Дойде и мой ред да пиша тема за любовни мъки ... хм

Преди няколко месеца ходех с едно момче,да го наречем А. .Излизахме от доста време,а и ни беше 2-3 опит Беше ми много хубаво с него,но и двамата имахме проблеми с ревността и често скандалите ни бяха повече от колкото трябва,често си викахме,изключвахме си телефоните,тръгвахме си от срещите,но понякога той правеше толкова мили неща,че забравях всичко лошо и просто исках да съм с него . . . е да,но накрая не се получи иии се разделихме,но не приятелкси . . . аз бях ядосана,той беше ядосан . . . аз постъпих кифленски и тръгнах с най-добрия му приятел,той пак започна да говори неща за мен ... абе перла 2 :X накрая всичките ни отношения ( и отношенията ми с приятеля му) свършиха. Седмици след това излезнах с един съсед( да го наречем И.) добро момче познавах го от доста време,но винаги сме се държали само приятелски.Прекарахме си добре-смях,шеги . . . приятелски работи,накрая когато се прибирахме към нашата улица той спря,хвана ми ръката и ме целуна не го очаквах изобщо за това може би не казах нищо,а просто отговорих на целувката му. Вечерта той ми писа . . . каза,че иска да опитаме да сме заедно и т.н. , но понеже учи в друг град и си идва само петък,събота и неделя трябваше да отложим разговора за другата седмица. . . объркана съм,защото още имам чувства към А. и тези дни си подновихме контактите отново си говорехме,държахме се добре един с друг,извинихме се за това което се беше случило и за грешките,които направи всеки от нас и разбрах колко много значи той за мен и,че именно малките неща,които правеше за мен ме караха да се чувствам добре . . . но проблема е,че нямам нищо друго освен приятелски чувства към И. и не искам да го въртя,но не знам какво да му кажа,защото съм виновна,че отвърнах на целувката,а не се махнах . . . въпросът ми е дали да дам шанс на И. и да опитам да забравя бившия или да пробвам отново с А. , като отрежа другия

П.С. - извинете,че е дълго,но се опитах да го обясня добре и въпреки това пак се получи доста сложно . . .