.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Skype..

Фен Аватара на Jessieee
    Град
    NYC *

Skype..

Не знам дали този проблем е ставал при някой друг , но днес като се прибрах в нас и скайпа ми беше отписан и пишеше , че паролата ми е сменена от системата на Скайп поради някакви мерки за сигурност ... Хубаво , но като се регистрирвах преди 5 години някъде си бях объркала емайл-а иии сега и да искам няма как да ми пратят нова парола ...
    Не ми се иска да си правя нов скайп..
    People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Няма начин. Нов скайп.

Аз пък днес почти цял ден имам проблем с вписването в скайп... Имам интернет, скайп ми е нагласен да се включва със стартирането на windows-a, но постоянно стои на "Вписване" и не си вписва... Показва ми, че съм на линия, а същност като го отворя пише само "Вписване" и дотам... Рестартирах компютъра няколко пъти, преинсталипар скайп, но проблема си остама... Някакви идеи от както може да е?
    Цялата нация, сърбаме една и съща пумия. В края на играта и царя и пешката отиват в една и съща кутия.

Цитирай Първоначално написано от TheVampireGirl
    Аз пък днес почти цял ден имам проблем с вписването в скайп... Имам интернет, скайп ми е нагласен да се включва със стартирането на windows-a, но постоянно стои на "Вписване" и не си вписва... Показва ми, че съм на линия, а същност като го отворя пише само "Вписване" и дотам... Рестартирах компютъра няколко пъти, преинсталипар скайп, но проблема си остама... Някакви идеи от както може да е?
    Пробвай да стартираш "Скайп", като на "ехе" файла щракнеш десен бутон на мишката и избереш "Run as Administrator"

Мега фен Аватара на Norty
    Град
    Смолян, България
    Да и аз като доом се сетих
    Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
    - Самурай Джак

Оправих го От System Restore върнах с няколко дни назад и се оправи ;]
    Цялата нация, сърбаме една и съща пумия. В края на играта и царя и пешката отиват в една и съща кутия.

значи, някой да знае как мога да сменя е-мейла с който съм се регистрирал в skype?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от kokorkata
    значи, някой да знае как мога да сменя е-мейла с който съм се регистрирал в skype?
    Като влезнеш в сайта на скайп с профила ти и паролата от скайпа и там си отиваш профила и настройките ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Това са проблеми при тях.Ина мен ми се е случвало. След време се оправя...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Мега фен

Re: Skype..

Цитирай Първоначално написано от Jessieee
    Не знам дали този проблем е ставал при някой друг , но днес като се прибрах в нас и скайпа ми беше отписан и пишеше , че паролата ми е сменена от системата на Скайп поради някакви мерки за сигурност ... Хубаво , но като се регистрирвах преди 5 години някъде си бях объркала емайл-а иии сега и да искам няма как да ми пратят нова парола ...
    И на мен абсолютно същото ми се случи днес..Моля ви ако някой знае как се оправя да пише!

Мега фен Аватара на NomNomNom

Re: Skype..

Цитирай Първоначално написано от Monnie
    Цитирай Първоначално написано от Jessieee
    И на мен абсолютно същото ми се случи днес..Моля ви ако някой знае как се оправя да пише!
    Абе, хора. Май имате в предвид, че ви е сменен паса и скайп ви отписва заради мерките за сигурност, никой администратор не ви е барал паролите.
    Научете се да си пазите данните от недоброжелатели, после да не ревете.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове