- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво има в джобовете ви?
В момента - нищо.
Но по принцип - два телефона, ключове, пари, слушалки и... май е това.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
53 стотинки![]()
.. и телефон
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Псп, пари, слушалки, перце за китара иии .. дъвки орбит които явно мама не е видяла при пускането на пералнята![]()
В момента нищо, но в ежедневието си по принцип нося:
- телефон
- ключове
- балсам за устни /Нивеа/
- портфейл
- и понякога сухи кърпички,слушалки или дъвки.
Не ме питайте как побирам всичко това в джобовете на дънките си..![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
1. Телефон
2. Пари
3. Ключове
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
В момента нищо, защото нямам джобове![]()
Попринцип нося чантичка, защото не мога да сложа всичко в джобовете а и с чантичка ми е по удобно:
-Ключове
-Телефон
-Пари
-Слушалки
-Дъвки
-Ластичета
-Фибички
-Гланц
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Пари,телефон и червило.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Гланц за устни, телефон, пари, ключове, лична карта, дъвки.
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
В момента нямам джобове по себе си,но по принцип телефон,ключове,пари,балса за устни и ластички![]()
Една носна кърпичка. А днес преди да изляза си намерих 10 ст в якето.![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
телефон, слушалки, пари, ключове и един пищов по физика![]()
Първоначално написано от sapphire5
awerw♥
парички само слагам понякога![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
W momenta nqma nisht0 ama inache parichkiii i telefona![]()
В момента пакетче носни кърпичи
Но попринцип нося чанта.
останки от някви хартишки![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Телефон, ключове, пари и един коз![]()