- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо са толкова срамежливи .. ?
Е дай няква ситуация да ти кажем де. Така подхвърлено отникъде е като хвърчило на вятър - може навсякъде да отлети![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не сме срамежливи, а мъдри и възвишени.
Просто не можете да ни свалите на земята с тази ваша плът.
На кого му трябват имена.
Те са само предметно назоваване на безширните ни души.
Авторката познава няколко такива (или един) и веднага всички са срамежливи и не могат да си казват имената.
Аз до сега не съм срещала май толко срамежливо момче.
*w0sh направи комплимент на много идиоти.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
По-скоро е огледалното, от колкото срамежливи. Но щом си казала![]()
Странно ми е как иронията се превърна в комплимент.
еми щото сме си такива.Първоначално написано от misslowe
![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
ми просто някой нямат опит и незнаят как да подходят ... затова започват да се притесняват .. ясно ?
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!
Нормално е... спокойно, ела да ни видиш после по университетите, колко сме срамежливи...![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Става дума за момчетата на по 16 години те яко запичат пред момичетата на някой оправданието им е как да не запечеш пред хубаво момиче ... Ама мога да кажа че после към 18-19 годишна възраст нямат никакъв срам ... Авторката си знае за кфо говоря :d![]()
![]()
Yeah the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind**
[h] Мартиии [h]
Има момчета и момчета. Някой станали на по 30 и отгоре като видят някоя готина жена и една буква не могат да кажат. А други на по 15-16 са толкова нахални и отворени, че не им пука с кой и какво говорят. Така че не всички са сремежливи.
Не слагай всички под общ знаменател . .![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Уош литературизира обаче!![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз срамежлива не мога да се нареча.Просто сме доста загадъчни.Не може веднага всичко да си кажем..![]()
Общият знаменател съкс..
Аз пък познавам много момчета,които изобщо! не може да кажеш,че са срамежливи..
Всичко си е до човека.
next time опитай без общи знаменатели .. може и да ти се получи ..![]()
Наистина някои са мн срамежливи.. повечето даже бих казала.. до вчера се мъчих с един такъф срамежливец .. е не мога и не мога! Тея момчета тряа да разберат че срама не помагааа!![]()
da, i az se u4udvam kak moje da ima tolkova sramejlivi mom4etai me drazni da sa sramejlivi
Аз съм от срамежливите. Не мога да кажа нищо на едно момиче, колкото и да ми харесва. Притеснявам се от това да не ме одреже или нещо друго от този род. И все пак зависи и момичето какво е...![]()
![]()
Срамежливи,лично аз
![]()
- но,да познавам много хора,а и някои от моите най-добри приятели са срамежливи,но това си е.. не може всички да са нахакани .. аа колкото до теб,явно не си попаднал на някой да те отрака !
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Къде ги намирате тея срамежливите незнам,ама аз на такива май не съм попадала![]()
![]()
Брях,брях