- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесвам я, но как да и го кажа?
Здравейте! Харесвам едно момиче, но не знам как да и го кажа. Големи прители сме и не желая да си разваляме отношенията. Казва ми, че аз и допадам най-много от класа. Имаме един "хубавец" според момичетата и тя ми каза, че би станала гадже с мен отколкото с него. Как да и го кажа. Страх ме е да не ме отреже![]()
Моля без спам и обиди
Благодаря!!!
Аз съм си аз
Не трябва да й предлагаш преди да си разбрал. Ако сте в супер добри отношения, вероятно няма да ти откаже да си поговорите за малко по-интимни теми. Разпитвай я какъв е животът й в момента, има ли си приятел и т.н. Ако евентуално е свободна, почвай с намеците, предложи й да работите заедно по доклад за някой предмет или пък просто, че имаш нужда от помощ за домашното по математика... Все нещо може да се измисли.
Приятел си няма, питал съм я. Преди бяхме скарани, но това отвина иначе на скоро има 1 доклад![]()
Пък ходим на много места заедно, скоро трябваше да купим подарък на класната и ходихме с часове и по няколко пъти заедно.![]()
![]()
![]()
Аз съм си аз
Кажи и че много я харесваш и значи много за теб. Просто направи каквото смяташ, че трябва или каквото ти дойде. Аз винаги съм подкрепяла това, че мъжа трябва да направи първата крачка. Пък и тя може да изпитва същите чувства.
`Мнго ми харесваш! Искам да се ебем! `![]()
Оф спрете се! Егати простаците дет` сте. Като нямате мнение или не можете да помогнете, не пишете. Какво само си избивате простотиите и се подигравате с проблемите на хората.Първоначално написано от user15
twilightHeart Благодаря ти, както и на filmimilmi, но не е толкова лесно. Смисъл, ако ме отрежепросто това си го мисля всяка вечер и съм измислял всякакви начини, но ме е страх, просто не искам да си загубим приятелските отношения...
Аз съм си аз
Еми, ако те отреже в крайна сметка поне ще знаеш какви чувства изпитвате един към друг.
Аз имам един много добър приятел, дето е хипер пича. Два пъти ходих с него и после се разделяхме, обаче продължаваме да сме приятели и всичко е все едно нищо не се е случило.. Абе аз ти препоръчвам да бъдеш смел, ако наистина я харесваш. Защото после тя може да си намери друг, сериозен приятел и ти да съжалиш, че не си и разкрил чувствата си. Ако и кажеш поне ще си наясно със самия себе си, че си опитал.
^Благодаря още един път. Ще опитам след няколко дена като тръгнем на даскало. И наистина трябва да избързам, защото много почнаха да я закачат и да и се предлагат в училище.
Аз съм си аз
ъЪъ . . .
Може да я поканиш няколко пъти на къфе или на разходка!Потова време може да говориш за нея да и споменаваш и да и правиш намеци и ако видиш че тя не се дърпа и предложи! Но не с думите "Искъш ли да сме си гаджета„ Може да и кажеш Искаш ли да опитаме да имаме някакви други отношения и да я хванеш за ръка и да я погледнеш в очите
Според мен това е много добър план
Стискъм палци !![]()
^Eми ще действам... Вие така ме окуражихте, че няма как да не действам... Който има още коментари по темата да пише
Пък аз ще докладвам![]()
Аз съм си аз
И в тази тема ще напиша мнението си - Без капка страх! нито крачка назад! Защото ще дойде момента в който ще я виждаш често и ще ти иде да си удряш главата в стената, че не си опитал![]()
+1 :]Първоначално написано от EdinBulgarin
Щом ти е казала, че те предпочита пред "хубавеца", можеш само да си вдигнеш самочувствието. По начина ти на писане личи, че не си от фешъните и кифлите, затова не прави тъпи грешки. Няма от какво да се срамуваш, мисля, че само би спечелил. Успех.![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
Какво стана? Каза ли и? Как го прие? Разказвай!!
airplanes..
Болна е и не може да дойое на даскало
Жив и здрав - другата седмица
Аз съм си аз
според мен всички са прави. направо действай!!! стискаме палци.![]()
![]()
* ** ** ** ** ** ** ** *
Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии
C моите стават 20Първоначално написано от Molzinka
![]()
![]()
Хората са прекалено горди, за да бъдат себе си...