.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

не ме уважават.. ;[

Здравейте отново..просто исках да споделя Имам чувството,че никой не ме уважава..или някой ще ме обижда или все ще ме критикуват за нещо..просто ми писна..например приятелките ми постоянно да ме критикуват и все да се опитват да ме "учат" или да ме променят всеки има право на избор,нали така?! Имам чувството,че вече никой не ме уважава..постоянно некфи си тъпи момчета знаят да ме обиждат..независимо дали "с" или "без" причина..защо все мен не ме уважават,писна ми.. Кофти ми е наистина..не е честно.. Примерно приятелка да ми вика,че съм била зле просто нямам думи..исках да споделя и да чуя мненията ви мерси предварително

Град
    столицата
    Уважението трябва да се заслужи,то не идва само от небитието.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Уважението трябва да се заслужи,то не идва само от небитието.
    Точно това и аз щях да напиша
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Ти не се раждаш с уважение,освен ако не си дете на някой голям човек,но тогава ще е само привидно

Прави неща с които да си заслужиш уважението,отстоявай своето

Град
    България
    И според вас как мога да си заслужа уважение?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ти пък няма да стоиш и да ги търпиш. те ще те обиждат и ще те правят на парцал и ти ще стоиш. еми в такъв случай, те ще продължават да го правят, защото знаят, че ти е гадно, и въпреки това го правят. що за приятели?! ще докажеш, че не могат да постъпват така и ще си заслужиш уважението им. няма да допускаш да те променят, щом не искаш. критики, критики, ама поне за добро да бяха?!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    е за какво толкова ти се подиграват ?-за външен вид ли??
    А увежението може да го спе4елиш като спреш да ги оставят да ти говорят така,покажи им 4е си имаш мнение,няма смусъл да им мъл4иш.А това моми4е определено не ти е приятелка....

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Пребий ги бе.
    Кво ги търпиш тия патоци?!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    С оплаквания във форумите уважение няма да си спечелиш. Има едно нещо, което се нарича социален капитал. Колкото повече социален капитал имаш, толково по-лесно общуваш с хората, толкова повече ти вярват и следователно респектират. Но такъв капитал самата ти трява да си го натрупаш.

Излизай с приятели, говори с тях, но не се превземай и не се прави на много важна. Бъди земна и се дръж добре с приятелите и познатите ти. Помагай им, но не ги оставяй да те използват.

Не се обиждай, може и да се лъжа, но предвид това, че искаш да си фолк повица или стилистка, ми се струва, че се държиш малко повърхностно с хората покрай теб и имаш навика да преувеличаваш. Съдя за това четейки повечето ти теми и мнения, но може и да се бъркам доста...дано.

Мега фен Аватара на L0ST
    Ами те ти го казаха хората - респект и уважение трябва да се заслужат!

С оплакване по форумите нищо няма да стане, още повече пък с бой, кви са тея идиоти дето те съветват да ги набиеш не знам...

@amk Ами да и аз останах с това убеждение, четейки постовете и темите и. Това с приятелката дето си я питала дали би духала на някои е направо...смешно, не ни гледаи че ти отговаряме - просто скучаем и няма какво да правим.

За тази тема вече го казах - респект и уважение трябва да се заслужат, а по онази за приятелката ти, понеже не ми се тързи и тя, че да отговарям там - просто я зарежи, никога не ти е била приятелкам мисля, че на повечето хора тука ни стана ясно това, но на теб може би все още не е.

Град
    Варна
    Рядко са момичетата, които ще се обидят на този въпрос. Знаем, в какво се превърнаха днешните момичета. и явно приятелката и това доказва. те момичетата сега и това вече правят, камоли ли въпроса. ха. доколкото боя - това е смешно. като ги удариш - какво ще стане? ще се възгордееш? тя ще ти удари един и какво правим?! боя вече не е интересен, може с думи да я затапиш, така че да не може да се оттапи.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ти пък няма да стоиш и да ги търпиш. те ще те обиждат и ще те правят на парцал и ти ще стоиш. еми в такъв случай, те ще продължават да го правят, защото знаят, че ти е гадно, и въпреки това го правят. що за приятели?! ще докажеш, че не могат да постъпват така и ще си заслужиш уважението им. няма да допускаш да те променят, щом не искаш. критики, критики, ама поне за добро да бяха?!
    Всъщност понякога са за добро..поне така мисля..а днес се видях и с онова момиче.. "приятелката ми" и си говорихме..каза,че не ми се сърди,била забравила за въпроса..ала бала..ам все още не сме фр..ако изобщо станем но поне си говориме..

Град
    Варна
    Да, казала ти е, че не си се сърди, за да отбие номера. С две думи, явно да се отърве от теб. Просто ти ще си прецениш по нейното държание, дали може да сте приятелки, както преди. Дали можеш да и се довериш, както преди. Но така като гледам, казала ти го е, просто за да спреш да я търсиш.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    С оплаквания във форумите уважение няма да си спечелиш. Има едно нещо, което се нарича социален капитал. Колкото повече социален капитал имаш, толково по-лесно общуваш с хората, толкова повече ти вярват и следователно респектират. Но такъв капитал самата ти трява да си го натрупаш.

Излизай с приятели, говори с тях, но не се превземай и не се прави на много важна. Бъди земна и се дръж добре с приятелите и познатите ти. Помагай им, но не ги оставяй да те използват.

Не се обиждай, може и да се лъжа, но предвид това, че искаш да си фолк повица или стилистка, ми се струва, че се държиш малко повърхностно с хората покрай теб и имаш навика да преувеличаваш. Съдя за това четейки повечето ти теми и мнения, но може и да се бъркам доста...дано.
    Донякъде е така,признавам си просто преди бях много тиха и ми омръзна да ме тъпчат затова и си станах отворена.Отварям се на всеки и се държа по-повърхностно..това е защото не искам да ме тъпчат.Затова и си станах по-злобна..

Град
    България
    Да, казала ти е, че не си се сърди, за да отбие номера. С две думи, явно да се отърве от теб. Просто ти ще си прецениш по нейното държание, дали може да сте приятелки, както преди. Дали можеш да и се довериш, както преди. Но така като гледам, казала ти го е, просто за да спреш да я търсиш.
    Ем тя каза,че по скайп ми е писала,но не е достигало съобщението..нещо такова..и се разбрахме аз да я потърся и пак да си пишеме,но забележих,че държанието и е по-студено от преди..т.е. към мен

Град
    Варна
    Хубаво е, че не позволяваш да те тъпчат. Но не е хубаво, да си много отворена и злобна, защото все ще се намери кой да ти свие перките, нали са сещаш?!

Град
    България
    Хубаво е, че не позволяваш да те тъпчат. Но не е хубаво, да си много отворена и злобна, защото все ще се намери кой да ти свие перките, нали са сещаш?!
    Знам го това,и други фр.са ми го казвали..т.е.зависи на кой се отварям..

Град
    Варна
    Еми така е. Те и другите да не се правят на много големи, щото надали са нещо повече от теб.

Град
    Варна
    Еми хубаво е, да отстояваш. Да си знаеш мястото. Понякога е нужно да се отвориш, ама не в такъв смисъл да има после боища и такива простотии. Ненужно е.

Мега фен Аватара на L0ST
    Абе не е хубаво винаги да си мълчиш (знам го от опит), трябва да си умерено-отворена, че хем да не си досадна и неприятна, хем хората да имат респект към теб.

Никога не съм харесвал момичета, които са много отворени, налитат на бой и т.н.

Град
    Варна
    Което се постига трудно. Понякога трябва да можеш да си замълчиш. Да, това пък момиче да ходи да се хвърля, като са и казали, че е мърша или курва.. защо да се принизяваш на нивото им, като можеш с две думи да им затвориш устата.

Град
    България
    Така е,но в момента съм така объркана..

Аз на твое място бих показала на тази "приятелка" ,че не е незаменима и мога да продължа и без нея.И те съветвам вместо да си губиш времето с човек , който не е могъл да те оцени и все още не може , да потърсиш друг ,който да успее да направи това. А и друго : не е начина да станеш отворен за да не тъпчат.Има много други начини да запушиш устите им.

Град
    Варна
    Ха баси оправданията. Щом се държи студено, значи това ти го е казала, за да отбие номера. Не си заслужава, ясно е че няма да е както преди. Явно иска да ти се направи, а ти можеш да и покажеш, че можеш без нея.

Re: не ме уважават.. ;[

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Здравейте отново..просто исках да споделя Имам чувството,че никой не ме уважава..или някой ще ме обижда или все ще ме критикуват за нещо..просто ми писна..например приятелките ми постоянно да ме критикуват и все да се опитват да ме "учат" или да ме променят всеки има право на избор,нали така?! Имам чувството,че вече никой не ме уважава..постоянно некфи си тъпи момчета знаят да ме обиждат..независимо дали "с" или "без" причина..защо все мен не ме уважават,писна ми.. Кофти ми е наистина..не е честно.. Примерно приятелка да ми вика,че съм била зле просто нямам думи..исках да споделя и да чуя мненията ви мерси предварително
    надупи се и щ'а уважа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си