- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- не ме уважават.. ;[
ми сигурно си зле, щом ти го казват![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
аз да те питах?Първоначално написано от KpucmuHa
![]()
Ми просто не се оставяй и тва е ! btw както се представиш преди да те опознаят, така ще те възприемат.
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
а и междудругото по какъв повод ти казват, че си зле ..?!?Първоначално написано от danibebi
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
еми за дребни нещаПървоначално написано от pamii
например не съм направила еди кфо си и ми казват,че съм зле..понякога може да е на шега,но понякога не е..
![]()
хахах Мн си оригиналнаПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
Първоначално написано от danibebi
Да не би да се шегуват, щото ние с един приятел постоянно се шегуваме един с фруг - бием си се, в часът ту единият ту другият се прожикне "Ти си мн зле бе" -> следва псувня и поздрави за родителите на изреклия думите и т.н.![]()
емм всъщност понякога не е на шега,щоту го казват сериозно..Първоначално написано от L0ST
![]()
и на теб ли ти казват, че си зле?Първоначално написано от D0ubleDMG
ами да, за разлика от теб...Първоначално написано от fogdog
[quote="danibebi"][quote="pamii"]ами всъщност - да, нали за това ти е тематаПървоначално написано от danibebi
а ти защо ще и казваш, че е зле, при положение, че избощо незнаеш нищо за нея. Не че аз знам де. Ама ако ще пишеш по темата пиши като хората, а не така иронично да и викаш ?!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Съгласна съм.Не ме познава за да си прави изводиПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
[quote="KpucmuHa"][quote="danibebi"]Не съм питала дали съм зле,а просто исках да споделя и да чуя мнения..Първоначално написано от pamii
![]()
[quote="danibebi"][quote="KpucmuHa"]wtf и аз изказах мнение по въпроса, просто моето мнение не ти хареса за това вдигаш параПървоначално написано от danibebi
![]()
![]()
[quote="KpucmuHa"][quote="danibebi"]аз не вдигам пара,ти май се опитваш да ме дразнишПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
![]()
KpucmuHa - едва ли ще успее да повеши самочувствието на някой, като спориш с него в нета. А към danibebi за да спечелиш уважение трябва да водиш само значими спорове. Ако се хващаш за глупости няма да се получи ;\
За да те уважават трябва да уважаваш и ти.
Трябва да изградиш респект към теб. Да се отнасят с респект.
Да се отнасят с теб като един човек , а не мишена за лоши думи.
Уважението към себе си също има малко или много роля. Уважавай всичко и всички. Опонирай на другите , но по съществени теми.
С приятелите си говори. Кажи им , че не ти е приятно да те нагрубяват.
Покажи им , че имаш мнение. Че и ти както всеки човек имаш чувства , мнение , уважение .. , че си като всеки нормален човек.
Но помисли да не би в самата теб да се крие това , че не те уважават.
Помисли си да не би да не ги уважаваш и ти. Защото няма как да искаш да те уважават , ако ти не ги уважаваш.
и аз имам една такава дет ни повтаря на целия клас че сме зле ... но всъщност тя е злетоне слушаш музика като нейната... следователно си зле ... не си боядисваш косата в странни цветове (лилава .. зелена)и хората не ти бъркат косата с каска.. следователно си зле.... не я знам и тая твойта каква е ... а за уважението ... то не пада от небето .. трябва да си го спечелиш.. ако трябва промени се малко.. или си намери приятели които да те харесват такава каквато си и да не ти се подиграват и да не те убиждат
според мен не ги оставяй да те тъпчат.покажи им че заслужаваш уважението им
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Първоначално написано от DevilWish
++
`only God can judge me!
тегли им по една майна на всичките![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
ем ти пък не им обръщай внимание, занимавай се с нещо друго . . когато обиждат, обиждай и ти . . да видят, че можеш да се защитавашш ..![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]