Здравейте ! Харесвам едно момче по - малък от мен със една година (не точно година,няколко месеца) ! Познавам го от 7 месеца ! Той е във моята компания,всеки следобед сме заедно (не сами) ! Най - добрата ми приятелка пък харесва неговият най - добър приятел,но както и да е ! Тя е по - разговорлива от мен и взе скайпа на момчето което харесвам ! Писали са си предимно за нея и най - добрият му приятел ! Една вечер той ме намери във скайпа.Най - добрата ми приятелка му го е дала (той го е искал) ! Писахме си в продължение на 3 месеца всяка вечер ! Един ден излезнах със момчето което харесва най - добрата ми приятелка и едно друго момче ( тя ме помоли за да разуча ) Те ми казаха че момчето което харесвам има чувства към мен и само за мен говори и че ми предлага да тръгнем ( той е страшно срамежлив ) ! Същата вечер си писахме и той не ми каза нищо.От тогава всичките ни приятели научиха и някой е казал че ходим и започнаха да се опиват да ни сватосат. В училище постоянно ме гледаа и идва постоянно в нашият клас ( има приятели в класа ни ) . Единият му приятел ми каза че има чувства към мен НАИСТИНА,но аз както винаги си замълчах ! Постоянно всички ми казват че съм г - жа ... и незнам вече какво да направя,винаги мисля за негоо и има само два проблема едни момичета са се били за него и той ги е отрязал,но постоянно тичат по него.Другият е че е страшно срамежлив също като мен !

Помогнете миии ! Харесва ли мее,щом приятелите му ми докладват ?Незнам какво да правяя.Всичките ми приятелки ми казват че ме харесваа.Но ме е срам да го попитам,илии да покажа че го хесвам !

..и много съжелявам да грешката си във заглавието "!"