- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В даскалото!
А дано скоро не излизат...
А четейки коментарите стигнах до извода за мен - няма лошо момичето да не носи сутиен, стига да е хубаво![]()
![]()
Да праат квот щът, стига да са убавиПървоначално написано от L0ST
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е то хубостта на момичетата да не се изразява в късите потничета и гърдите. Вярно, че вие момичетата големите гърди харесвате. Потничетата стоят на хубаво тяло, първото което е. А пък днешно време момичетата видяли хубаво потниче да стои на някое момиче и то с такова, пък не осъзнават как стоят на тях.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Chacho за президент !!!Първоначално написано от Chacho
![]()
Иначе блузките с дълбоките деколтета и късите потничета едва ли ще излязат от мода, все пак като имат трябва да показват прелести![]()
Ники, ние си чешаме езика тука. Хубостта не е само това, но оценяваме природните дадености, както и дрехите, които обличате. Също така ви оценяваме характера. Момченца сме - да видим, да пипнем. Накрая на деня обаче искам да се прибера с дама. (макар че в леглото може да съблече аристократичното)Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
мм да пипнете най-вече ЧачоИ все пак надали ще си харесате, кое да е момиче.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Абе, пипането е от значение, обаче за мен характера на момичето е от голямо значение - може да е някаква изклучително хубава и готина, но като не и харесва по характер, изобщо не се занимавам с нея![]()
Е да, това е хубаво. Иначе повечето са такива кристисти, че няма и някъде. Надали ще си харесате някое по така пълничко момиче например. Всеки би искал да има перфектна аверка. Но не всичко е така.
Като ти дават - взимай, като те гонят - па взимай. Не ми казвай, че и вие жените не сте същите. Яко ви течат лигите на моменти.Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Между другото, това е flood vol.2
Заключиха ни старата тема и си мислят, че това е краят ни. Да, ама не![]()
EЕЕ, не слагай всички в това число. Кой не би харесал, някой висок батко със плочкии все пак, не ми текат лигите за такива момчета.
Абе на теб, може и да не ти текат, макар че ме съмнява (бз се), ама на 90% от момичетата м текат. Да не говорим че и на нас ни текат, за някоя висока кака, с хубави крака
![]()
дето като се разтворят - ехаааааем да текат им лигите на момичетата, щото къде са виждали?! затова на мен не ми текат
![]()
Това е защото не сме се виждали, Ники![]()
Щом казваш![]()
Леко, леко , усул-усул, имам дежа вю, тази тема скоро ще удари 7-мата страничка ^^ ! Така че не прекалявайте ...
Но иначе познавам някои наистина свестни момичета, които са със страхотни характери и наистина оценяват характера, а иначе няма какво да се кажем, външността е от съществено значение ; ) !
Хубава дискусия сте подхванали, ама аз утре съм на състезания, така че лека.
П.П Мисля, че трябва да се направи една дискусионна, за да се обсъждат такива теми ...
Поздрав, хора, че ме кефи песента: http://www.youtube.com/watch?v=-Rr5BIfh2bM
PS: В колко часа заключва тази тема, че така благо се чеша езика тука?
Това незнам, само знам, че следмалко съм в леглото![]()
Ами майче чак сутринта, те като ни затвориха темата от вчера, направо ми се доплака...
Друг е въпроса, че и аз лягам след малко - утре ще ходя да гледам състезание по ИТ, ще трупам опит
![]()
Будали. Трябва да си намислим име на утрешната flood тема и да си я направим ние, че хората им съсипахме темите.
Ама ти се усети бе човек
Аз и аз вместо да лягам да се наспя, съм тръгнала задачи да решавам. хем немога, ама иначе се мъча в 12 и половина![]()
То трябва и тема да си намислим, то без тема, не потръгва разговора![]()
Е ето ти тема. Flood-a в чуждите теми - алтернатива на оргазъма. Е хубаво де, не чак оргазъм, но за хоби минава.
Ники, има време докато ме стигнеш. Две седмици подред имах чувството, че дишам задачи. Събуждах се и почвах да смятам и доказвам наум. Буквално. Ето малко връзка с темата, та да не е изцяло офф - излезнах малко, да си почина от формулите, видях два-три бюста и се излекувах. Говори ми, че било лошо да се ходи без сутиен ^^
ахахах аз с тебе немога да се меряиначе ако това те лекува - ехе проблеми нямаш
бзк се
иначе аз без сутиен няма да тръгна, щото просто не е в стила ми. просто е смешно, камоли в даскало.
Офф, утре почвам и аз математиката, че я бях по зарязал тея седмици... С тоя проект по ИТ, нарпаво ми се разказа играта - стоя буден до 1-2 и пиша код кто малоумен и накрая като не успея да поправя грешките ми идва а си откъсна главата. Най-лошото е, че както зациклиш на нещо и няма кой да питаш..е направо ужасно
Аз предлагам момчетата да тръгнем със сутиени, да видят момичетата че е грозно и да не правят повече така![]()