.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: ПРОБЛЕМ

Град
    Burgas

ПРОБЛЕМ

проблема е следния преди 2 месеца едно момиче ми каза че ме харесва но аз нямам чувства кам нея и и го казах и преди една седмица когато имахме физическо останахме само двамата с саблекалните а другите бяха навън и както си стояхме и си говорихме тя ме хвана за пе..са и на мен естествено ми стана приятно но се отдрапнах за да не си помисли че я харесвам но проблема е че оттогава тя само това прави по математика и по англииски седим на един чин и когато госпожата не ни гледа тя започва да ме обрава по пениса как да я накарам да спре

(моля само сериозни коментари)

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Ми елементарно е КАЖИ И ДА СПРЕ и че не ти харесва
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Кажи й - НЕ , по дяволите !? Кажи й да се разкара, да престане, даже кажи на другите к'ви ги върши. Като не ти е приятно , й кажи. За да се застраховаш, че няма да посмее пак - опитай да я злепоставиш пред всички...
    Дано е "ебавка" темата. Не мога да повярвам, че има такива нагли момичета.

Град
    Burgas
    не е ебавка казах и разтпространих на всички но тя продалжава дори и по коридорите
    ПРИМЕР:седим пред стаята с приятели и си говорим и тя идва без да я видя и ме хваща

ЩЕ Я УБИЯ

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Fifooooo
    не е ебавка казах и разтпространих на всички но тя продалжава дори и по коридорите
    ПРИМЕР:седим пред стаята с приятели и си говорим и тя идва без да я видя и ме хваща

ЩЕ Я УБИЯ
    казах на нея не и пука вярно е че ми става хубаво но тя прекалява

Banned
    Ако си сигурен ,че наистина не го искаш я предизвикай да те хване пред някой учител или някъде по публично място така че да се види и след това на висок глас си изрази възмущението и отвращението така че всички да разберат и ще спре ,но ще и стане гадно

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Оплачи се в дирекцията . Кажи, че те насилва. Ще помогне... Такава лекция ще й дръпнат пред техните ... Няма и да посмее после да те погледне.
    П.П: Говори с уч. психолог и нека той да те насочи какво да правиш.

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Оплачи се в дирекцията . Кажи, че те насилва. Ще помогне... Такава лекция ще й дръпнат пред техните ... Няма и да посмее после да те погледне.
    П.П: Говори с уч. психолог и нека той да те насочи какво да правиш.
    мерси добра идея ми даде в понеделник ще пробвам

Тии език нямаш ли си та да й кажеш да спре??

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Тии език нямаш ли си та да й кажеш да спре??
    ти очи нямаш ли да видиш че сам писал че сам и казал обаче на нея не и пука

Re: ПРОБЛЕМ

Цитирай Първоначално написано от Fifooooo
    проблема е следния преди 2 месеца едно момиче ми каза че ме харесва но аз нямам чувства кам нея и и го казах и преди една седмица когато имахме физическо останахме само двамата с саблекалните а другите бяха навън и както си стояхме и си говорихме тя ме хвана за пе..са и на мен естествено ми стана приятно но се отдрапнах за да не си помисли че я харесвам но проблема е че оттогава тя само това прави по математика и по англииски седим на един чин и когато госпожата не ни гледа тя започва да ме обрава по пениса как да я накарам да спре

(моля само сериозни коментари)
    Тая е психарка и социопатка.
    Ами виж сега, аз лично имах една такава преди и я сритах в корема, та престана. НО, сега съм малко по-умен и те съветвам да направиш каквото са ти казали - в дирекцията , при психолога и пред родителите си. Не стават тези работи насила.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Град
    Burgas
    понеделник при психолога

Град
    Burgas
    Ключ.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    та ти на колко години беше?
    Станислава

Мега фен Аватара на amk933
    Град