Здравейте!
От няколко месеца съм влюбен в момиче... Постоянно мисля за нея, не мога да си я избия от главата.
Ние обаче сме само познати, дори не сме кой знае какви приятели.
Реших да й призная какво чувствам към нея като на 1ви март й подарих мартеничка с надпис "Обичам те". Оказа се обаче, че точно тогава тя имаше сериозни сем. проблеми и ми каза, че сега не й е до нищо. Аз се опитах да я разбера и не съм правил каквото и да е повече по въпроса. И сега незнам какво да правя. Аз й казах, че правих какви ли не глупости за да се запознаем, защото много ми допадна. Тогава тя ми отговори, че и тя искала да се запознае с мене ама не намерила начин. Това ме накара да си помисля, че изпитва нещо към мен. Досега сме ходили само 1 път на кафе и то с една нашо обща приятелка. Даже тогава те ме поканиха на кафе. Няколко пъти я каних на кафе ама тя все отказваше под различни извинения, в скайпа не си пишем кой знае колко... пишем се само ако аз я заговоря. В училище обаче е различно - тя идва при мен и си лафим за общи неща... Не мога да я разбера...
Казах й в скайпа един път, че явно тя не изпитва нищо към мен и не искам това да развали приятелството ни с надеждата да каже, че греша и, че изпитва и тя нещо към мен, но тя отговори, че за нея не е проблем...
Явно наистина не изпитва нещо към мен...
Но защо каза, че искала да се запознае с мене
Аз съм на 17, а тя на 15!
Какво да правя?