- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Удължители за коса
Здравеите хора.Значи аз разполагам с малко пари (100 кинта) и се нуждая от удължител за коса.Проблемът е че моята коса е много рядко срещана.Тя е кафяво русо тъмна.Ся разбрахте ли? :D Някакви предложения за ефтини удължители до 100 лева.?
а докъде ти е дълга косата ??
защото е супер грозно косата ти да е до раменете и да си слойиш удължители до кръста![]()
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
За 100 лева можеш да си купиш удължение от изкуствен косъм, което не ти препоръчвам.
Лично на мен не ми харесва изкуствената коса. Една моя съученичка беше със изкуствена коса. В началото й стоеше добре, но в последствие бая грозно започна да стои. Тя беше с къса коса до раменете. Един път като си наведе главата назад и естествената й коса и изкуствената се разинаваха, всмисъл изкусвената стоеше по назад от естествената. А на една друга съученика има много рядка коса и си слага изкусвени кичури, но на нея по - добре й стои - ама пак си личи. Но всеки сам си решава....
Удължители съм виждала по магазините за аксесоари за коса като Колет, Вива и т.н.
Виж там дали ще си харесаш.
Но в повечето слечяи седи ужасно.
и кое му е грозното не ми е ясноПървоначално написано от sunshine955
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
май не се изказах точно .. смисъл да не са на пластове удължителите а само 1 дълъг пласт .. да не говорим че стои толкова неестесвено ..Първоначално написано от POLLINA
smile-it's the second best thing you do with your lips
еййй пак големите "разбирачи" се извъдиха...
Моята естествена коса е точно така както казваш - до раменете и е един пласт ,без стъпала и т.н.
..само на когото съм споделила,че съм с удължена коса - знае.. а който не съм му казвала ..си няма и напредстава дори ...... пфофоф
![]()
опа... по темата... хубава коса няма да си намериш до 100 лв..
няма смисъл да даваш пари за изкуствени коси...Нито стой естествено,нито красиво..
По-добре посъбери малко повечко парички...и тогава вземи естествена коса...поне да си сигурна в покупката си..
:P
Такам.. 1. до 100 лева хубава коса НЯМА !
2. Една от мойто даскало е с изкуствена коса от " Магама " ии стои супер естествено и красиво.. ако незнаех, че я е удължила.. просто щях да и завиждам за косата.. ии 3. Спести пари ии си вземи коса от Магама например.. ;p
Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(