.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Та като е срамежлив, кво, не е човек ли? Не може всички на първа срещат да викат "ще чукам", кво очакваш?
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от mish0ka
    Аз съм от срамежливите. Не мога да кажа нищо на едно момиче, колкото и да ми харесва. Притеснявам се от това да не ме одреже или нещо друго от този род. И все пак зависи и момичето какво е...
    Ей, тва е

Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Та като е срамежлив, кво, не е човек ли? Не може всички на първа срещат да викат "ще чукам", кво очакваш?
    Кой говори за чукане, някои не могат и дума да обелят .. пък и предполагам, че повечето на тая възраст колкото и да са отворени не говорят за чукане явно тва е твоята представа
    Yeah the bad boys are always catching my eye
    I said the bad boys are always spinning my mind**

[h] Мартиии [h]

да бе и аз съм забелязала такава тенденция в скоро време
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    pleven
    страхът да не изглеждам и звуча тъпо, страхът да не ме отрежат, страхът да не се издъна и страхът че няма да се харесам на дадено момиче. Мене от това ме е страх и за това сам много срамежлив когато пред мен стой хубаво момиче, дори да я познавам пак не бих и признал защото ако тя ме харесва незнам какво да правя ... все още не сам изпитал удоволствието да имам приятелка защото веднъж след като се престраших си изпатих и не искам отново да се случва защото боли (не физически)

Град
    Разград
    Как да не сме срамежливи? Ние сме тея дето предлагаме, дето рискуваме да ни отрежат, да ни разбият сърцата, да ни се подиграят, да се изложим, да сгафим, да ни сметнат за загубеняци, да кажем нещо лощо, нещо грешно. Вие, момичетата, си седите на гримираните задници, предлагат ви от време на време, ако е известен и отракан фешън приемате, ако е индивидуалист, който не се вписва в нормите и не спада към "готините" режете и сте готови. Дразни ви, че сме срамежливи? Ами такива сме, ако не искате срамежливи, ходете при "готините", ще ги разпознаете - те са тея, дето се движат в големи компании, винаги са в центъра на купона, кефят се, че пушат и най-голямото геройство за тях е да се напият и после да разказват кой къде е повръщал. Не сте виновни вие, просто такъв е образът на "перфектния мъж" създаден от филмите, рекламите, медиите. Винаги се гледа какво имаш, ако не се причислиш към някоя от "готините" групи, ти не си приет, считан си за нищожество, за луд, щото, видиш ли, как може да не пиеш или да не пушиш? Значи не си нормален. Не носиш ли розови блузки, не се ли напиваш и напушваш, не се ли движиш с "готините", ти не си желан. Смятан си за неудачник. Е как се предполага, че нормалните момчета трябва да имат самочувствие като се вижда къде ходят момичетата - при "готините"???
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Град
    ForSaken city (:
    Не съм момче ама.. до сега съм срещала.. 20/100 момчета които са леко срамежливи.. ама другите..

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от xNiKx
    Как да не сме срамежливи? Ние сме тея дето предлагаме, дето рискуваме да ни отрежат, да ни разбият сърцата, да ни се подиграят, да се изложим, да сгафим, да ни сметнат за загубеняци, да кажем нещо лощо, нещо грешно. Вие, момичетата, си седите на гримираните задници, предлагат ви от време на време, ако е известен и отракан фешън приемате, ако е индивидуалист, който не се вписва в нормите и не спада към "готините" режете и сте готови. Дразни ви, че сме срамежливи? Ами такива сме, ако не искате срамежливи, ходете при "готините", ще ги разпознаете - те са тея, дето се движат в големи компании, винаги са в центъра на купона, кефят се, че пушат и най-голямото геройство за тях е да се напият и после да разказват кой къде е повръщал. Не сте виновни вие, просто такъв е образът на "перфектния мъж" създаден от филмите, рекламите, медиите. Винаги се гледа какво имаш, ако не се причислиш към някоя от "готините" групи, ти не си приет, считан си за нищожество, за луд, щото, видиш ли, как може да не пиеш или да не пушиш? Значи не си нормален. Не носиш ли розови блузки, не се ли напиваш и напушваш, не се ли движиш с "готините", ти не си желан. Смятан си за неудачник. Е как се предполага, че нормалните момчета трябва да имат самочувствие като се вижда къде ходят момичетата - при "готините"???
    За твое сведение половината пъти, в които съм имала гадже, съм предлагала аз. Не ви разбирам какво е толкова страшното да отидете при него/нея и да й/му кажете, че го харесвате.. Животът е такъв-трябва да се ризкува. В твойте думи аз разбрах, че НИЕ МОМИЧЕТАТА сме тези, които ви карат да сте срамежливи, че НИЕ си падаме по "готините" само, щото пият и пушат. Е, за твое сведение аз не съм една от тях. Естествено, че ще харесваш някое красиво момче. Не може всеки път, когато някой ни предлага, винаги да казваме ДА, дори и да не го харесваме. Всеки си има вкус, всеки си има чар и ВСЕКИ ЧОВЕК има език, който се използва, за да ГОВОРИ, не да стои на пейката и да чака някой да дойде, че да го пита защо е такъв унил, а отговорът да е "Защото не мога да кажа на приятелката си, че я харесвам." Е т'ва на какво прилича? Ай моля ти се.. Не ме прави на ку-ку..

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0
    Цитирай Първоначално написано от xNiKx
    За твое сведение половината пъти, в които съм имала гадже, съм предлагала аз. Не ви разбирам какво е толкова страшното да отидете при него/нея и да й/му кажете, че го харесвате.. Животът е такъв-трябва да се ризкува. В твойте думи аз разбрах, че НИЕ МОМИЧЕТАТА сме тези, които ви карат да сте срамежливи, че НИЕ си падаме по "готините" само, щото пият и пушат. Е, за твое сведение аз не съм една от тях. Естествено, че ще харесваш някое красиво момче. Не може всеки път, когато някой ни предлага, винаги да казваме ДА, дори и да не го харесваме. Всеки си има вкус, всеки си има чар и ВСЕКИ ЧОВЕК има език, който се използва, за да ГОВОРИ, не да стои на пейката и да чака някой да дойде, че да го пита защо е такъв унил, а отговорът да е "Защото не мога да кажа на приятелката си, че я харесвам." Е т'ва на какво прилича? Ай моля ти се.. Не ме прави на ку-ку..
    Ами браво, че си предлагала ти, ама повечето момичета не са така. Казах вече защо момчетата ги е страх да предлагат. Ами да, вие момичетата ни карате да сме срамежливи, срамежливи сме пред вас, писах вече защо. Момчето може да е готино и отпуснато пред приятелите си, но види ли момичето, което харесва и... Нормално е да не харесвате всички и да не "казвате ДА" на всички, ама темата е "защо сме срамежливи" и точно това е отговора. Хубаво е да се риСкува, обаче много момчета не го могат, а и ако рискуват дали ще е имало защо? Аз не оправдавам срама, нито го насърчавам, но както казах, момичето попита защо сме срамежливи и аз отговорих. Винаги има изключения, както и момчета, които не са срамежливи, писах за тях вече, така и момичета, които не чакат някой да предложи, а действат сами. Тоя пример, който го даде за "момчето, което седи на пейката" действително е жалка гледка и е прекалено. Аз например никога не съм имал проблеми да говоря с момичета и да се сприятелявам с тях, но стане ли въпрос за предлагане, доста рядко го правя, първо защото не са много момичетата, които ме харесват, аз поне не знам, и второ, защото аз самият нямам много високо самочувствие и опит. Отделен е въпросът дали момичето ми харесва или не.
    Така че не разбирам причината да спориш с мен, ти си момиче, не можеш да разбереш момчетата, така както и аз не мога да разбера момичетата, не съм казап нещо, което да ви засегне, просто момичето пита защо сме срамежливи и аз и казах отговора.
    П.С. Ку-Ку!
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Ха ха ми тва е много просто ама е трудно преодолимо понеже на човек му е генетично заложено да се страхува от непознатото в дадения случай от момиче. Това е нещо като да те е страх от тъмното ама ако лампа да осветява всичко тогава виждаш, че не е толкова страшно това е непознатото е страшно. А има и още нещо 90% от момчетата се страхуват от отхвърляне и се спичат яко и като цяло им минават какви ли не страшни мисли като видят момиче особено ако е красиво. И аз бях такъв ама с практика всичко става .

Цитирай Първоначално написано от mish0ka
    Аз съм от срамежливите. Не мога да кажа нищо на едно момиче, колкото и да ми харесва. Притеснявам се от това да не ме одреже или нещо друго от този род. И все пак зависи и момичето какво е...
    Еми време е да се събудиш и да я караш по рисково, че иначе до никъде няма да я докараш. Като те отреже кво толкова да не свърши света мъж си все пак бе мама му стара дай по смело.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ааа, изобщо не са всичките срамежливи, има си някои мнооого нахакани.
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си