.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какво да правя !

Здравейте ! Харесвам едно момче по - малък от мен със една година (не точно година,няколко месеца) ! Познавам го от 7 месеца ! Той е във моята компания,всеки следобед сме заедно (не сами) ! Най - добрата ми приятелка пък харесва неговият най - добър приятел,но както и да е ! Тя е по - разговорлива от мен и взе скайпа на момчето което харесвам ! Писали са си предимно за нея и най - добрият му приятел ! Една вечер той ме намери във скайпа.Най - добрата ми приятелка му го е дала (той го е искал) ! Писахме си в продължение на 3 месеца всяка вечер ! Един ден излезнах със момчето което харесва най - добрата ми приятелка и едно друго момче ( тя ме помоли за да разуча ) Те ми казаха че момчето което харесвам има чувства към мен и само за мен говори и че ми предлага да тръгнем ( той е страшно срамежлив ) ! Същата вечер си писахме и той не ми каза нищо.От тогава всичките ни приятели научиха и някой е казал че ходим и започнаха да се опиват да ни сватосат. В училище постоянно ме гледаа и идва постоянно в нашият клас ( има приятели в класа ни ) . Единият му приятел ми каза че има чувства към мен НАИСТИНА,но аз както винаги си замълчах ! Постоянно всички ми казват че съм г - жа ... и незнам вече какво да направя,винаги мисля за негоо и има само два проблема едни момичета са се били за него и той ги е отрязал,но постоянно тичат по него.Другият е че е страшно срамежлив също като мен !

Помогнете миии ! Харесва ли мее,щом приятелите му ми докладват ?Незнам какво да правяя.Всичките ми приятелки ми казват че ме харесваа.Но ме е срам да го попитам,илии да покажа че го хесвам !

..и много съжелявам да грешката си във заглавието "!"

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Ти за точка и въпросителен знак чувала ли си? Навсякъде само "!"
    ПТ - Какви са тези детски работи, които вършите? Приятелите му ти казват, че той има чувства към теб? WTF? Не може ли сами да се разберете, да поговорите, а не да пращате приятелите си вместо вас да говорят. То това като в 3 клас. Разбирам, че сте срамежливи ама някой път може да му подхвърлиш тази тема и да си признаете. Смисъл може да кажеш нещо от сорта " Казаха ми, че ме харесваш. Вярно ли е?" и така почвате да си говорите.. За предпочитане е тази тема да се говори на живо. Все пак викаш там колко време сте си писали по скайп, излизали сте и т.н. предполагам няма какво толкова да се срамуваш.
    Успех.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Град
    Sофiiя City xD
    отиваш при него и му викаш: верно ли е че ме харесваш или приятелите ти са тъпи? Ако ме харесваш искаш ли да тръгнем, щото и аз те харесвам?
    и така...

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    отиваш при него и му викаш: верно ли е че ме харесваш или приятелите ти са тъпи? Ако ме харесваш искаш ли да тръгнем, щото и аз те харесвам?
    и така...
    Мисля, че точно така трябва да направиш

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от insane7
    ПТ - Какви са тези детски работи, които вършите? Приятелите му ти казват, че той има чувства към теб? WTF? Не може ли сами да се разберете, да поговорите, а не да пращате приятелите си вместо вас да говорят. То това като в 3 клас. Разбирам, че сте срамежливи ама някой път може да му подхвърлиш тази тема и да си признаете. Смисъл може да кажеш нещо от сорта " Казаха ми, че ме харесваш. Вярно ли е?" и така почвате да си говорите.. За предпочитане е тази тема да се говори на живо. Все пак викаш там колко време сте си писали по скайп, излизали сте и т.н. предполагам няма какво толкова да се срамуваш.
    Успех.
    Напълно съгласна.

Повече от фен Аватара на w0lf
    Кой знае, може да са в 3ти клас Нз кво правиш още тука щом и 2мата се харесвате и няма пречки помежду ви.
    madafaka

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от insane7
    Успех.
    Напълно съгласна..Попитай го-няма как да си замълчи..

Град
    Таити
    Според мен трябва да говориш с него след като и двамата имате чуства няма какво да му мислиш а това че някакви тичат след него няма нищо общо след като той теб харесва бъдете си заедно
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Първо какво те интересува 4е някви ти4али след него.
    Ако единия от вас не си преодолее срама нищо няма да стане.Просто поговорете.

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Първо какво те интересува 4е някви ти4али след него.
    Ако единия от вас не си преодолее срама нищо няма да стане.Просто поговорете.
    сЪгласна съм
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

Голям фен Аватара на FantaMen
    Може аз да съм за лудницата ама не разбрах нищо освен че не сте завършили детската градина
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си