ти казаха, това което ти повтаряме, а никой не те е подкрепил теб, ми се струва. Използвай я тази глава малко.

Град
    Антиохия
    Мило , момче . Защо просто не си признаеш ,че си на 11 годинки ? Пък и малчо , смятам ,че ООН знаят по добре от теб какво е расизъм .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Абе хора тука нестава на вапрос за вас и дали хар турци.Момчето и вапросното момиче искат да се оженят така.А от тука идва и моя вапрос абе пич спорет теб да не мислиш 4е сички туркини се женят за турци.100 на 100 има туркини оженили се за мъже с др религия и обратното.Но тука идва и още 1 вапрос родителите ви сагласни ли са но до няква степен те не решават щото живота си е ваш.Така че според мен оженете се ако се обичате.

Цитирай Първоначално написано от sti4i
    Момчето и вапросното момиче искат да се оженят така.
    Авторе ти на колко години си,ако може да попитам ?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен
    хаха що за човек си ти бе ... ако беше един от многото убити българи,за да освободят България от Турция ... изобщо нямаше да си помислиш да имаш нещо общо с някой турчин ... повръща ми се от такива като теб .. и най-долното е ,че направи сравнението ... " нито една българка .." тъпак ..

SpeakSoftlyLove написа:
    Авторе, казаха ти какво да правиш - ако я обичаш и тя също те обича, действай.

Последен офтопик въпрос.
    Колко от тези хора, които твърдят, че между расите няма разлика,всеки ден се сблъскват със най-различни раси или най-малкото, имат някакъв по-съществен опит със тях?

Аз . Няма смисъл да се води спор обаче . За мен всички са равни , да , не се различават по нищо . Странно , а ?

ПС. Спирам да пиша в тази тема ,че се наводни .
    Бъди така добър да не използваш непредизвикана ирония при условие, че не искаш аргумент и реално нищо съществено не каза, освен да се повтаряш.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Ем .. ходила съм с турско чедо и имам на представа що годе какво е... Но със сигурност беше грешка.

Така че .. и аз си падам расистка.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nadeto0405
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    хаха що за човек си ти бе ... ако беше един от многото убити българи,за да освободят България от Турция ... изобщо нямаше да си помислиш да имаш нещо общо с някой турчин ... повръща ми се от такива като теб .. и най-долното е ,че направи сравнението ... " нито една българка .." тъпак ..
    Иииии стига бе хора,стига вече с тва "едно време".Ние живеем сега,така е отредил Господ,не "едно време".Не може да плащаме чужди грехове,а и това момиче какво е виновно,че се е родила туркиня,да не би да е можела да избира.
    а ако Русия .. не беше помогнала и мъчението беше продължило още ? тогава какво ... ти щеше да си с турчин .. ? И турците пак ли нямаха да имат нищо общо .. ок спирам ... няма кво да обсъждам и деля с вас това си е мое мнение и не мисля да си го променям .. лека вечер

Град
    Разград
    Мило , момче . Защо просто не си признаеш ,че си на 11 годинки ? Пък и малчо , смятам ,че ООН знаят по добре от теб какво е расизъм .
    Защо просто не си признаете, че сте на по 14 годинки, и си нямате идея какво говорите? Щом за вас да си расист означава, да мразиш руснаците, защото са пияници и македонците, защото са идиоти, значи споря с банда малоумници. Не виждам смисъл да продължавам със спора, хората са си го казали: "Спориш ли с идиоти, ставаш идиот", тъй че айде късмет. Ръсете си лапешките теории другаде.
    П.С. Не, не съм на 11 най-малкото, защото нямаше да пиша факти, а щях да поствам теми "Как дъ Си НъМеРиъ ГадЖи??2?", каквито предполагам вие имате в повече.
    STRAIGHT EDGE
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    XXX

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    аз ще ти пиша на лично..

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    xNiKx , стига се излага вече, смешен си...

До автора- само ти можеш да си прецениш дали искаш да си с тази жена, или не. Да питаш във тийн форум пълен с хора дето не знаят какво говорят, е малко несериозно... Според мен един месец е прекалено малко време , за да се говори за брак, но ти си знаеш...

Расистите, вие сте много зле...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Вие също сте много зле, обърнахте го на история и не знам си какво ... Сегашните турци каква вина имат за стореното от прадедите им преди не знам си там колко време?

I'm inlove with a criminal...

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от rosskata

До автора- само ти можеш да си прецениш дали искаш да си с тази жена, или не. Да питаш във тийн форум пълен с хора дето не знаят какво говорят, е малко несериозно... Според мен един месец е прекалено малко време , за да се говори за брак, но ти си знаеш...

Казах си вече, няма какво повече да споря с малоумници, мислещи, че разбират неща, за които очевадно си нямат идея. Ако и ти се причисляваш към тях, поздравления.
    STRAIGHT EDGE
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    XXX

Град
    Антиохия

Казах си вече, няма какво повече да споря с малоумници, мислещи, че разбират неща, за които очевадно си нямат идея. Ако и ти се причисляваш към тях, поздравления.
    Колко си смешен ... Патриот бил . Поучи малко , после ставай каквото искаш .
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Според мен няма смисъл тук (във форума) където половината нямат и 16, да питаш дали да се жениш, за кого и т.н.

Град
    Разград

Радвам се, че се разяснихме. Сега може да спреш с глупостите си и да ходиш да помпиш гумите на влака.
    STRAIGHT EDGE
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    XXX

Град
    Антиохия

Радвам се, че се разяснихме. Сега може да спреш с глупостите си и да ходиш да помпиш гумите на влака.
    -генерал Патон

Град
    Разград

STRAIGHT EDGE
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    XXX

Град
    Антиохия
    Обаче наистина изби рибата с тази фраза . Айде стига сме спамили . Беше ми приятна дискусията .
    -генерал Патон

Град
    Разград
    Обаче наистина изби рибата с тази фраза . Айде стига сме спамили . Беше ми приятна дискусията .
    Съгласен, приятно ми беше да поспорим. Някой друг път - пак.
    STRAIGHT EDGE
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    XXX

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна

Re: Любов между различни религии...?

Цитирай Първоначално написано от pp
    Здравейте, преди месец се запознах с приятелката си,която е туркиня, но противно на моите очаквания се оказа най- страхотния човек, когото сам срещал някога и нито едно българско момиче не може да й се опре във всяко едно отношение
    а? Сериозно? А стига ве...

facepalm
    The blood that binds us ..till death unites us

ем граждански брак?защо да е религиозен?

ремихс нещо си там аз като си имам приятели турци предател ли съм?

Знаеш ли защо гърците ни мразят?защото ние сме ги клали не веднъж и сега какво ?

ами Германия и Франция?тези две страни се ненавиждат но не им пречи да имат бракове с германец или с францзузин
    или руснак и полякиня,американец и максиканка?
    и има още много такива примери

и да попитам целия форум ако тези така наречени примери

започнат да се колят помежду си какво ще стане?

я се осъзнайте малко важното е че се обичат това е компромисен вариант винаги има

и нека силата бъде с вас
    нака силата бъде с вас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си