- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В даскалото!
Маанете го тоя шитбук, да го не маана азПървоначално написано от L0ST
![]()
Много смотана измишльотина
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
бе я бягайтеще махате.. и аз в началотоне го харесвах.. вярно, че чата е шибан там, ама другото си е наред. няма нищо да махате, да не ва махна аз от света
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Само дето не са измислили услуга виртуално пикаене.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Щото не са се сетили, я някои да им го предложи!Първоначално написано от Chacho
оле само това остана и наистина ще ви затрия![]()
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Кво ще кажете да се преместим в някъв чат, нещо?
+1 . Много е "яко" да цъкаш например по лехичките във фармвил.Първоначално написано от L0ST
бе мани ги тея ферми, баси тъпителехички, някви кравички извънземни
тъпа работа
ем чачо незнам какъв чат, освен скайп или отделна тема или незнам
![]()
Прави някакъв чат/тема, че флууда пак почна да ми се отдаваПървоначално написано от Chacho
![]()
face-a наистина е доста тъп но не можете да го хакнете не се притеснявайтеТова е един от най защитените сайтове може би !
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
наистина е по-удобно,но е неприлично според мен,макар че скоро завършвам и най-много да ме накажат за непристойно облекло![]()
когато стане време за потник,а и имам такива потници, от които нищо не прозира, не си слагам сутиен без значение дали отивам на дискотека ими на даскало
няма любов
На даскало-не.Апсурд.С мойте...не,неШе стане голямо нещо.Може лятото на кафета или вечерта.Доста е приятно квот и да си говорим
![]()
Брях,брях