- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво има в джобовете ви?
Принципно по джобовете,пари,ключ и телефон ... другото в чантата.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Портмоне,iPod Touch,Телефон,Ключове,запалка ,слушалки.
I believe...whatever doesn't kill you... simply makes you... STRANGER !!!
Телефон , ключове , портмоне и всякакви други неща![]()
пари,карта за автобус , лична карта(за даскало) , цигари,запалка,дъвки,мп4,те ефон,слушалки иии тва е ..![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
VISA (вътре в портфейла),и още две кредитни карти,другото са няколко капута (пак в портфейла) ии тел. ми![]()
сега нищо ама попринцип: телефон, дъвки, ключове, пари, понякога и химикал![]()
В момента са празни
Иначе - телефон,пари,дъвки и понякога си "пъхам" по някой химикал в джобчето![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
телефон и пари..останалото ми е в чантата![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Телефон
Кърпички
Дъвки/ бонбони
Ключове
Пари
Лак за нокти
Гланц
Химикал
Лист
Парфюмче(малка мостричка)
Пинсета2 капачки от сок Куинс
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Вдъхновихте ме да се разпиша за сяквите ми видове джобовеХората със слаби сърца да не четат този отговор...
Дамската чанта
Гланц, малка вода Savina-розова, ластик, фиби, спирала, кутийки с разни много интересни неща, тампони за почистване на грим и миниатюрно тоалетно мляко(от хотел...на свършване е горкото), кърпички, син BU парфюм
Якето
слушалки, телефон, ключове, дъвки
Ранизата за даскало
Молив, гума, химикалка, линия, пастели, водни бои, 2-3 подстригани четки за рисуване, четка за коса, огледало, черен лак за коса Taft, ластици и фиби, розов Delight-дезодорант, мокри и сухи кърпички, тетрадка, учебници се премятат и една баница, пардон, бележник...
Попринцип в джобовете:
Поне 2 флашки,
bluetooth (за мишката)
Пари
Телефон
Дъвки
носни кърпички (алергия)
Ключове
Раницата:
Лаптоп, някоя друга тетрадка, учебник също се случва да има, моливи, химикалки, триъгълници и т.н.
Lexynnka
портмонето и mp3-то (винаги) и ... маи е т'ва
обикновено пари,телефон,мп3,дъвки,хими ал и кат съм на даскало тетрадка![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
пари.....често се случва да забравя да си взема пари за деня и ровейко по джобове я на яке,а на дънки или суичър да намеря 4-5 лева на стотинки![]()
В джобовете ми стоят парите, ключовете, телефона, една обелка от банан, три визитки и една хармоника.
Respect my name - respect the game.
Аз скоро ги опразних моите, че вече нямаше място.Иначе винаги си нося по джобовете на якето пари, слушалки, личните документи, телефон, запалка, дъвки (най-малко две пакетчета xD), а през зимата и ръкавици
![]()
в якето:
-някви хартиики от разни дъвки
-дъвки
-бонбони
-пари
-ключове
-mp4
в дънките:
-телефон
-разни хартии
в раницата за училище: още едно mp4,другия телефон,четки за коса,учебници,ножица,мноог химикалки,фиби,ластици,чет и за рисуване,4-5 маркера.... ммм сега не се сещам дрго..аа да още хартиики,някои други листове от тетрадки,някои тестове които не съм върнала,програматаа,други тетрадки,гланц и май е тва
![]()
![]()
хартийки и боклученцапонякога се намират и пари и много рядко ключове
![]()
в якето вътрешният джоб,портфейл вътре в него:2 кредитни карти,едно листче с ПИН кодове,пари,лична карта,капути.
цигари,ZIPPO,писалка,тефтер,д вки.
в дънките:телефона
хубав въпрос.. ще преровя![]()
първо да подчертая че съм с къси панталонки![]()
![]()
-2 дъвки
-кърпичка
-2 лв
това в единия джоб..
в другия
-лукче(ментов боМбон![]()
-пищов (малка нагъната хартийка с формулки.. правихме контролно по математика и един съученик набута пищова си в джоба ми когато госпожата стрелна подозрителен поглед към него.. )![]()
тва е![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn