- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- nerd очила
http://cgi.ebay.co.uk/Large-Big-Blac...item3f0608cd7c
тези са с доставка до България но все още са на търг следи го за да видиш колко ще струват и като свърши търга ще излезе и колко е доставката
Ами да знаете къде може в нета да се поръчат ?![]()
в Ню Йоркър вече не продават очила... обаче слънчеви има в Смайл [намира се точно до Converse на НДК, близо до Старбъкс], но за такива с прозрачни стъкла не знам ... а на сергийката на Витошка има, май бяха по 12 кинта и има абсолютно всякакви. Обаче тая сергия лятото е за очила, а зимата е за ръкавици и шапки![]()
Първоначално написано от teenems
мда...само дето напоследък прекалено много хора започнаха да ги носят и не са много интересни вечеПоне по мое мнение
а от интернет за едни очила :х тя доставката ще ти излезе двойно повече от самите очила
Продават ! Като не продават ,защо имам на `New Yorker` очила от Варна ?Първоначално написано от michaelasos
![]()
Aми някой знае ли дали в Русе има такива ?![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
В "Тайли Уейлдж" гледам сега, че в новата колекция има някакви подобни за 9.90лв...![]()
не знам,дали в София имате NewYorker,но в Бургас ги има в изобилие..Намалени на 5 лева,защото никой не ги купува![]()
![]()
![]()
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
Здравейтее ! Темата е от преди доста време , но наскоро аз и една приятелка се запалихме по такива очила и се чудим откъде да си купим!Видях в ибей - евтинки,но като добавиш доставката ти излизат златни,та въпроса ми е откъде мога да си поръчам в България или в краен случай да платя на някой навит ?
![]()
We work in dark and we do what we can>>>
В Търново някой знае ли къде има ? ... ;д
На всяка сергия ги има
Мне ... поне не и в Плевен !![]()
We work in dark and we do what we can>>>