- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- nerd очила
абе хора от много време си търся такива и никаде няма, случайно да знаете къде може да си намеря в София или някой онлайн магазин..? http://kristeniguess.files.wordpress...rd_glasses.jpg ето и снимка :]
"All God do is watch us and kill us when we get boring,we must never ever be boring"
страшни са![]()
аз си сложих такива на една снимка с програма![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Let the psycho plays with you...
супер евтини са .. и аз искамама доставката ще е скъпа ..
smile-it's the second best thing you do with your lips
аз в ebay.co.uk разгледах и има доста и то на някакви много ниски цени примерно http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Black-Geek...item3efdcedbe8 ама колко излиза доставката г/д?
"All God do is watch us and kill us when we get boring,we must never ever be boring"
закво ви са . ква е тая мания сички да се праите на зубърски идиоти
Мен лично не ме кефят..
Но се разхождай из магазините..За точно определено място не мога да ти кажа (не съм от София),но 100% съм сигурна,че ще намериш много лесно
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Много по яки са от тези които ти обхващат цялото лице..И това че автора така ги е кръстил, не значи че са такива...|-( Аман от заядливи разбирачиПървоначално написано от vow
RayBan
New Yorker
сергий и магазини за очила ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Между другото вече в София има ли ню йоркър днес видях двама с такива пликовеПървоначално написано от teenems
Днес бях в Calliope в Мола в София и имаше същите - 24.90![]()
Виждала съм някъде по Витошка и в магазин Smile![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Има такива почти същите в Smile, намира се при малкия магазин на конверс, близо до старбъкса /надявам се да не бъркам/
Иначе оригиналните са на RayBan
Ню Йоркър има в новият мол Сердика ^^![]()
Не мога да ти помогна, защото в бг не съм виждала. Аз много си обичам моитеее
![]()
![]()
И мен адски ме кефят.
не знам къде има обаче. Провери по оптиките.![]()
Ама за какво са ти? С диоптер ли искаш или просто като аксесоар?![]()
София- Витошка!!!! Аз преди 1 месец сигурно направих същата тема и после си взех такива от Витошка. 12 лв, всякви цветове. Мойте са червении :P
Не искам да правя нова тема,искам да ви питам някаде във Велико Търново има ли такива.Не съм търсила,обаче днеска имах тренировка и имам едно участие и трябва да имам очила.Тази която ни учи ни каза,че ще поръча такива очила.Ама после незнам за кой остават,пък и много ме кефяти да не ми вървят ;д ... Случайно ако някой знае къде има да ми каже...
![]()
Ооо искам и аз, ще се ходи на Витошка ;д;д
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
същите имам 1 към 1..ама с черни стъкла и сигурно никога няма да излезна с тях![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
аре моля ви казвайте откъде сте си ги зели ;дд примерно витошка нищо не ми говори ;д;д TheGirlNextDoor откъде си ги зе ;д
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
виждам,че темата е отпреди 1 година..някой би ли ми казал дали има още такива на витошка или където и да е?![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Първоначално написано от twilightHeart
къде по точно - кой магазин?
аз имам такива със стъкла ии искам да си взиме и без ( много ме кефЪт)
и аз имам с черни стъклаПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
намерих ги у нас ии трбва да са купувани преди най-малко 15 годиниПървоначално написано от ecstazy
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..