.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Удължители за коса

Здравеите хора.Значи аз разполагам с малко пари (100 кинта) и се нуждая от удължител за коса.Проблемът е че моята коса е много рядко срещана.Тя е кафяво русо тъмна.Ся разбрахте ли? :D Някакви предложения за ефтини удължители до 100 лева.?

Супер фен Аватара на sunshine955
    а докъде ти е дълга косата ??
    защото е супер грозно косата ти да е до раменете и да си слойиш удължители до кръста
    smile-it's the second best thing you do with your lips

За 100 лева можеш да си купиш удължение от изкуствен косъм, което не ти препоръчвам.

Лично на мен не ми харесва изкуствената коса. Една моя съученичка беше със изкуствена коса. В началото й стоеше добре, но в последствие бая грозно започна да стои. Тя беше с къса коса до раменете. Един път като си наведе главата назад и естествената й коса и изкуствената се разинаваха, всмисъл изкусвената стоеше по назад от естествената. А на една друга съученика има много рядка коса и си слага изкусвени кичури, но на нея по - добре й стои - ама пак си личи. Но всеки сам си решава....

Удължители съм виждала по магазините за аксесоари за коса като Колет, Вива и т.н.
    Виж там дали ще си харесаш.
    Но в повечето слечяи седи ужасно.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    защото е супер грозно косата ти да е до раменете и да си слойиш удължители до кръста
    и кое му е грозното не ми е ясно

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    и кое му е грозното не ми е ясно
    май не се изказах точно .. смисъл да не са на пластове удължителите а само 1 дълъг пласт .. да не говорим че стои толкова неестесвено ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    еййй пак големите "разбирачи" се извъдиха...

Моята естествена коса е точно така както казваш - до раменете и е един пласт ,без стъпала и т.н.
    ..само на когото съм споделила,че съм с удължена коса - знае.. а който не съм му казвала ..си няма и напредстава дори ... ... пфофоф

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    опа... по темата... хубава коса няма да си намериш до 100 лв..
    няма смисъл да даваш пари за изкуствени коси...Нито стой естествено,нито красиво..
    По-добре посъбери малко повечко парички...и тогава вземи естествена коса... поне да си сигурна в покупката си.. :P

Такам.. 1. до 100 лева хубава коса НЯМА !
    2. Една от мойто даскало е с изкуствена коса от " Магама " ии стои супер естествено и красиво.. ако незнаех, че я е удължила.. просто щях да и завиждам за косата.. ии 3. Спести пари ии си вземи коса от Магама например.. ;p
    Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си