.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53

Re: не ме уважават.. ;[

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Здравейте отново..просто исках да споделя Имам чувството,че никой не ме уважава..или някой ще ме обижда или все ще ме критикуват за нещо..просто ми писна..например приятелките ми постоянно да ме критикуват и все да се опитват да ме "учат" или да ме променят всеки има право на избор,нали така?! Имам чувството,че вече никой не ме уважава..постоянно некфи си тъпи момчета знаят да ме обиждат..независимо дали "с" или "без" причина..защо все мен не ме уважават,писна ми.. Кофти ми е наистина..не е честно.. Примерно приятелка да ми вика,че съм била зле просто нямам думи..исках да споделя и да чуя мненията ви мерси предварително
    Уважението се печели трудно, и за да те уважават трябва да им покажеш че си го заслужила, иначе и да се оплакваш полза никаква...
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

нещо ми подсказва че си мн чувствителна и при всяка забележка вместо да покажеш че не ти пука за мнението им ти се засягаш затова и те си мислят че могат да тъпчат и да не зачитат мнението ти ... покажи им че нети пука когато ти кажат че си зле просто се засмеи не си го слагаи толкова .. а ако някои се опита да те променя обясни че ти не искаш да го правиш а които не те приема такава каквато си да се изнася .. все пак всеки има недостатъци и ако не приемаме хората такива каквито са

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Цитирай Първоначално написано от Zaritu
    нещо ми подсказва че си мн чувствителна и при всяка забележка вместо да покажеш че не ти пука за мнението им ти се засягаш затова и те си мислят че могат да тъпчат и да не зачитат мнението ти ... покажи им че нети пука когато ти кажат че си зле просто се засмеи не си го слагаи толкова .. а ако някои се опита да те променя обясни че ти не искаш да го правиш а които не те приема такава каквато си да се изнася .. все пак всеки има недостатъци и ако не приемаме хората такива каквито са
    мерси наистина съм много чувствителна,но вече няма да се засягам толкова и няма да си го слагам при сърце..няма смисъл ии мерси за отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си