- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- бенки-пририване
Сега април месец с едни приятелчета ще ходим на плаж,но аз имам много бенки по гърба и коремчето нямам възможност да ги махма защото е много скъпо. И искам с нещо ако може да ги прекрия, мислех си за фдт но като вляза в басейна и ще стане всичко мазало, за това ако може да дадете някоя по добра идейка ще съм ви много благодарна![]()
![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
наистина защо ще ги махаш, срамуваш ли се?![]()
Вафла..
Не ги крий, напълно безсмислено е. Аз имам една точно на бузата под окото и като бях по-малка я мразех и се опитвах да я прикрия по всякакъв начин. Но по едно време осъзнах, че са нормални и сега даже забравям, че ги имам.
значи за да ви питам наистина се притеснявам от тях и са ми коплекс и то голям защото все пак ще има мом4ета там и ще ме е срам
WaterLilly ти имаш една а з имам по корема - 6 по гърба 13 и са страшно огромни
хайде сега който може да помогне който не да си запази коментарите от типа : те са сладки, защо ще ги махаш и теем подбни
а и да питам кво ви е мнението за Picasso добри ли са
че ако си посабера некои лев може да хода да ми махнат поне някои
и цени ако ми кажете
представи си следната ситуация - отивате на плажа, печете се, става ви горещо, влизате във водата... фондю тена ти ще е водоустоичив, така.... излизате от водата, лягате на хавлиите и той почва нещо да търка/гали по гърба/корема и ти изтрива фнд.... от долу започват да се появяват бенките...
е на мен би ми станало супер гадно, гнусно и грозно...
та съвета ми е - по-добре недей ги прикрива с нищо, а си ги остави така
а за махането - много по-добре ще е да го направиш по стандартния начин а не с лазер!
<N>
Научи се да се харесваш..Приеми се такава,каквато си..Помня,че беше пуснала преди още две теми:едната май беше за бенките,другата като цяло:
- лице (имала си неща като лунички),стил на обличане,грим и т.н. - това показва,че нямаш никакво самочувстви..Вдигни си го..
Но иначе мисля,че няма начин да ги махаш или прикриеш..Освен с лазер - но ще ти излезе скъпичко
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
не можеш да ги скриеш, остави ги на мира. да ги махнеш също е лоша идея, мн вероятно е пакд а се появят. просто се примири с тях, вдигни си малко самочувствието и гледай да не изгориш на слънце, защото тогава положението може да стане много неприятно.
Welcome to the end of the thought process.
Вместо да си мислиш как да ги скриеш (което е невъзможно на плаж), помисли как да ги предпазиш от слънцето - трябва да ги мажеш през няколко часа с 20 фактор минимум, но колкото по-висок, толкова по-добре.
И отиди просто на консултация при лекар, дори да нямаш възможност да ги махнеш, да ги огледат и да ти кажат дали са 'проблемни', защото бенките не са шега работа и могат да ти довлекат повече неприятности от неудобството на плажа.
Въпреки че си се вторачила в тях и ти се струват ужасни, повярвай, на 90% от хората няма да им направят никакво впечатление - досега не съм чула някой да каже 'ауууу колко бенки има тая, гадост'.
bishop, напротив, съмнителните бенки трябва да се махат докато е време, но това само лекар може да го каже. Което ме навежда на мисълта - аз в козметично студио за такова нещо не бих отишла.
Е, как да го кажа по-културно ... Много си зле, значи... ^^Първоначално написано от justunique
Както всички се изказаха- недей да ги криеш , те са си твои, не се срамувай от себе си . Всеки си има разни недъзи , твоето е нищо на фона на мъката , която има по света-
http://www.yourdiscovery.com/web/my-shocking-story/
Тези хора дали могат с фон дьо тен да скрият проблемите си ? Даже и с операция не могат да се оправят.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
аа няква представа имаш ли кви може да са рисковете от махане на бемки ? порови се малко по нета и ше ти се отще да ги махаш![]()
Рискове от махане на бенки има, ако отидеш при някой некадърник, например знахар, който дa те маже с помади, за да изсъхнат. Риск има, ако ги махнеш, когато вече е късно. Съмнителни бенки ТРЯБВА да се махат, защото могат да се превърнат в злокачествени образувания - веднъж премахнати, няма такава опасност. За това си трябва лекар, обикновено 'опасните' бенки са мъничките и черните, а не по-големите петна.Първоначално написано от Kajo