- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам го0 .. :grin:
всичко варви добре но ... неговите приятели ме харесват и се опитват да ни разделят .. правят фалшиви скайпове .. oт който ми пишат че са негови бивсши които още се вийдат с него и тем подобни .. незнам казах му но .. той каза че няма какво да направи ..
![]()
:S били са му приатели преди да се запознае с мен и много ясно че ще вярва на тях МОЛЯ ВИ КАЙЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ .. :S:S !! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
![]()
![]()
ГАЛИАНКАТА ***
Не обръщай внимание на "кухите" му приятели и в никакъв случай не се карай с него заради тях - те целят точно това.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Щом те харесват,защо се опитват да ви разделят ?Първоначално написано от misssad
Иначе ако си имате доверие - няма да успеят да ви разделят..Опитай се отново да поговориш с гаджето си - кажи му,че не искаш да се скара с тях,а просто да не им вярва..Не знам..
Но както казах,ако си имате доверие - няма да имате проблеми
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
редактирай си съобщението на кирилица, че ще ти я затворят темата! а иначе не се занимавай с тва кво правят и мислят другите!!!
+Първоначално написано от Take_That
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Още един +. Явно те не са му истински приятели щом правят това.Първоначално написано от bathory
мерси .. ще опитам .. надявам се да стане ..![]()
![]()
![]()
ГАЛИАНКАТА ***
Абе само не разбрах кое му е ясното, че нищо не може да направи .. въпроса по - скоро е дали иска или не?![]()
ъъм и все пак ако предположа, че приятелите му са отчайващи, се опитай да си сдържиш нервите и да не се караш с него ..![]()
Защо ли? Когато не можеш да имаш нещо не искаш другите да го имат. Смея да заявя че тези "приятели" не им пука много за него, освен това имат инфантилно мислене.Първоначално написано от SmilezZz
madafaka
С тези скайпове се побъркахте. Бях попаднала в същата ситуация /като изключим скайпа ;д/. Приятелите му го настройваха срещу мен, а на следващия ден се опитваха мен да ме настройват срещу него. Личи си какви приятели са му били, но след няколко месеца интриги ние се отказахме и скъсахме. В крайна сметка никой не го върза с мен и те още са "приятели", но продължават да си говорят ужасни неща зад гърбовете както преди. И така, де. Ако наистина държите един на друг и си имате доверие, нещата може и да потръгнат. А той защо не ги остави тези "приятели" да си чупят главите? Какво като ги познава отдавна? Е, в такива ситуации си проличава кой приятел, познат или дори враг.
Успех.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
еми харесват я и искат те да излизат с неяПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Сега се сещам за едно малко момиче,моя позната беше казало на баба си - Бабо какво да направя,като момчетат много ме харесват и постоянно ме заговарят![]()
![]()
, а баба й каза - Ти няма да им обръщаш внимание
! Така че и ти не им обръщай внимание
![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.