- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В даскалото!
доста яка гледка, но бих се зарадвала повече на прашки![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Късен час, приказки за бельо. Кво правим бе хора![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
аа ти си виновен..![]()
иначе аз си лягам.. лека от мен { }
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Абе не върви на добре...Преди малко си говорихме за без сутиен, а сега...тцтц...вари към обличане..![]()
Лека, лека. Отивам и аз да обличам пижамата, да се залъгвам, че ще лягам рано.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И аз лягам, утре сутринта в 8 трябва да съм станал...Ще бъде мисия невъзможна да се дигна от леглото...
Пък да не говорим, че амк дойде и ще ни затвори темичката...
Абе, така като ви гледам, лесно ще се намисли тема, щом още от сега почнахте![]()
Тя темата е вече готова. "Не ми се спи, държат ме теми за голотии буден/будна във форума." :>
Не.Много ми тежат ,че да ходя без сутиен
Шофирай разумно - стигни жив!
Като ходи човек без сутиен и всички се радват:
http://www.youtube.com/watch?v=F1338...eature=related
Абе то няма лошо, не ги слушайте момичетата дето викат, че е грозно - те не рабират!
Не слушайте момчетата ! То е ясно, че само това им харесва. Като искате отивайте на нудиски плаж да гледате .. смешно е в училище да се ходи без сутиен. все едно на паша ще ги пуска.. я стига![]()
![]()
+1. Гадно е. И неприличноПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
. Сутиенът поражда любопитство в тях, нека поощряваме въображението им.
Не.. аз без сутиен бих се чувствала адски некомфортно на даскало.. + тва не ми пречи толкова много така че .. Дори вкъщи си ходя със сутиен, Случвало ми се е да заспя със сутиен.. После ме мързи да го махна и така ;дд :P
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Хайде ето я и групата http://www.facebook.com/group.php?gid=368981606554 <<< В училище без сутиен !
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Стига ве хора, вие не сте добре .. толкова ли сте незадоволеничак група напраихте ебахти
![]()
Мразя фейсбука, ама Jus7DreamBoy, ти ще ме накараш да се регна![]()
А аз ше вляза, за да ви са посмея![]()
Първоначално написано от Chacho
![]()
вече сме 2 ма в групата аз и някой си тони
опа 3 ма сме и nIkEnCeTy_bE влезе
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Аз ще изчакам да се по популяризира (сиг за 1-2 седмици ше събере 10к феонове), че ще ме разпитват ква е тая група
![]()
Не си крий наклонностите ^^Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Чачооооо нищо не крияА L0ST ти и ти какво се правиш
ти най много претендираш за без сутиените .. я влизай
![]()
AaAa, тва не е вярно! Всичките сме еднакви! Пък нали ти казах вече, че във фейс-а влизам толкова рядко напоследък, че...нещо безсмислен ми се вижда![]()