- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво има в джобовете ви?
в момента са празни
слушалки, цигари, запалка, и хвърчащи лисчета (тва "из джобовете на едно яке") а в дънките телефона и кеша
в дънките - парите, телефона
в анцуга - цигари,запалка , ключове , гланц , огледалце и дъвки![]()
в единия джоб телефона и ключовете
в другия няколко стинки и туи то
Schhh! Hear the silence...
В дънкито преди носех телефон (казвам преди защото го изгубих скоро) пари и ключове.Аз си ги сменях примерно ключовете от дънкито отиват в джоба на якето и така..![]()
GSM, протмоне (вътре са кинтите, картата за градския транспорт и др.) някви листчета с неща дет съм драскам през часовете, един маркер ( http://www.567king.com/images/molotow_markers_empty.jpg ) кепове ( http://www.chromosart.co.uk/catalog/images/IMG_0635.JPG ) и ако раницата ми е за даскало, учебници, ако ми е "уличната" я някой флакон ще се намери, я още кепове.
В тричетвъртните панталони-телефон,ключове,слушалки,л сче с жокерите на теста.![]()
Слуичера-дъвки,карта с памет,извинителни белешки(който продавам в даскало)пари и тва е.
Rich Boy - Throw Some D's![]()
Първоначално написано от DimovB
в моите има наи различни боклуци:![]()
![]()
![]()
пари, копче и ластик за коса![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Дъвки и ластик за коса.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
телефон
пари
ключове
ластичка
дъвки или бонбони
гланц
![]()
Дъвки, молив за очи, стотинки, 5 лева и ластик за коса.![]()
Just SMILE! <3
пари и телефон
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
1.Телефон
2.Някви бонбони![]()
3.Пари
4.Презерватив![]()
5.Запалка![]()
Телефон.. Гланц.. Книжка с документи.. Портмоне.. Цигари.. Тва е!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Mi W джоба Miи малко амфетки 20 стинки и малко семки ;]
Metal,Prodigy,Slipntol RLZ!!! skupe:lear29 ^^
Emo C00l
МР3,гланц,няколко вида дъвки,червеи,бонбонки,теле он,ключове,ластичка за коса...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
нищо ...
Само глупости. Някой път намирам там някакви пищови за контролни от преди месеци.![]()