- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пълнолетен и Малолетна
Примерно ако съм на 25 години имам ли право да правя секс с 16 годишна позволява ли го закона или е педофилия ?
педофилия
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Щом ти се доебе и закона няма да те спре![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Тя да ти го извади от гащите и сложи презерватива и си чист![]()
Педофилия е, но ако тя не повдигне обвинение срещу теб и е с нейно съгласие няма да те осъдят ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хахаха точно такаПървоначално написано от gia_sena_mono
стига да го иска нищо не могат да ти направят... ама пък къв си такъв загорял че на толкова малки да налиташ ...
![]()
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Не 16 ,а 14.Първоначално написано от BabyDesi
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Ами ако тя е на 25 ,а той на 16 и него го перат яко хормоните и едва ли не нея изнасилва,тогава кво е?
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Не, не е малолетна, и освен ако не е малоумна, което ме съмнява, не е из изнасилване. педофилията не е престъпление, поне не и както вие си го мислите, тя е по-скоро една презумпция , но както и да е. Еби, не питай![]()
Ако е над 14, и стига да е с нейното съгласие, няма проблем.
хах не имам приятелка дето ходи със съученика на баща си![]()
![]()
Приятелката ти да не се казва катя![]()
Първоначално написано от dimitar_ak
+1![]()
s0 dEamN cRazyyYy...
Първоначално написано от c0ci
![]()
Това не ми се струва реално.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Важно е да се обичате др нема значение![]()
малолетен![]()
Сигурно й помага да си пише домашните,майна.Що и аз кат ходех на даскало нямаше некоя леличкаПървоначално написано от c0ci
![]()
имах съученичка в 8ми клас която ходеше с 42 годишен (беше голям пич черпеше ни всичките на кафе)
GTA Stunting
Мда, онагледява й уроците по биология за мъжка полова система.Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
Йеееееееее, 27-28 години разлика. Тази иска да го умори и да наследи имуществото му.Първоначално написано от Bixel
![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не е педофилия.Плюс това момичето не е малолетно а непълнолетно, има разлика - давайте чада, размножавайте се!
![]()
Естествено че може, а щом е тръгнала да са ебе с тебе едва ли иска после да подава искове в полицията... BtW пичове, ако някога ва съдят за изнасилване и ва разпитват,к азвайте че тя е искала ако няма снимков материал е почти не възможно да докажат вината ви![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
и си мислиш, че ще повярват на 25 годишен мъж, а не на 16 годишно момиченце? излез от филма пичПървоначално написано от dimitar_ak
<N>
Що за акъл трябва да имаш да спиш с 16-годишна, на твоята възраст мацките не ти и пускат?![]()
Не съм запозната, но ми се струва, че се води педофилия. И мацката е непълнолетна, не малолетна.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ам аз пък имам една позната от софия дето се ожени за 16 за 24 годишен и си се чукат ся щяла да ражда даже и сичко със съгласието на тяхните кфо да си говорим къде ви е законаПървоначално написано от bebo111
апъки сяка 2ра 15-17 годишна се чука с батковци на 22 23 24 25 26 та дори 28 ...
One 4 the money , two 4 the show