- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя !
Здравейте ! Харесвам едно момче по - малък от мен със една година (не точно година,няколко месеца) ! Познавам го от 7 месеца ! Той е във моята компания,всеки следобед сме заедно (не сами) ! Най - добрата ми приятелка пък харесва неговият най - добър приятел,но както и да е ! Тя е по - разговорлива от мен и взе скайпа на момчето което харесвам ! Писали са си предимно за нея и най - добрият му приятел ! Една вечер той ме намери във скайпа.Най - добрата ми приятелка му го е дала (той го е искал) ! Писахме си в продължение на 3 месеца всяка вечер ! Един ден излезнах със момчето което харесва най - добрата ми приятелка и едно друго момче ( тя ме помоли за да разуча) Те ми казаха че момчето което харесвам има чувства към мен и само за мен говори и че ми предлага да тръгнем ( той е страшно срамежлив ) ! Същата вечер си писахме и той не ми каза нищо.От тогава всичките ни приятели научиха и някой е казал че ходим и започнаха да се опиват да ни сватосат. В училище постоянно ме гледаа и идва постоянно в нашият клас ( има приятели в класа ни ) . Единият му приятел ми каза че има чувства към мен НАИСТИНА,но аз както винаги си замълчах ! Постоянно всички ми казват че съм г - жа ... и незнам вече какво да направя,винаги мисля за негоо и има само два проблема едни момичета са се били за него и той ги е отрязал,но постоянно тичат по него.Другият е че е страшно срамежлив също като мен !
Помогнете миии ! Харесва ли мее,щом приятелите му ми докладват ?Незнам какво да правяя.Всичките ми приятелки ми казват че ме харесваа.Но ме е срам да го попитам,илии да покажа че го хесвам !
..и много съжелявам да грешката си във заглавието "!"
Ти за точка и въпросителен знак чувала ли си? Навсякъде само "!"![]()
ПТ - Какви са тези детски работи, които вършите? Приятелите му ти казват, че той има чувства към теб? WTF? Не може ли сами да се разберете, да поговорите, а не да пращате приятелите си вместо вас да говорят. То това като в 3 клас. Разбирам, че сте срамежливи ама някой път може да му подхвърлиш тази тема и да си признаете. Смисъл може да кажеш нещо от сорта " Казаха ми, че ме харесваш. Вярно ли е?" и така почвате да си говорите..За предпочитане е тази тема да се говори на живо. Все пак викаш там колко време сте си писали по скайп, излизали сте и т.н. предполагам няма какво толкова да се срамуваш.
Успех.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Мисля, че точно така трябва да направишПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
Напълно съгласна.Първоначално написано от insane7
Кой знае, може да са в 3ти класНз кво правиш още тука щом и 2мата се харесвате и няма пречки помежду ви.
madafaka
Напълно съгласна..Попитай го-няма как да си замълчи..Първоначално написано от insane7
![]()
Според мен трябва да говориш с негослед като и двамата имате чуства няма какво да му мислиш
а това че някакви тичат след него няма нищо общо след като той теб харесва бъдете си заедно
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Първо какво те интересува 4е някви ти4али след него.
Ако единия от вас не си преодолее срама нищо няма да стане.Просто поговорете.
сЪгласна съмПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Може аз да съм за лудницата ама не разбрах нищо освен че не сте завършили детската градина![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"