.

Виж резултатите на анкетата: ДА му кажа ли че го обичам или да си замълча ЗАВИНАГИ?

Гласували
11. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da ili ne

4 36,36%
  • ДА му кажа ли че го обичам или да си замълча ЗАВИНАГИ?

7 63,64%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ДА му кажа ли че го обичам или да си замълча ЗАВИНАГИ?

Mn mi e zle neznam kakvo da pravq az sum na 15 toi na 16 mn go xaresvam daje bix kazala obicham toi jivee v susedniq blok po nqkoga subota i nedelq go vikam v nas da gledame filmi toi idva i moje da se kaje che mu spodelqm vsichko kakto i toi na mene obache toi mi kaza che xaresva edna druga tq e na 13 i toi iska da trugne s neq obache tq xodi s edno momche ot moq klas i az postoqnno go pitam kak vari sus 13-godishnata [pitam tozi ot moq klas] i toi vika mi dobre i az vikam radvam se zashtoto tova momche koeto obicham chaka vseki moment na slabost za da i predloji i samo chaka da skusat.. spr mi e gadno toi xaresva neq a az go obicham a tq mi e priqtelka.. neznam dali da mu kaja , zashtoto ako mu kaja spored men nishto nqma da napravi no moje da si promeni otnoshenieto si kam men toi se interesuva ot tova drugoto momiche... daite suvet.. molq vi ! ;[[

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Най-добре си замълчи..Рискуваш да загубиш неговото приятелство..
    Най-добре е да изчакаш да видиш какво ще стане или пък изобщо не се занимавай с него (т.е. останете само приятели) и си намери друго момче
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Улицата
    Аз ли съм кривоглед или отговорите са "леко" така сгрешени

Има два варианта които виждаш и ти.

1 - Изчакваш период от време. През който той се събира с нея - бързо му омръзва и тогава действаш ти.
    2 - Споделяш сега какво изпитваш и получаваш отговор Да или съответно Не

ПП.1 - Да до духа приятелството. Tакива неща днешно време не сществуват още по малко на тая възраст
    ПП.2 - Вобще не пиша за вариант при който не споделяш с него защото така ще се печеш на собствения си огън известно време, и я ти омръзне я не

:x

veche 5 meseca imam chuvstva kam nego.... ;[[

Re: :x

Цитирай Първоначално написано от sibinkaaa
    veche 5 meseca imam chuvstva kam nego.... ;[[
    Което веднага те изтрелва към втория вариант с мигновенното споделяне. Ест. ще трябва първо да си наредиш думите и мислите в главата но това е друга тема ;] Успех

...

kogato si pishem po skaip i kogato neq q nqma v skaip toi vinagi mi pishe dori kogato az ne mu pisha a kogato tq e v sk i az mu pisha pochti nikoga na mi pishe e pishi mi ama... e tei da se vidi che si pishem az mu pisha i toi sled 30min mi pishe... i az mn se draznq..

...

vs v glavata mi e oburkano,, nznznz nz

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Казвай му. От чакане файда няма.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

.....

ne toi sega xaresva drugo momiche... kakd a mu kaja ..

Цитирай Първоначално написано от EdinBulgarin
    ПП.2 - Вобще не пиша за вариант при който не споделяш с него защото така ще се печеш на собствения си огън известно време, и я ти омръзне я не
    Наистина най-добре му кажи щот пък иначе става много кофти за тебе.
    И поговори със приятелката си напр. й кажи че го харесваш
    УСПЕХ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си